reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Zielona
Ty powinnaś nawiązać współpracę z jakimś polskim czasopismem i słac im regularnie felientony z życia w Meksyku
Ty powinnaś nawiązać współpracę z jakimś polskim czasopismem i słac im regularnie felientony z życia w Meksyku
hejka
a u nas ladnie i slonecznie, caly dzien bylismy na dworze - juz mam dosc tych zabaw ale niunia nadal by sie bawila i biegala... ilez te maluchy maja sily...
judysiu - jesli ma cie to w przyszlosci meczyc to zaskarz ta babe, ja bym tak zrobila ale to od czlowieka zalezy...
gosia - czesc spowrotem, i jak ten azs? cofnelo sie troche u niuni?
a u nas ladnie i slonecznie, caly dzien bylismy na dworze - juz mam dosc tych zabaw ale niunia nadal by sie bawila i biegala... ilez te maluchy maja sily...
judysiu - jesli ma cie to w przyszlosci meczyc to zaskarz ta babe, ja bym tak zrobila ale to od czlowieka zalezy...
gosia - czesc spowrotem, i jak ten azs? cofnelo sie troche u niuni?
filonka
Fanka BB :)
hej
ale tu pustki....
mnie dzis głowa nawala ze
czy to przez kawe która machnęłam rano, czy to,ze jej zamało jak na taki beznadziejnie pochmurny dzien
dzis niewiele sie wysilałam bo tylko obiad, wczoraj ogarnełam chate.
jutro pewnie pujdziemy popatrzec, co na "dniu suma "się dzieje .jesli nie bedzie lało.
kici-
aniez - nie zartuj se nie wygladasz
no to juz wiem ze te nocne łazenie małego po ścianach to zęby. niby juz 4 widac ładne, wiec nastepne
a na poprawienie humoru: wczoraj kupiłam se kalosze , takie ładne kolorowe...no to wybrałam sie na ogród podebrac ogórasy i cooo wracalam z bólem, bo chyba jednak są za małe, i tak mi zacisneły stope ze nie mogłam ich sama zdjac. wiec biedowalam , biedowalam az w koncu przuszedl po 20 min K i powoli powoli mi je sciAGNAL, A ILE SIE NA TYM NAMĘCZYŁ. I juz se posmigałam
ale tu pustki....
mnie dzis głowa nawala ze
czy to przez kawe która machnęłam rano, czy to,ze jej zamało jak na taki beznadziejnie pochmurny dzien
dzis niewiele sie wysilałam bo tylko obiad, wczoraj ogarnełam chate.
jutro pewnie pujdziemy popatrzec, co na "dniu suma "się dzieje .jesli nie bedzie lało.
kici-
aniez - nie zartuj se nie wygladasz
no to juz wiem ze te nocne łazenie małego po ścianach to zęby. niby juz 4 widac ładne, wiec nastepne
a na poprawienie humoru: wczoraj kupiłam se kalosze , takie ładne kolorowe...no to wybrałam sie na ogród podebrac ogórasy i cooo wracalam z bólem, bo chyba jednak są za małe, i tak mi zacisneły stope ze nie mogłam ich sama zdjac. wiec biedowalam , biedowalam az w koncu przuszedl po 20 min K i powoli powoli mi je sciAGNAL, A ILE SIE NA TYM NAMĘCZYŁ. I juz se posmigałam
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Mloda chora... ledwie pogoda sie poprawila, a ona glut do pasa...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez jeśli będą inne maluchy w jego wieku (czyt. jeśli weźmiesz swojego starszaka) to chętnie go wezmę, tylko on musi mieć towarzystwo i zajęcie, bo inaczej ani na chwilę nie usiądę. Zresztą komu jak komu, ale Tobie tłumaczyć nie muszę;-)
Zielona... 24 kończę 36 lat (zaraz będzie bek... masakra jakaś... starość nie radość) więc już wielofunkcyjny robot ze mnie nie będzie, żeby nie wiem co :-(
Anna oj- właśnie dlatego pytam, bo mojego mogę wziąć, TYLKO jak będzie miał zajęcie czyt. towarzystwo :-) jeszcze się dogadamy
Ja chce się wybrać na to spotkanie jak to bedzie pierwszy weekend września i biore obu moich łobuzów także bierzcie dziewczyny to sie chłopakom nie będzie nudzić
Judysiu spokojnie dajcie sobie czas na pakowanie. Po dorosłym jest ciężko a co dopiero po dziecku. A co do lekarza to jeśli macie odczucie że coś zawalił to jak najbardziej
Witam
próbuje ogarnąć bo w końcu mi net zaczął normalnie działać.
Ella1
Fanka BB :)
Witam i ja wieczornie...
No ten lipiec to...niech go szlak :/
Mała zamiast spac je kolejna kolacje bo poprzednia zwrocila...ehhh...jak ja to kocham :/
Poza tym od rana do 19 mialam tesciowa- prawie co tydzien przyjezdza w odwiedziny- AAAA!!! juz szalu dostaje! ale coz...biore to dzielnie na klate, pryklejam usmiech na twarz i robie setną kawę wyslu****ac jakis *******...
Wroncia- jka nasz przystojniak sie czuje???
Zielona-zdrowka dla zakatarzonej Wredzi
Musze moje pawiątko kłaść i odpocząć trochę, więc to tyle...
Judysia...
[*]
Martuś
[*]
No ten lipiec to...niech go szlak :/
Mała zamiast spac je kolejna kolacje bo poprzednia zwrocila...ehhh...jak ja to kocham :/
Poza tym od rana do 19 mialam tesciowa- prawie co tydzien przyjezdza w odwiedziny- AAAA!!! juz szalu dostaje! ale coz...biore to dzielnie na klate, pryklejam usmiech na twarz i robie setną kawę wyslu****ac jakis *******...
Wroncia- jka nasz przystojniak sie czuje???
Zielona-zdrowka dla zakatarzonej Wredzi
Musze moje pawiątko kłaść i odpocząć trochę, więc to tyle...
Judysia...
[*]
Martuś
[*]
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
cholera J. zaczął wieczorem kaszleć...chyba przegięliśmy dzisiaj z wariacjami na dworze...no nic zaaplikowałam Elofen. Może jeszcze nurofen mu dam przeciwzapalnie...
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
oglądam Ondine z naszą Alicją Bachledą-Curuś i Collinem Farrelem, czekam az się rozkreci...
a jesli chodzi o czytanie to dla tych którzy przerabiali trylogię Stiega Larssona "Millenium" , polecam Camillę Läckberg, przeczytałam "Księżniczkę z lodu" i nie mogę doczekać się kolejnej części: "Kaznodziei", jestem na liście oczekujących w mojej bibliotece miejskiej
Kostunia, Janek, Borysio- zdrówka!!!
a jesli chodzi o czytanie to dla tych którzy przerabiali trylogię Stiega Larssona "Millenium" , polecam Camillę Läckberg, przeczytałam "Księżniczkę z lodu" i nie mogę doczekać się kolejnej części: "Kaznodziei", jestem na liście oczekujących w mojej bibliotece miejskiej
Kostunia, Janek, Borysio- zdrówka!!!