reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Julik śpi..
No to po kolei...

Marta- Wspaniałe wieści! To cudownie że na swiecie sa jeszcze tacy ludzie ktorzy robia wlasciwy uzytek z pieniędzy ktorych im nie brakuje! Baaardoz się cieszę razem z Wami!:-)

Aga 2010-Zdrowia zycze! iem co czujesz- u mnie ostatnio bylo tak samo!:sorry2:

Sospettosa-to super ze G dostal prace! To teraz trzymamy kciuki za CIebie, zeby i Tobie się udało z tym niemcem ;-)

Zielona- to takiego masz super gimnastyka w domu- gratulacje za wygraną!:-)

Kwiatuszek-no u nas podobnie-Julik tez przynajmniej raz dziennie panele glowa zalicza:baffled:

sandrahaha-ja juz nie pozwalam malej sie bic po twarzy bo dla mnie to niedopuszczalne zeby dziecko na mnie reke podnioslo!
A z djecie w kremie boskie!:-D jak dzieci sa cicho znacyz tylko jedno-psocą:cool2:

Mamusia-gratulacje! i aliczenia i nowego zębula i oczywiscie super ze z glowka ok

Bea-mam nadzieje ze szybko znajdziecie nowe lokum

Kici-kalosze do auta?-wspolczuje tych przepraw...

Anim-ciesze sie ze Szymek juz lepiej sie czuje:tak:

AgnieszkaSz-zazdroszcze palnowanego wyjazdu:-) super! no i wspolczuje akcji pawiowej...jakze nam to bliskie :baffled:

Elvie-najlepszego dla M!:tak:

Akaata-fajny mialas dzien w pracy- tak pracowac to sama radosc:-)

Filonka-co sie dzieje?

annaoj kce-glowa do góry- ulozy sie zobaczysz;-)

ewka-dobre podejscie- ja tez tak mialam ostatnio-mala lulu to i ja w kime a m sie meczy jak plakala przez sen i takie swoje akcje wieczorno-nocne odstawiala:sorry2:

jeszcze raz AgnieszkaSz-haahha!! kochana, od tygodnia to nawet o drugim nie mysle :-) mała dała tak w d jak jeszcz eod urodzenia nie było:sorry2:;-) dopoki noce nie bedą piękinie przesypiane to nie ma mowy o drugom malenstwie :-p bo w dzien julik to zlote dzieciecie;-)...z reszta drugie to jak cos dopiero powakacjach:-)

no i nadrobiłam;-)
to lece wypic piwko z małzonem -do jutra :)

sandrahaha - hehe, to dopiero as. Ja już wiem, że jak dziecię za cicho to coś ma zbrojone. Zaraz biegnę oblukać

zielona - to racja, że jak chłopa nie ma to wsio się zrobi i wszystko ogarnie
marta - fantastycznie. Obyś jeszcze wielu takich ludzi spotkała na swojej drodze

wyklepal mi po twarzy na dzien dobry... i tak tu dobrze robic i brac dziecko do lozka rano a ono tak sie odwdzieza :/ musze go oduczyc bo mnie to wkurza...
i tak samo u nas. Ciężko oduczyć

mamusia - jeszcze raz gratki i też za te dobre wiadomości Natalkowe

agnieszka - narazie mam pusty kalendarz na tę datę, ale u mnie z weekendami różnie bywa. Kamisia - a Ty jak? też na spotkanko się piszesz :-) ?

lepiej nie marynarza , bo mówią że marynarz , to w kazdym porcie inną babe ma .

hehe chaialam to napisac ale balam sie w zla godzine wypowiem hehe:)

ale poki co mezowi ufam :) i mam nadzieje ze tak zostanie

Kittek jakis czas temu, chyba jakis tydzien temu zmarla tez dziewczynka w szpitalu w olsztynie, a ja w tym miesiacu bylam juz tam 4 razy z malutka... do listopada moj maz natomiast pracowal w Czluchowie...
paskudztwo z tej swinskiej grypy...

i dziekujemy Kittek, zreszta wszystkim Wam bardzo dziekuje za trzymanie kciukow i kibicowanie mi i Oleńce :)

Ostatnia edycja:
Marta mój też czesto jeździ teraz jest przestój jutro jedzie do bydgoszczy . ale nieraz miał szkolenia w niemczech po 3 tyg . Jak się Szymek urodził i miał tydzień wyjechał na miesiąc , cóż takie życie co poradzić .
A malutka robi super postępy , zobacz prawie kazdego dnia coś nowego , oby tak dalej

reklama
:) u mnie maly juz w lozeczku... mielismy wizyte i Sean dostal antybiotyk na dolezenie ale taki do picia a nie zzastrzyki :) czyli ok... u lekarki sie rozwyl masakryznie a ona tylko chciala go osluchac... bal sie ze znowu zastrzyk dostanie... nawet w domu jak sciagne mu pieluszke zeby z golym tylkiem pobiegal troche to wpada w panizny placz i siada w rogu zeby tylko nikt ddo tylka mu sie nie dobral... wie jest przestraszony na maxa...

ok. ja uciekam

kolorowych

Do góry