reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny to kiedy to spotkanie we Wrocławiu bo my się wybieramy do Wrocławia właśnie koniec sierpnia początek września to może byśmy się zgrali z terminem i my też byśmy odwiedzili wasze spotkanie jak możemy :-) ??

reklama
czesc

my dzis zakupowy dzien mielismy(jak ja nie cierpie robic spozywki- kasy do wydania tona a w lodówce dalej swiatło i musztarda) i odwiedzinowy. mój K ma chyba okres bo ma zmienne nastroje....:wściekła/y:

strasznie tu chorobami zawialo....:-( zdrowka wszystkim...nasz mały dzis w nocy tez nie spał , az chodzil doslownie po scianach i płakał.

Zielona- jak spojzałam na twój post...hm,mm nie dam rady chyba cztac..ale ...jak zawsze z poetyckim słowem wyleciałas.pieknie piszesz. a Meksyk swoja droga ciekawy, ciekawy.
Judysia- daj sobie troszke czasu, jesli uwazasz za słuszne złozyc skarge- złóż. a co do rzeczy i ich pakowania..hm jesli nie dasz rady -odpóść, jesli jednak w jakis sposób ci to pomoże, ulży to zrób to teraz by jakos było lżej i nie rozciągac w czasie ,ale nie rób nic wbrew swoich emocji. kochana jestes dzielna kobietą, duzo siły Wam życzę.
gosiek-witaj, jak fajnie ze sie odzywasz, szkoda ze nic nie ustalono z tą sórą małej. kurcze no to super ze az tyle udało sie zrobic przy chacie, a co do kasy na materiały, i robotników....nie wspominaj, studnia bez dna.

Ostatnia edycja:
i ja sie witam

Ola od dwoch dni marudzi mi jak nigdy...i duzo spi...nie wiem czy to reakcja na ten lek antyrefluksowy, czy na duchote czy po prostu ma gorsze dni... dzis tak marudzila ze nie moglam nic zrobic tylko ja na rekach nosic....oj cisnienie to ja dzis milalam wysokie..
do teho od kilku nocy ze spaniem jest porazka... olka zasypia po 21, po czym po 20 minutach wstaje wyspana i szaleje...wczorajszej nocy np zasnela przed 1, a po 3 sie obudzila...zasnela kolo 4 i po 7 pobudka.... masakra...

teraz tfu tfu spi spokojnie i mam nadzieje ze tak zostanie bo znow nieprzytomna bede chodzic...

Zielona... 24 kończę 36 lat (zaraz będzie bek... masakra jakaś... starość nie radość) więc już wielofunkcyjny robot ze mnie nie będzie, żeby nie wiem co :-(

Anna oj- właśnie dlatego pytam, bo mojego mogę wziąć, TYLKO jak będzie miał zajęcie czyt. towarzystwo :-) jeszcze się dogadamy

Aniez ile??? Rany, ale Ty jesteś dobrze zakonserwowana.... U mnie siłą wyższą geny, a z nimi dostałam w spadku worki pod oczami

ja naszczescie mam spokoj z zębolami. 16 ich jest i chyba więcej szybko nie przybędzie

Justa, dawno Cie nie bylo. fajnie ze sie pojewilas:)

Wronka i jak Borysek?

Gosiek, to kiedy sie do Pl sprowadzacie?:p dobrze ze wrocilas do nas. a z Ami to jakis absurd - nic jej nie jest, poze tym ze jednak cos jej jest. moze jest za mala na te testy?

Zielona opowiesci Twoje sa niezastapione - pisz kobieto jak najczesciej:) bo faktycznie milosc czyni cuda:p

Ostatnia edycja:
U nas pogoda pod psem

Jeszcze od 9 walka z Antośką bo coś w nią wstąpiło, też chyba zeby ją męczą głowa gorąca, dziasła napuchniętne makabra i chodzi i się przewraca, obija i płacze i najlepiej to tylko na rękach. Włożyłam ją do wózka, powoziłam, śpi ! W w pracy do 14 a ja ide barszcz biały gotować.
Może jak wstanie będzie spokojniejsza

Wronka jak nasz przystojniak ??
Aniez jestem w szoku :o

reklama
Do góry