reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej:-)

Witam piatkowo:-)

Chciałam coś napisac , ale mój Boriso sie obudził , takze nic z tego:-)

Zatem chciałabym na razie tylko złozyc serdeczne zyczenia wszystkim moim imienniczkom :-), Zdrowka dla Was i Waszych pociech:-)

reklama
Wronia - ło matko skleroza a powinnam pamiętać bo mój mąż się dziś imieninuje też ( narazie jest w bydgoszczy )
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie, zdrowka , spełnienia marzeń , 6 w totka :)
I dla wszystkich naszych Agnieszek szczęscia , zdrowia pomarańczy , niech wam mąż nago tańczy :)

filonka - podziwiam Twojego posta , kazdemu odpisałaś

Dzieci śpią a ja jem obiad

Wronia wzajemnie! Kurcze zapomniałam... ale to pewnie dlatego że ja raczej 20 kwietnia "obchodzę" imieniny. Ale każda okazja do świętowania jest dobra :-D
Aniam najlepszego dla męża

agnieszka- ja z dnia na dzien widze ze ty uzdolniona wszechstronnie na maxa:(szycie stroju dla dziecka, malowanie,kucharzenie, itd)

He he he ja jak Kwiatkowska żadnej pracy się nie boję... jak trzeba to i za wiertarke, łopatę i kable z prądem sie chwyce ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie moje drogie :-)
Wczorajszy wieczór bardzo udany, dziś troche zmaczona jestem :-D

Marta
- jaka tam blahostka! Przecież każde osiągnięcie to wielki sukces!

A u nas wreszcie od dobrych paru dnie pełzanie się wrescei skońćzyło! Julcia raczkuje na całego! Wstaje, puszcza się jedną rączką, kręcki w kółko na stojąco i pojedyńcze krozki zaczyna robić :-) Poza tym chichra sie jak zwariowana, przyłazi do mnie i wtula się w ramię jak nigdy obejmując mnie łapkami no i jeszcze daje buzi! To takie niesamowite!:-)
Oczywiście nazywa mnie na zmiane ta-ta, ma-ma i ba-ba:eek: coz...:-D

Polusiu kochana- oczywiście 100lat ode mnie i Julika :-) Katik- przypomniałas mi że pojutrze moje dziecię tez kończy 10 miesięcy!!!:szok::szok::szok::-D:eek: szok jak to leci :-) już faktycznie czas o urodzinach mysleć...ale bedzie impreza:-D

Mała kima więc i ja skorzystam;-)

Elvie-miłego spotkania z Dagą i Oleńką:-) odpoczniejcie od wszystkiego!

Witam w Dniu Babci :-) i Agnieszek :-)
Jeszcze żadna babuszka nam się nie pokazała dzisiaj. Zrobiliśmy z małym kartkę ze zdjęciem i w środku podpis Adaśka - odciśnięta rączka. Teściowa mieszka za ścianą więc mimowolnie będę miała dziś nalot gości, bo ogółem 12cioro wnucząt chce babcię odwiedzić.
Adaś się ucieszy, bo będzie miał kompanów do zabawy. Później Was poczytam. Tymczasem najlepszego dla Agnieszek :-)

no to juz wieczorne zyczenia dla naszych Agnieszek
salamandra- to sie babcia uciesy z taiej kartki.
elvie- no to fotorelacja z wizyty musi być.:-)

mały juz spi godz :szok: sam nawet usnal po butli...taki był zmeczony.:szok::-)
a ja nadrabiam ile moge....

reklama
Witamy sie i my.Mala kimnela wiec skorzystam i posiedze chwilke na bb.
Ale u nas zimno dzis.Przerazajaco zimny wiatr pizdzi,przez ktory nie bylysmy nawet na polu.Siedzimy w domu i sie kisimy.Mala maruda bo ja swedzi.Jak ja smaruje to jest istny meksyk bo wtedy ma sciagniete rekawiczki i mysli ze moze sie drapac.Ja szybciutko smaruje i od razu wkladam je ale wtedy to juz jest taki krzyk ze szok.Mama niedobra bo nie pozwala sie podrapac.
Glodna jestem ale nie chce mi sie isc do kuchni.

sandrahaha no to troszke mnie pocieszylas,ale i tak mam gorzej,bo nawet na spacer nie moge wyjsc z m.Nie wspomne juz o zakupach czy takich tam duperelach.Wszystko sama.

Wspolczuje choroby malutkiej.To okropne.

mamusia szybkiego uporania sie z tymi pitami.
elvie Lenka to ma spust.:szok:
filonka skad Ty tyle energii czerpiesz.Ja to do tej godziny co ty mialas wszystko gotowe ledwo obiad zdazylam ugotowac.
ella no to teraz sie zacznie.
e.salamndra kartka musi byc piekna w Twoim wykonananiu.Juz sobie wyobrazam.

Do góry