reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam sobotnio.
Napięcie ze mnie zeszło, mam w planie rodzinnie spędzić weekend. Teraz chłopaki pracują na tarasie, Alusia śpi, ja kawkę popijam.
Potem obiadek i spacerek w planie

Kittek uszy do góry

Najlepszego dla Justynki, znowu się spóźniłam:zawstydzona/y:

Miłej soboty życzę

reklama
Witam się sobotnio :-)

nie mamy żadnego pomysłu na spędzenie weekendu... póki co więc siedzimy w domu i bawimy się... na spacer nie pójdziemy, bo po pierwsze przez drogę z wózkiem nie da rady, a po drugie teściowa zepsuła wentyle w Inglesinie i się nie da napompować, i zabrała nam drugi wózek... :eek:

Witam i ja:-)

Marta, 3maj się zdrowo, a wszystkim miłego weekendu z rodzinkami:tak:

My już po wizycie u pradziadka i prababci... Justynka śpi, Jola bawi się z ciocią na śniegu a ja obiad wstawiłam... zaraz A wraca z pracy to trzeba robić wrażenie, że się robiło tak cały dzień:-p:blink:

Do miłego :) i wszystkiego naj dla Alijki i Mai :* :*

Wronka – to pospałaś kobieto – do 10.00 no no:-)- kto Ci dał tak długo spać. Czyżby dzieci tak łaskawe były i spały słodko

Marta – zdrowia życzę:-(

Kici69 – oj to teściowa psuja i pewnie trzeba kółka wymienić.

A my też nie wybieramy na spacer bo jakoś tak szaro a mała sobie teraz zasnęła i jak wstanie to dopiero nie będzie mi się chciało a rano zapowiadał się słoneczny dzień – chcę wiosnę.
Obiad już prawie ugotowałam. Będzie rosół (jutro też) a na drugie naleśniki. Tylko u mnie to naleśniki to każdy z czym innym je – mąż z białym serem, córki z nutellą a ja z dżemem truskawkowym. Gotują też się warzywa i mięsko dla Zosi bo ona wciąż wywaru z mięsa nie je bo ją niestety uczula.
O Edytka się upomina o obiadek więc wracam do kuchni i chyba nie wyjdę do wieczora z niej bo jeszcze mam w planach sernik.

no i jestem już po pracy ledwo żywa ale spróbuje nadrobić tą produkcję.
z nowości to się pochwalę że Natalka ma przekłute uszka zrobiliśmy niespodziankę na dzień babci no i niespodzianka udana.
zmykam poczytać co tam u was dopóki mała śpi:-)

I ja podpisuje liste obecnosci, ale troch zdołowana- poklocilam sie z M wczoraj wieczorem i do dzis nam nie przeszlo...a on jeszcze nie widzi problemu i dziwi sie ze mam focha...ach ci faceci ;/

Mała kima, a ja dokanczam latanie na mopie i odkurzaczu ;)
Jutro Julia konczy 10 miesiecy i na to konto...tesciowa przyjezdza!- juuupi! :/

Miłego weekendu mamuski :)

My już po spacerze... tzn. ja wzięłam dzieciarnię do biblioteki a tatuś sprzątał :-p
Zastanawiamy się czy po południu gdzieś nie 'wyskoczyć', się zobaczy.

Kittek- a to co za dół?
Kici- a jak to się stało, że kółka zepsute? Niefajnie :-(

Witam kobietki.My dzis znowu w domku,bo ten wiatr taki zimny ze nie chce mi sie wylazic na dwor.
Amunia w nocy dala popalic.Budzi sie tak okolo 3ciej i placze z godzine.Potem nie moze usnac i rzuca sie na lozku druga godzine.Tak jest juz z tydzien.Juz nie wspomne o pozostalych pobudkach co godzine na pociumkanie.
Ale nie zapeszajac mala wypila wczoraj z butelki 80 ml mleka.Wiem ze to nie duzo ale jak na pierwszy raz super.Dzis znowu proba moze w koncu zalapie.

filonka jak tam wczorajsza kapiel????Udala sie?Oj chyba sie dzialo.
mamusia ja tez bym chciala zobaczyc Amunie w kolczykach.U nas niestety nie moge jej przebic,a szkoda.
sandrahaha ja tez mysle o drugim,ale najpierw Amunia musi przespac cala nocke zebym sie zdecydowala.Nie wyobrazam sobie teraz dwoch stekajacych co godzine szkrabow.Poza tym drugie dziecko pewnie tez bedzie atopowcem wiec musze nazbierac duzo sily i cierpliwosci zeby sie zdecydowac na drugie.
marta biedna Ola.
ella oby klotnia przeszla w zapomnienie.
aniez ale masz fajnego meza.Ty na spacerze a on sprzata.

Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantow i zalegle dla Justynki.

hejka
mały uspiony przez K. ZARAZ SIE WYBIERAMY JAK SIE OBDZI DO DZIADKOW K złozyc zyczenia i prezenciki wreczyc.
kwiatek- bravo dla Tymka za piękne słowa
bea- co tam u Ciebie sie dzieje i u V.?
kittek-wyzal sie -napewno ulzy!
salamandra- czekam na wrazenie po urodzinkach
gosia23s- duzo siły i wytrwałosci.nic o Judysi i Z. nie wiadomo...az sie boje!!!
justa-u nas tak samo jak tak to gada jaknajety, ale jak da sie go tel to tylko buzke otwiera i sie cieszy czSEM POMRUCZY I ZABIERA TEL :)
monia555- a my ciekawi co uWas?
beti-Kacper szykuje sie bardziej do porzadkow lub segreguje co by tayus musial juz zmienic na nowe.:)
a Justysi bravo za postepy i 100 lat.
sadrahaha- ja mam juz plany na wakacje lub po ze zaczynamy sie starac
wronia- komu dobrze!!!! tak se pospac! zazdroszcze! dobrze ze mozesz se tak pozwolic i zregenerowac siły
marta- zdrówka dla Was
kot- córka Edytka piekne imie...moja immieniczka:)
mam,usia- no to natalia juz panienka z kolczykami
ella- szybkiego rozejmu z M.
GOSIEK- skaczylo sie na prysznicu we 2, bo on stwierdzil na koniec ze mu sie jakos nie chce. a nic ciekawego tez sie nie dzialo heh

reklama
O filonka - masz bardzo ładne imię - dla naszej córci wybrał tatuś: Edyta, Edusia, Edula, Edysia, Dusia itd. Ale zdradź mi tajemnicę czy wszystkie Edyty to tak uparte osóbki bo ta moja Edyta to najbardziej uparta osoba na świecie jaką znam. Można stanąć na uszach a jak ona się uprze to nie i koniec, nie ma siły by ją do czegoś przekonać czego ona nie chce. Mam tylko nadzieję, że w przyszłości będzie to dobra cecha bo teraz czasami mam ją ochotę wysłać w kosmos:wink::wink:jak się tak uprze (żart oczywiście bo jest uroczą, przecudną i kochaną dziewczynką)

Do góry