juz po obiadku. lazienka lśni, kuchnia lśni,poodkurzane,
a i zappomnialam sie pochwalic ze Kacper rano i wiecz pieknie robi siku do nocniczka zaraz po wysadzeniu przy mówieniu mu sisisisisiii ;-):-)
no to nadrabiam:
sandra- smieszny widok tak upapranego dzieciaczka, choc wiem ze tobbie nie było do smiechu.
akaata- no to nieżle miałas luzy w pracy, ja tak mialam kiedys jak szef wychodne miał z biura
ellla- zdrówka dla juleczki.basen super sprawa. jak ja dawno nie byłam ale teraz bede nadrabiac, bo tato wz z chorobą zaproponowal bym z nim chodzila na basen, do sauny, bo sam sie troche krępuje
agnieszka- ja ostatnio robiłam porzadki z fotkami. szook.ale udało mi sie poukladac według miesiecy. i zrobilam tez slajdy od poczatku ciazy az do teraz, najwazniejsze momenty, ciagle dodaje, fajna bedzie pamiatka i historia.
kingunia- o matko! to sie najadłas strachu w zw z upadkiem Adsia z łuzka. dobrze ze sie nic nie stało.
aniam- ta trasa na wakacje brzmi strasznie groznie i zagadkowo....
justa24- odzywaj sie do nas
marta2801- super ze z oczkiem Oli co raz lepiej. i brawo dla ZA POSTĘPY.
AKAATA- u nas tez lulanie tyle ze na siedzaco i tak delikatnie i spiewajaco koledy.czasem tylko sie udaje jak jest bardzo zmeczony usnąc po butli w łuzeczku
ella- żle sie czułam w zw z prowadzeniem diety.
zielona- ty nie mów ze maz nie uprawia gimnastyki

....nic sie nie skarzyłas;-):-)
gosiek86- wspólczuje ciezkich nocek.
ewka84- no to cie niezle dziecie urządziło z tym qpsztalem rozpapranym .
ella- super ze sie poprawolo malej z tym spaniem, oby na zawsze i tylko lepiej..tak teraz nie mamy czasu zbyt dla siebie , dzieci sa tak absorbujace i psotne ze szook.
elvie- mała jaka opancerzona na tych spacerach.
sospettosa- dobrze ze sie Adasiowi nic nie stało.
kot-kot- ach te łacza....
agnieszka- ja z dnia na dzien widze ze ty uzdolniona wszechstronnie na maxa

szycie stroju dla dziecka, malowanie,kucharzenie, itd)
maonka- zdrówka dla Alicji
aniez- gratki dla Bartusia za nowe postepy
kittek- tylko nie zaszalej zbyt, bo ja po 2 latach abstynencji po wypiciu 2 lampek wina ubrzdyngolilam sie ze hoho
aga- zdrowia DLA SEBY
Katik- dzieciaczki sie szybko ucza jak im sie cos podoba.
uffff..... a maly wyciagnal szuflade i wyciaga bielizne tatusia