reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam sobotnio.
Napięcie ze mnie zeszło, mam w planie rodzinnie spędzić weekend. Teraz chłopaki pracują na tarasie, Alusia śpi, ja kawkę popijam.
Potem obiadek i spacerek w planie

Kittek uszy do góry

Najlepszego dla Justynki, znowu się spóźniłam:zawstydzona/y:

Miłej soboty życzę

reklama
Witam się sobotnio :-)

nie mamy żadnego pomysłu na spędzenie weekendu... póki co więc siedzimy w domu i bawimy się... na spacer nie pójdziemy, bo po pierwsze przez drogę z wózkiem nie da rady, a po drugie teściowa zepsuła wentyle w Inglesinie i się nie da napompować, i zabrała nam drugi wózek... :eek:

Witam i ja:-)

Marta, 3maj się zdrowo, a wszystkim miłego weekendu z rodzinkami:tak:

My już po wizycie u pradziadka i prababci... Justynka śpi, Jola bawi się z ciocią na śniegu a ja obiad wstawiłam... zaraz A wraca z pracy to trzeba robić wrażenie, że się robiło tak cały dzień:-p:blink:

Do miłego :) i wszystkiego naj dla Alijki i Mai :* :*

Wronka – to pospałaś kobieto – do 10.00 no no:-)- kto Ci dał tak długo spać. Czyżby dzieci tak łaskawe były i spały słodko

Marta – zdrowia życzę:-(

Kici69 – oj to teściowa psuja i pewnie trzeba kółka wymienić.

A my też nie wybieramy na spacer bo jakoś tak szaro a mała sobie teraz zasnęła i jak wstanie to dopiero nie będzie mi się chciało a rano zapowiadał się słoneczny dzień – chcę wiosnę.
Obiad już prawie ugotowałam. Będzie rosół (jutro też) a na drugie naleśniki. Tylko u mnie to naleśniki to każdy z czym innym je – mąż z białym serem, córki z nutellą a ja z dżemem truskawkowym. Gotują też się warzywa i mięsko dla Zosi bo ona wciąż wywaru z mięsa nie je bo ją niestety uczula.
O Edytka się upomina o obiadek więc wracam do kuchni i chyba nie wyjdę do wieczora z niej bo jeszcze mam w planach sernik.

no i jestem już po pracy ledwo żywa ale spróbuje nadrobić tą produkcję.
z nowości to się pochwalę że Natalka ma przekłute uszka zrobiliśmy niespodziankę na dzień babci no i niespodzianka udana.
zmykam poczytać co tam u was dopóki mała śpi:-)

I ja podpisuje liste obecnosci, ale troch zdołowana- poklocilam sie z M wczoraj wieczorem i do dzis nam nie przeszlo...a on jeszcze nie widzi problemu i dziwi sie ze mam focha...ach ci faceci ;/

Mała kima, a ja dokanczam latanie na mopie i odkurzaczu ;)
Jutro Julia konczy 10 miesiecy i na to konto...tesciowa przyjezdza!- juuupi! :/

Miłego weekendu mamuski :)

My już po spacerze... tzn. ja wzięłam dzieciarnię do biblioteki a tatuś sprzątał :-p
Zastanawiamy się czy po południu gdzieś nie 'wyskoczyć', się zobaczy.

Kittek- a to co za dół?
Kici- a jak to się stało, że kółka zepsute? Niefajnie :-(

Witam kobietki.My dzis znowu w domku,bo ten wiatr taki zimny ze nie chce mi sie wylazic na dwor.
Amunia w nocy dala popalic.Budzi sie tak okolo 3ciej i placze z godzine.Potem nie moze usnac i rzuca sie na lozku druga godzine.Tak jest juz z tydzien.Juz nie wspomne o pozostalych pobudkach co godzine na pociumkanie.
Ale nie zapeszajac mala wypila wczoraj z butelki 80 ml mleka.Wiem ze to nie duzo ale jak na pierwszy raz super.Dzis znowu proba moze w koncu zalapie.

filonka jak tam wczorajsza kapiel????Udala sie?Oj chyba sie dzialo.
mamusia ja tez bym chciala zobaczyc Amunie w kolczykach.U nas niestety nie moge jej przebic,a szkoda.
sandrahaha ja tez mysle o drugim,ale najpierw Amunia musi przespac cala nocke zebym sie zdecydowala.Nie wyobrazam sobie teraz dwoch stekajacych co godzine szkrabow.Poza tym drugie dziecko pewnie tez bedzie atopowcem wiec musze nazbierac duzo sily i cierpliwosci zeby sie zdecydowac na drugie.
marta biedna Ola.
ella oby klotnia przeszla w zapomnienie.
aniez ale masz fajnego meza.Ty na spacerze a on sprzata.

Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantow i zalegle dla Justynki.

hejka
mały uspiony przez K. ZARAZ SIE WYBIERAMY JAK SIE OBDZI DO DZIADKOW K złozyc zyczenia i prezenciki wreczyc.
kwiatek- bravo dla Tymka za piękne słowa
bea- co tam u Ciebie sie dzieje i u V.?
kittek-wyzal sie -napewno ulzy!
salamandra- czekam na wrazenie po urodzinkach
gosia23s- duzo siły i wytrwałosci.nic o Judysi i Z. nie wiadomo...az sie boje!!!
justa-u nas tak samo jak tak to gada jaknajety, ale jak da sie go tel to tylko buzke otwiera i sie cieszy czSEM POMRUCZY I ZABIERA TEL :)
monia555- a my ciekawi co uWas?
beti-Kacper szykuje sie bardziej do porzadkow lub segreguje co by tayus musial juz zmienic na nowe.:)
a Justysi bravo za postepy i 100 lat.
sadrahaha- ja mam juz plany na wakacje lub po ze zaczynamy sie starac
wronia- komu dobrze!!!! tak se pospac! zazdroszcze! dobrze ze mozesz se tak pozwolic i zregenerowac siły
marta- zdrówka dla Was
kot- córka Edytka piekne imie...moja immieniczka:)
mam,usia- no to natalia juz panienka z kolczykami
ella- szybkiego rozejmu z M.
GOSIEK- skaczylo sie na prysznicu we 2, bo on stwierdzil na koniec ze mu sie jakos nie chce. a nic ciekawego tez sie nie dzialo heh

reklama
O filonka - masz bardzo ładne imię - dla naszej córci wybrał tatuś: Edyta, Edusia, Edula, Edysia, Dusia itd. Ale zdradź mi tajemnicę czy wszystkie Edyty to tak uparte osóbki bo ta moja Edyta to najbardziej uparta osoba na świecie jaką znam. Można stanąć na uszach a jak ona się uprze to nie i koniec, nie ma siły by ją do czegoś przekonać czego ona nie chce. Mam tylko nadzieję, że w przyszłości będzie to dobra cecha bo teraz czasami mam ją ochotę wysłać w kosmos:wink::wink:jak się tak uprze (żart oczywiście bo jest uroczą, przecudną i kochaną dziewczynką)

Do góry