Julik śpi..
No to po kolei...
Marta- Wspaniałe wieści! To cudownie że na swiecie sa jeszcze tacy ludzie ktorzy robia wlasciwy uzytek z pieniędzy ktorych im nie brakuje! Baaardoz się cieszę razem z Wami!:-)
Aga 2010-Zdrowia zycze! iem co czujesz- u mnie ostatnio bylo tak samo!
Sospettosa-to super ze G dostal prace! To teraz trzymamy kciuki za CIebie, zeby i Tobie się udało z tym niemcem ;-)
Zielona- to takiego masz super gimnastyka w domu- gratulacje za wygraną!:-)
Kwiatuszek-no u nas podobnie-Julik tez przynajmniej raz dziennie panele glowa zalicza
sandrahaha-ja juz nie pozwalam malej sie bic po twarzy bo dla mnie to niedopuszczalne zeby dziecko na mnie reke podnioslo!
A z djecie w kremie boskie!

jak dzieci sa cicho znacyz tylko jedno-psocą
Mamusia-gratulacje! i aliczenia i nowego zębula i oczywiscie super ze z glowka ok
Bea-mam nadzieje ze szybko znajdziecie nowe lokum
Kici-kalosze do auta?-wspolczuje tych przepraw...
Anim-ciesze sie ze Szymek juz lepiej sie czuje
AgnieszkaSz-zazdroszcze palnowanego wyjazdu:-) super! no i wspolczuje akcji pawiowej...jakze nam to bliskie
Elvie-najlepszego dla M!
Akaata-fajny mialas dzien w pracy- tak pracowac to sama radosc:-)
Filonka-co sie dzieje?
annaoj kce-glowa do góry- ulozy sie zobaczysz;-)
ewka-dobre podejscie- ja tez tak mialam ostatnio-mala lulu to i ja w kime a m sie meczy jak plakala przez sen i takie swoje akcje wieczorno-nocne odstawiala
jeszcze raz AgnieszkaSz-haahha!! kochana, od tygodnia to nawet o drugim nie mysle :-) mała dała tak w d jak jeszcz eod urodzenia nie było

;-) dopoki noce nie bedą piękinie przesypiane to nie ma mowy o drugom malenstwie

bo w dzien julik to zlote dzieciecie;-)...z reszta drugie to jak cos dopiero powakacjach:-)
no i nadrobiłam;-)
to lece wypic piwko z małzonem -do jutra