reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

kittek - głowa do gory. zawsze możesz się wyżalić ;)
kamisia - co za organizacja... ja też wolę posprzątać w piątek, ale te wszystkie inne zabiegi na sobie już na sobotni ranek zostawiam
kwiatek - bravo. Nam Adasiek już dość długo woła baba, mama ,daj , ale słabo mnie to za serce ruszyło... Jakaś bezduszna jestem. Myślę, że jak świadomie mnie zawoła wtedy inaczej to odczuję
gosiek - dzięki ;)
ewka - myślałam wczoraj gdzie się podziewasz
elvie - no proszę jak sobie dziewczyny do gustu przypadły. też liczę na obszerniejszą fotorelacje niz ostatnio
aniam - takie wakacje to na całe życie będzie co opowiadać :)

Jutro raczej nie zajrzę. Czeka mnie trochę i pracy i przyjemności. Jedziemy na urodzinowe party. Dobrze, że w weekendy tu zastój :-) Wypoczywajcie i do usłyszenia

reklama
witam wszystkich serdecznie, trochę nadrobiłam, nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego, wybaczcie. Odkąd poszłam do pracy na nic nie mam czasu!! ledwo wrócę z roboty a tu już 20 h i trzeba dziecko kłaść spać i tak w koło, z czasem się przyzwyczaję, ale na razie ciężko!!
Mati w nocy ciągle cyca, co dodatkowo mnie obciąża, bo budze sie niewyspana!! ale co zrobić, pracować trzeba!!

czy Judysia się odzywała?? mam nadzieje, ze tak i wszystko w porządku. Judysiu trzymam kciuki za Was!!!

gratuluję dzisiejszym solenizantom!! kiedy te 10 miesiecy zleciało???

Kfiatuszku gratuluje pierwszego mama!! ja dalej dla mojego dziecka jestem baba!!

witam
w dniu babci
zadzwonilam dzis do mamy i niunia w koncu powiedziala do sluchawki: baba, bo normalnie zawsze mowi baba ale do telefonu nie chce powiedziec hihi, a tu taka niespodzianka i babcia sie ucieszyla strasznie, ale jutro ten numer z: dziadzia to chyba nie przejdzie:-p

Witajcie:-)

Agnieszki, samych radosnych i magicznych chwil:-)

Z ostatnich postów...

Olu i Marto, wielkie gratki... oby tak dalej:tak:
Kittek, miło uczciłaś odstawienie od piersi... ciekawe czy to juz na zawsze... Justynka w dzień już od października nie je, ale za to w nocy nadrabia:tak:
Aga, zdrówka dla Sebka:tak:
Katik, zdolna Polcia:tak:
Kot-kot, laurki musiały być prześliczne... u nas były pierwsze Joli... sama rysowała babcie:tak:
Gosiek, żeby Natalkę przyzwyczaić do wcześniejszego spania musisz mieć więcej siły, coby wytrwać w konsekwencji... pocieszę Cię, ze ja najczęściej kładę obie panienki spać, ale u mnie to śpią już przed 21:-)
Elvie, rzeczywiście śniadanie Lenka zjada spore:tak: u nas ostatnio Justka nie chciała jeść kaszek, a dzisiaj jak jej zrobiłam kaszkę mannę z sokiem malinowym wszamała aż miło:tak:
Filonka, Kacper już się szykuje do przebierania czy na razie do porządków:rofl2:
Ella, no to Julka rusza do akcji... obyś miała mało interwencji:-D
Aniam, wszystkiego naj dla solenizanta:tak:
Annaoj, a może nie daje po sobie poznać... taki twardziel:sorry:
Kwiatek, jak widać facetom wszystko się wybacza:laugh2: szczególnie jak już mama wołają:tak:
Kamisia, może za dużo na raz... 3maj się :-)
Ewka, czekamy:-)
Salamandra, udanego imprezowania:tak:
Justa, no chyba, że do jutra zacznie mówić dziadzia:-p:laugh2:

wszystkie Was ciepło pozdrawiam z zaśnieżonej wioski:)

A Justynka jakieś 2 tygodnie temu przestała pełzać, a zaczęła raczkować... chodzi już przy meblach, nawet się kiwa na boki w rytm muzyki... nawet spuszczanie się na podłodze opanowała, tak, żeby się nie przewrócić, bo na początku były jazdy... ostatnio jak leciała do tyłu z siadu to tak jakoś w zwolnionym tempie, ze jeszcze zdążyła się podeprzeć rączką... za to przestała się rozgadywać: najśmieszniejsze, ze zagaduje wszystkich mówiąc tylko ba, ba, ba... jak tylko ktoś odpowie:tak: i dzisiaj już 9 miesiąc zleciał:tak:

a ja to się pewnie wzruszę jak Zosia powie ma-ma nawet nieświadomie bo na razie to ani mama tata czy baba nie gada. Za to "śpiewa" na cały głos. Muzykę uwielbia a najlepiej to jeszcze z nią tańczyć.

Oczywiście też składam życzenia wszystkim Agnieszkom.
e.salamandra - czy wasza chatka jeszcze stoi bo taki najazd 12 wnucząt to jak tornado:-D

hej kobietki... moje dziecie juz lezakuje i pewnie za chwile tata go do lozezka zaniesie...

tak sie ostatni zastanawialam czy ktoras z kwietnioweczek zastanawiala sie nad kolejna ciaza?? ja przyznam sie ze mysle sporo bo zawsze marzylam o wiecej niz o 1 dzieku... napewno jeszcze nie teraz zazniemy sie starac ale moze pod koniec roku... jak na razie mam spirale i niech zostanie tam gdzie jest...

czas tak szybko leci... jeszcze nie tak dawno a tulilysmy maluszki teraz to ja tego mojego malego utrzymac nie moge bo on chce wszystko ,,sam''... zosiek samosiek... :D non stop na czworaka albo w chodziku... podbiega sie przytulac bo to on bardzo lubi ale w rekach poleze nie polezy :D HIHIH poza tym troche za duzy jest :D

MALE DZIEI-MALY PROBLEM, DUZE DZIECI DUZY-PROBLEM :D

ale pocieszam sie slowami tz ,,dobrze ze chlopak bo nie wroci do domu w ciazy'' ;D hihih (mam nadzieje ze sie nie obraziie za to mamuski dziewczynek-to tylko zart)

Dzień dobry:-)

Właśnie pije kawke (bo dopiero wstałam :-)), zaraz biore sie za sprzatanko, bo dzis kolęde mamy:-), także zmykam i miłej soboty zycze:-)

reklama
i my sie witamy

nie dalam rady wczoraj zajrzec, a widze ze produkcja kosmiczna byla:) spoznione ale szczere zyczenia najlepszego dla agnieszek:)

u nas wczorajszy dzien i dzisiejszy poranek obfitowal w atrakcje ale niezbyt pozytywne...ja przeziebiona, katar, kaszel, bolaca glowa, Ola tyje w oczach i kregoslup mi wysiada (a juz przed ciaza bylo nieciekawie), do tego jest mi ciagle okropnie zimno. No i mała dokazuje...boli ja brzuszek od wczoraj, zachowuje sie tak jak wtedy kiedy miala kolke...placze, prezy sie, nie moze gazow oddac, z kupka tez byl problem...dalam jej wody koperkowej rano bo zapowiadalo sie tak jak wczoraj, kupka byla i to dwukrotnie i teraz Olutek spi od dobrej godziny...a ostatnio w dzien spi tylko dwa razy po 30min...

co do dnia babci i dziadka u nas podobnie jak u kinguuni bodajze-laurki z odcisnieta lapka Oli wstawione w ramce, dziadkowie jedni i drudzy zachwyceni, dzis jak sie uda to pojedziemy do mojej babci. Ola jest jej jedyna prawnuczka wiec dla niej tez odcisnelysmy lapke:)

uciekam napic sie cieplej kawki bo pogoda taka szaro-bura, zimno, pewnie znowu w domu bedziemy z mala siedzialy...moz eobroty chociaz pocwiczymy:)

wpadne wieczorem o ile nie padne tak jak wczoraj w lozku z 38stopniami goraczki...

milej soboty!

Do góry