reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Katik- nooo Polinka to już duża dziewczynka! Buziolki od e-cioci :-) jeny... za 2 miesiące zaczną się roczki! A w zeszłym roku wszystkie siedziały już jak na szpilkach :-) Czas leci!

Bartek postanowił wziąć się za stawanie, raczkowanie wciąż bojkotuje... ale wstaje pięknie, glebe też już zaliczył, a mama mówiła, że trzeba się trzymać :-)

reklama
Agnieszka mój też nie raz robi sceny że nie chce di domu he he . lepiej tak niż wycie że nie chce do przedszkola

Weronika to nam czasami mówi ,żebysmy po nia tak wcześnie nie przychodzili...heheheh, nawet jak odbieramy ja o 16.00 (przedszkole do 17), to moje dziecko mogłoby 24h w przedszkolu siedziec hehehe, ale to dobrze:-)

Katik- nooo Polinka to już duża dziewczynka! Buziolki od e-cioci :-) jeny... za 2 miesiące zaczną się roczki! A w zeszłym roku wszystkie siedziały już jak na szpilkach :-) Czas leci!

Bartek postanowił wziąć się za stawanie, raczkowanie wciąż bojkotuje... ale wstaje pięknie, glebe też już zaliczył, a mama mówiła, że trzeba się trzymać :-)

Gratki dla Bartula:-)

Moj tez cały czas raczkowanie bojkotuje, pare razy spróbowal jak był na golaska i panele były za zimne na jego goły brzuszek...hehehe wtedy raczkowal, a jak ubrany to pełazanie wygrywa:-), a zapidnala jak perszing. Stawanie ma juz opanowane do perfekcji, nie wygląda nistety na to by mu sie znudziło, do tego łazi mi przy mablech no i czasami sie skubaniec puszcza jedna reką, a matka ma strach w oczach :szok:. No i glebe tez juz nie raz zaliczył....a jaki placz przy tym...matko z córką...

Lenka też staje i się jedną ręką puszcza, ale gleby jeszcze nie zaliczyła.
Poza tym muszę ją pochwalić, że odkąd się w kojcu porządnie zmęczy po południu to usypiać jej nie trzeba. Zasypia migiem.

O tak puszczanie się jedną ręką jest suuuper... mój skubaniec próbuje puścić się i drugą i szybcikiem do stolika się odwraca... czasami pare sekund postoi... czasami gleba ale na dupcię

witamy sie wieczorkiem:)

Dziewczyny, musze sie Wam pochwalic chociaz dla Was to bedzie blahostka bo Wy dawno juz to przerabialyscie...a mianowicie - Olka zaliczyla dzis pierwszy obrot z pleckow na brzuszek:-) i to zupelnie sama:-) zainteresowal ja oczywiscie laptop :tak: no ale ucieszylam sie z tego bardzo:-)

pozniej na cwiczeniach prawie wogole nie plakala,drugi raz w ciagu tych kilku miesiecy rehabilitacji, pani ja pochwalila bo mowi ze naprawde czuje ze miesnie brzuszka pracuja i te obroty moga teraz sie powtarzac:-) i mowi ze z raczek juz nie sa flaczki tylko czuje powoli jak sie buduje napiecie:-)

Agnieszka- tez ogladam ten horror, ale z wlasnej woli hehe, czekam na House'a :)

a poza tym nocka u nas ekstra, od 19 do 7,30 pozniej jedzonko i do 9 pospalysmy:)

Katik- buziaki dla Polinki!!!
Kurcze ale ten czas szybko leci..

reklama
witamy sie wieczorkiem:)

Dziewczyny, musze sie Wam pochwalic chociaz dla Was to bedzie blahostka bo Wy dawno juz to przerabialyscie...a mianowicie - Olka zaliczyla dzis pierwszy obrot z pleckow na brzuszek:-) i to zupelnie sama:-) zainteresowal ja oczywiscie laptop :tak: no ale ucieszylam sie z tego bardzo:-)

pozniej na cwiczeniach prawie wogole nie plakala,drugi raz w ciagu tych kilku miesiecy rehabilitacji, pani ja pochwalila bo mowi ze naprawde czuje ze miesnie brzuszka pracuja i te obroty moga teraz sie powtarzac:-) i mowi ze z raczek juz nie sa flaczki tylko czuje powoli jak sie buduje napiecie:-)

Agnieszka- tez ogladam ten horror, ale z wlasnej woli hehe, czekam na House'a :)

a poza tym nocka u nas ekstra, od 19 do 7,30 pozniej jedzonko i do 9 pospalysmy:)

Katik- buziaki dla Polinki!!!
Kurcze ale ten czas szybko leci..

Marta...suuuper...gratki dla Oluni....e-ciotka wronka jest z niej baaardzo dumna:tak:

Do góry