reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No i wróciliśmy szczęśliwie do domku:-)
Spotkanie z Dagą i Olą krótkie, biznesowe, ale sympatyczne. Ola taaaaaaaaaaka poważna dzisiaj była, że szok! Panie z biura myślały, że sporo starsza od Lenki - szogunki, bo taka zrównoważona:-D a to raptem miesiąc.. No i jakie ma już włosy!! Lena połowy z Olowej fryzury nie ma:-D Nasza Lena ma na drugie Aleksandra i M. się śmieje, że będzie ją teraz Ola nazywał to może grzeczniejsza się zrobi:-D

gosiek - jeśli chodzi o spust to dzisiaj jakaś wyjątkowo głodna musiała być, bo zwykle aż tyle nie je. No i w ogóle mimo, że je ładnie i dużo to drobna jest. Szczęściara;-)

filonka - podziwiam Twoje zorganizowanie i posta! Też bym chciała takie pisać, ale zwykle połowa w trakcie pisania mi umknie.

Mykam się z młodą w kojcu pobawić jeszcze trochę, bo czas kąpieli za moment..

reklama
joł joł
wszystkiego najlepszego Agnieszkom życze :)a naszej ślicznej 10 miesiecznej Poluni spełnienia wszystkich marzeń
Witam się i zmykam sprzątac żeby jutro mieć spokój....
tęsknie za Wami ale nie mam czasu:(

Witam

Nareszcie weekend, uff. Przez te wszystkie stresy kręgosłup mnie boli, nie wiem czemu, ale zawsze tak mam, że stresy mi w plecy idą. Muszę dzisiaj B zmolestować o masaż.
Igor miał dzisiaj przedstawienie. Dumny wrócił, babcie przeszczęśliwe, tylko dziadek zawiódł, ale na szczęście Igor przeszedł nad tym do porządku dziennego, więc spoko. Chociaż ze swej strony postanowiłam, że muszę z teściem pogadać, bo Młody bardzo chciał, żeby przyszedł.

Mój mąż zaplanował nam dziś w robocie trasę na wakacje.... nocleg w rumuni w transylwani w motelu dracula:-D:-D:-D

ale fajnie. Ciekawe jak będzie.

Agnieszki najlepszego.

Marta brawo dla Olki! Oby tak dalej.

Spóźnione, ale szczere życzenia najlepszego dla Polinki. Ale ten czas zapierdziela.

nie mam czasu nadrabiać bo duży na mnie wisi, ale oczywiscie musiałam do Was wpaść:-)

najlepszego dla aniez, wronki, agnieszki i agi:-)

Witamy próbowałyśmy nadrobić, ale nie bardzo wyszło. Antoninie wkońcu przeszło i mogliśmy dzisiaj z dziadkami świętowac ich święto :)

Z ważniejszych i zapamiętanych
marta gratulacje ogromne z dwóch powodów.
Agnieszkom najleszego :)
annoj ahh pamięta sie jeszcze czasy kiedy babcia na przedstawienie nie przyszła

no i mały padl.
my z K zaraz idziemy brac kompiel :-) (jesli uda mi sie go od tv odciagnąc:-p jej jak ja dawno nie siedzialam w wannie. tylko prysznic w ruchu.
gosiek26- moja energia hmmmm moze po porannej filizance włoskiej kawy Splendid ;-)biednaa niunia z tym schorzeniem okropnym.
elvie- diekuje dziekuje:-);-) ale wykorzystalam tajemniczy sposob na odp wszystkim :))))) obiecałam wkoncu poprawe nie !
kamisia- własnie miec jutro spokój i czas na wyrwanie sie na zakupy.
annnaoj kce- no to zrelaksowanego weekendu zyczę

wszystkiego dobrego dla solenizantek!!!
ja jutro jade na weekend do tesciow offline
pochwale sie tylko ze Tymoteusz od tygodnia mowi wreszcie: "mama, tata" i jest w tym przeslodki
poza tym porusza sie trzymajac sie kanapy i broi, broi, broi
dzis posciagal z regalu jakies albumy ze zdjeciami podarl kilka gazet
Słońce moje kochane :)

o jaa...ale się zmachałąm. To co miałam popsiątać-popsiątałam, wykąpałam się, umyłam hairy, zrobiłąm henne i zaniemogłam....Pan tata jeszcze w pracy więc mam w końcu neta do dyspozycji- ale chyba długo nie podołam:)
Filonka-własnie zapomnialam napisać- Twoja odpowiedź na wszystkie posty robi wrażenie...
Kfiatusdzku-zazdraszczam, też już strasznie chciałabym usłyszećz usteczek Antola- mama:)czekam cierpliwie

reklama
Do góry