reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam sie niedzielnie
pochwale sie tylko szybko ze ten gosciu co kupil od nas chalupe jest piekarzem, i piecze tez ciacha na wystawy itp... i co tydzien w soboty dostajemy cala ogromna blache roznych ciast i bulek na weekend... ale tym razem padlismy z mezem jak przywiozl nam (miedzy innymi) ptysie - takie jak w polsce kiedys byly - bo te dzisiejsze to w polszy na nic smakuja... a te co on przywiozl to po pierwsze sa ogromne - wieksze od mojej dloni!! a tak dobre ze szok!! normalnie jak stare dobre polskie ptysie tylko dwa razy wieksze, leze teraz i zdycham... - a zjadlam tylko jednego...

Justa zamorduje ja tu pękam po obiedzie zaserwowanym przez męża a tyś mi takiego smaku na ptysie narobiła ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale chyba będzie siedzieć cicho bo jeszcze mąż pomyśli zem w ciąży a ja zdycham w towarzystwie @

hej
Justa- zabije;-), i skad ja teraz wezme jakies slodkości a o ptysiach nie wspomne?!!!
mały spi, jak sie wyspi , bo padł zaraz po kosciólku. to wypadniemy polukac na ten fetyn.

miłej niedzieli

Witam niedzielnie

Emil dzisiaj przeszedł siebie, jedziemy do kościoła widzę że żuje gumę, mówię mu że przed wejściem ma ją wyrzucić.Patrzę na niego jak stoi koło ołtarza bo jest ministrantem a on coś kombinuje, przekłada z ręki do ręki, myślę sobie musi zrobić coś z gumą i zrobił przylepił ją do siedzenia ławki:szok: a potem sierotka na nią usiadł:-D spodnie całe w gumie no myslałam że wyjdę z siebie ale jak zaczął mnie przepraszać to stwierdziłam że przecież to tylko guma.Dobrze ze ksiądz na niej nie usiadł:-D

Justa narobiłaś smaki tym ptysiem, oj oj :tak:

Lovedaj znać co po wizycie

Agnieszkanormalnie Markowi zęby idą hurtowo :tak:

Anna u nas jak jest zjazd to 10 dzieci to podstawa ale wtedy to głowa mi pęka i lodówka pusta:-)
Też nie lubię jak dzieciaki wyjeżdżają bo może w pierwszy dzień człowiek odpocznie ale potem to tak cicho że wszystkie mysli się słyszy.Dobrze że mam Helenkę ona jeszcze nigdzie nie jeździ.

Sosspetosa mam nadzieję że znajdziesz pracę i uda wam się znaleźć własny kąt.Zdrówka życzę.

Idę smażyć kotleciki bo głodomory już chodzą a rosół jedli pół godziny temu:szok: kurcze puszczą nas z torbami:-) lepiej ich ubierać niż żywić.

Agnieszka - no to nieźle mu idą te zębole... u nas na dole nadal tylko jedynki, a u góry czwórki idą...

Love - ciesze się, że już qpsztale w normie. najważniejsze że waga już nie spada... daj znać w pon po wizycie co powiedział lekarz.

justa - no wiesz co... no to musisz przywieźć tych ptysiów do polszy :-D

gosienka - no to musisz Emilka nauczyć, że gumę się od spodu przykleja :-p

Kochanej Cioteczce Aniezowej spelnienia marzen i snow, a przede wszystkim pociechy z calej Trojki Wspanialych Mezczyzn ;-)

U nas dzis upal, dziewczyny wlasnie pluskaja sie w basenie. Polka w ekstazie :-)

reklama
Do góry