reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:-)
U nas dzisiaj nocka kiepska. Ja z wiadomych powodów spać nie mogłam, a Lenka też średnio co 1,5h się budziła z płaczem proszącym o smoka, a o 7.00 zupełnie spać przestała.
Przed chwilą siostra zadzwoniła, że mała zasnęła na spacerze, a jeździ z nią już 1h i nie wie, co robić, bo trochę śnieg pada.. Powiedziałam, aby jeszcze pół godzinki pojeździła, bo mała nie spała od rana, a jest cieplutko ubrana, opatulona w śpiworek z owczej wełny i ten wózkowy dodatkowo. Ma czapę, kaptur z futerka, szalik, rękawiczki, wykremowana jest, więc nie powinna zmarznąć.

Katik - najlepszego dla Polinki!!

Ella - udanego wypadu;-)

reklama
a mi dziś Adaś z łóżka się sturlał, łolaboga...myślałam, że zawału dostanę. biedactwo się przestraszyło. Guza nie ma, poobijany też nie jest, ale i tak strach....ech ech

dzien dobry...

my dzisiaj mega wyspni bo maly obudzil sie przed 8 wiec ja go siup do nas do lozka i momentlnie zasnal... obudzil sie po 11 ale on smyranku po pleachsie nie oprze wiec lezal na brzuszku a ja go smyralam i tak do 12 wytrzymal (ale juz dluzej nie wytrzymal bo zabawy mu sie zahcialo)....

teraz musze ogarnac wszystko bo ok 6 brat z dziekwzyna przychodzi i nasz kumpel bo sobie chlopki wyscigi na ps3 robia... tz dostal wczesniejszy prezent z okazji 30 urodzin-symulator do gier (fotel, kierownica itp) i jak male dzieko jest... no ale 30-stke ma sie tylko raz :) hihihihi pozniej to jak to moja mama mowi sa 18-stki+vat :D

ok, ja uciekam ogarna wszystko i cos ugotowac :)

Witam.
Nie było mnie trochę bo kłopoty z łączami internetowymi. Więc zaczynam od nadrabiania zaległości. Do później.

Powodzenia :-) Właśnie się zastanawiałam, gdzie Ty i frankekkimono się podziewacie, nasz świeży narybek ;-)

A my po spacerze. Nareszcie. To nic, że chlapa, że śnieg prószy, wreszcie można wziąć dzieci i z domu wyjść. Dawno mnie nic tak nie ucieszyło!
Druga górną jedynkę też już widać, ale za to nocki ostatnio kiepskie. Po godzinie się budzi i nie zamierza spać, więc kolejną godzinę łazi, bawi się, ale musi mnie w zasięgu wzroku, bo inaczej ryk. Potem do rana jeszcze pobudka o 4 i o 6 i bez ciepłej wody albo mleka ani rusz. Jak nie chorowanie to zęby, bida moja.

Sospettosa, buziak dla Adasia, żeby guza nie było! I gratki dla Grzesia za pracę a za Ciebie trzymam kciuki. Teraz to już musi być z górki!
Katik całus dla Polci na 10 miechów.

Dzień dobry... cały czas podczytuje ale jakoś nie miałam czasu na spokojnie usiąść i odpisać :baffled:
M. od 21 wczoraj był strasznie niespokojny... zaczął płakać, nie mógł potem zasnąć... a takie miałam plany że szybciej pójde spać... :-(
No nic... dzisiaj już drugą drzemkę uskutecznia :szok: szybki jest ale też nie ma sie co dziwić rano tylko 30 minut pospał a pogoda jest paskudna...

Polinko najlepszego na te 10 miesięcy!
musze szybko jakiś obiad sobie zrobic i musze do sklepu lecieć farby kupić bo te co miałam w domu to sie skrystalizowały... głupia myślałam że po 4 latach ciągle jeszcze dobre będa :-p ale kupie takie co się z nich taka gumowa jakby powłoczka robi... jak się dzieciom znudzi obrazek to go zerwe i namaluje nowy :-p

agnieszka - narazie mam pusty kalendarz na tę datę, ale u mnie z weekendami różnie bywa. Kamisia - a Ty jak? też na spotkanko się piszesz :-) ?
Kochana spokojnie nic na siłe :-D zgadamy się w piątek jak tam będę już to wtedy ustalimy co i jak i gdzie przede wszystkim.

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane
P ihhh yy Piszę od mamy (Alicja mi w tym pomaga ;-))

U nas dużo spraw i badań, wykorzystuję czas spędzony u mamy w 100%.
Do domu wracam 27 lub 28 stycznia.
Alicja ząbkuje, przez co cz'ęsto budzi się w nocy i jest trochę marudna. Górną jedynkę już widać przez dziąsło. ALe na tym to nie koniec.
Robiłam jej badanie krwi i moczu i wyszła niedokrwistość krwi z niedoboru kwasu foliowego. :-( Mocz jednak muszę powtórzyć. Udało się zebrać tylko zaraz po kąpieli trochę moczu, kolejne woreczki, które zakładałam w nocy odklejały się i nic nie udało już się zebrać. Więc zaniosłam ten pierwszy woreczek. Jednak przez noc namnożyły się bakterie i dlatego badanie do powtórzenia.
Poza tym Alicja doskonali raczkowanie, uwielbia szuflady i krzesła. U nas brak mebli, więc jest zachwycona kiedy łapie za rączkę od szuflady.
Włosy rosną na potęgę, tatuś nie pozna małej jak przyjedzie po nas :-)

Tęsknię za Wami. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku u każdej z Was.

reklama
Do góry