reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dobry wieczór kochane, nie odzywam się chwilowo bo trochę się u nas pozmieniało i nie bardzo mam czas! podczytuję Was czasami ale albo brak sił i weny na pisanie albo mały nie da! od następnego tygodnia obiecuję poprawę, zyczę zdrówka dla wszystkich!

reklama
Ja tez podczytuje, i z doskoku wpadam na bb, co mam juz cos napisac, to okazuje sie, ze albo Pola wzywa, albo telefon dzwoni, albo obiad kipi...

U nas ok, Polina nadal kilometry do tylu robi, do przodu wypuszcza sie tylko tyle co rece dadza rade pojsc, i nie potrafi zaskoczyc, ze i nogami mozna przebierac hehe.

Potrzebuje informacji na temat grantow unijnych, ktoras sie na tym zna?
Dokladnie chodzi mi o : Dzialanie 6.2

Jesli ktoras w tym siedzi, prosze o glos w tej sprawie ;-)

Ja tez czytam z doskoku.Mala dzisiaj byla niemozliwa.Spala w dzien tylko godzinke i nie mogla pozniej usnac.Marudzila caly czas rece.Mysle sobie ze pojdzie wczesniej spac,ale guzik.Padla niedawno wymeczona placzem i marudzeniem a ja razem z nia.Matko co za dzien
Moze to zeby???Nie mam pojecia ale u nas jeszcze ani jednego.
Lece spac bo znowu ciezka nocka przed nami zreszta nic nowego.

Ja tez czytam z doskoku.Mala dzisiaj byla niemozliwa.Spala w dzien tylko godzinke i nie mogla pozniej usnac.Marudzila caly czas rece.Mysle sobie ze pojdzie wczesniej spac,ale guzik.Padla niedawno wymeczona placzem i marudzeniem a ja razem z nia.Matko co za dzien
Moze to zeby???Nie mam pojecia ale u nas jeszcze ani jednego.
Lece spac bo znowu ciezka nocka przed nami zreszta nic nowego.

oj ty biedna... moj maly byl wlasnie taki jak mu zabki wychodzily... wie moze to wlasnie to... w takim razie zycze szybkiego wyzynania sie zabkow zeby mama miala czas z nami popisac...

moj maruda byl w lozeczku, niby spal a ja tu nagle slysze ze rozrabia... lozko przy oknie jest i *******eczka mala ptrzyla co tam za oknem sie dzieje... ale zostawilam go tak... pozniej cos pomarudzil ale zostawilam go tak i po paru minutkach cisza... wchodzie a ok na koldere spi i w ogole glowa w ,,nogach'' wiec go tylko przewrocilam w odwrotna strone, kolderka przykrylam i spi... miejmy nadzieje ze da mi pospac... ze nie przyzwyzail sie do pobudki o 6:30 na zastrzyk...

dobra, teraz to juz naprawde uciekam... a wszystko przez tz bo zerknal na hwile na kompa no to ja tez podgladam do was...

ale uciekam... buziaki

Laki wątki mi się popitoliły- napisałam cały referat o moim nudnym dniu na pielęgnaci:) Ale ze mnie łoś stepowy...ale nic tam, pozwólcie że nie będe przeklejała bo net tu w robocie chodzi jak stary traktor i każda zbędna operacja kończy się errorem albo log offem ....
niestey w pracy mamy kompiutery sprzed wojny trojańskiej ....
Marta doczytałam jakie Was szczęscie spotkało... Super że są tacy dobrzy ludzie na świecie, którzy są tak bezinteresowni. Jak uda się Wam już z fundacją daj koniecznie namiary-pracuje w duzej korporacji i mam możliwośc mailowego dotarcia z info o do masy ludzi ....

Sandra - kiedyś byłam u sąsiadki jej synek spał miał ponad rok włazimy a on stoi w łózeczku sciagnął to wielkie opakowanie sudormeu z półki i się cały wymazał , do tego ubranie , pościel ściany .

mnie niedawno J wszystko sudocremem wymaział, oj ciezko to doczyścić, ale i tak hitem była kupa, tak z rok temu mi wyciął taki numer: miał zdjętą pieluchę bo był odparzony, został sam w swoim pokoju, zrobił qpkę i wszystko nią wypaprał, jak weszłam to nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać i co najpierw czyścić

Hej hej.

Malzon przylecial i znowu nie mam na nic czasu. Czy Wy tez tak macie, ze jak chlopa w poblizu nie ma to na wszystko macie czas?
zdecydowanie tak, jak jesteśmy w domu sami z S to wszystko posprzątane, ugotowane itp a jak jest w domu J lub tatuś to od razu bajzel ze ojoj i z niczym nie mogę zdążyć

właśnie delektuję sie ta ciszą, mały spi a dużych nie ma, ależ mi dobrze:-)

miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
A tak w ogóle to dzień dobry :)

Z tym piffkiem to przesada- pół szkalaneczki wypiłam i tyle ;)
Niemniej 3 noce były lepsze- dostalismy nowy lek od sciemoopatki i chyba pokic o dziala...zobaczymy jak długo...ale 3x to w nocy wstawac moge zwlaszcza ze mala tera spi od 21 do 10 rano...wiec ja tez nadrabiam zarwane noce z 2 miesiacy ;D

Poza tym tj wy mam co raz mniej czasu na forum bo mala co chwile robi akcje pod tytułem "zjamij sie mna!" albo wlai łebkiem o panelke i trzeba tulic i wogole...
przed chwila zaliczyla wlasnei glebe a teraz znowu stoi obok i dobiera sie do laptopa...ehhh...

DObra ide cos jej na dywanie pokazać ;)
Miłego dnia Mamuśki! :)

Wieczorem mnie nie ma bo dizś czw a to wieczor ojca z corka, a matka ma wychodne z przyjaciolmi ;)

Do góry