reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witajcie dziewczyny, dolaczam sie do Was jako kwietniowa mama...Histoia Judysi tak mna wstrzasnela ze po prostu zabraklo slow...

Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny, trzymam za Was kciuki z całej sily i modle sie o zdrowko dla malutkiej...

witajcie dziewczyny, dolaczam sie do Was jako kwietniowa mama...
Witam;-)

..i uciekam wreszcie spać, mam za sobą kiepską noc, niesamowicie zapracowany dzień, przygnębiającą wizytę w szpitalu u teścia i teraz co chwilę popłakującą i budzącą się Lenkę (winne są ząbki). Poza tym dzisiaj moje dziecię postanowiło spać w poprzek poduszki:no: Już ją 2 razy "nawracałam" :D

elvie hehe moja wedruje po lozku, raz ja znajduje w jednym miejscu, raz w innym, sama nie wiem gdzie bedzie za chwile hehe

marta2801 wlasnie sie dopatrzylam, ze Olka swietuje razem z moja Kostka :D

Witajcie nowe kwietniówki ! opowiedzcie coś o sobie :-)

elvie jak tam teś się czuje??

Judysiu daj znać jak minął wam pierwszy dzień walki? Jest to już o jeden dzień bliżej do zdrówka Zosi! bardzo mocno wczoraj o was myślałam i przesyłałam dobrą energię dla kruszynki.

u Natalki chyba zaczyna się ząbkowanie maruda na max i w nocy częściej się budzi i po posmarowaniu dziąseł żelem uspokaja się więc obstawiam zęby.
A ja mam znowu afty na gardle i uszy mi zatkało przez co K. musiał mnie w nocy budzić jak mała płakała ehhh

Witam jestem nowa na forum , ale myślę że będę mogła powymieniać się z Wami doświadczeniami, radościami i zmartwieniami.

Pozdrawiam

witajcie dziewczyny, dolaczam sie do Was jako kwietniowa mama...Histoia Judysi tak mna wstrzasnela ze po prostu zabraklo slow...

Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny, trzymam za Was kciuki z całej sily i modle sie o zdrowko dla malutkiej...

Serdecznie witam 'nowy narybek' :-D Napiszcie coś o sobie i waszych pociechach i zapraszamy na plotki :-)

Ja tez nie byłam dziś w stanie zezłościć się na Szymka:no: a dał mi dziś w kość . trzysta razy go upominam żeby nie skakał po schodach bo zleci i oczywiście spadł:wściekła/y: ma guza na głowie . Nauczka mam nadzieję że mega skuteczna :-D
Ola za to pełza wkońcu bo ile można leżeć i wyć żeby coś podali bądz przyszli , już sie wypuszcza w pokoju .
Poszalałam przed chwilką na allegro ale w słusznym celu . Kupiłam misie z TVNu

Skąd ja to znam :-)

Przeziębiłam się i chodzę i marudzę... z nosa mi się leje, a jeszcze muszę dygać z Quba do laryngologa... buuuuuuuuuuuuuuuu.

Chciałam wczoraj kupic dzieciakom prezenty i NIC W TYCH SKLEPACH NIE MA A CO JEST TO KOSZTUJE MAJĄTEK!!!!!!!! Znalazłam straz pożarna dla Kubuli, dokupie mu książeczkę i jakąś edukacyjną zabawkę, a dla Bartka chyba klocki kupię i będzie miał na zaśkę, bo obecnie to najfajniesza zabawka jest firanka, a nie kupie mu przecież kawałka szmaty ;-)

Witam , cieszę się że mnie tak miło przyjęłyście :-)

na początek chciałabym powiedzieć, że bardzo mnie wzruszyła historia Judysi i modlę się by wszystko było dobrze i byście miały dużo siły i wiary, że pokonacie tą chorobę!

a więc jeżeli chodzi o mnie, to jestem szczęśliwą mamą i żoną :tak: Mój synuś to całe nasze szczęście. Na razie mamy tylko jedno dziecko, ale planujemy jeszcze jedno - najlepiej gdyby trafiła się córeczka ;-) (może znacie jakieś sposoby na córeczkę ;-)) lecz na razie z tym czekamy (może z rok albo 2) chcemy by Krzysiu był trochę starszy - odchowany, Ja od lutego wracam do pracy i muszę przyznać, że już mi ciężko na sercu jak sobie pomyślę, że będę musiała rozstać się z moim skarbem..... ale kiedyś trzeba..... Ja pracuję w przedszkolu jako nauczyciel, i bardzo lubię to pracę, a dodatkowo zajmuję się jeszcze od niedawna logopedią, językiem niemieckim dla maluszków i tak z innej beczki stylizacja paznokci ale na razie tylko dla siebie, zastanawiam się nad otwarciem własnego małego saloniku????? ale to kiedyś tam....

to może na razie na tyle :-)

pozdrawiam Wszystkie mamusie!!!!

reklama
a dla Bartka chyba klocki kupię i będzie miał na zaśkę, bo obecnie to najfajniesza zabawka jest firanka, a nie kupie mu przecież kawałka szmaty ;-)
buhahahahahaa
niezle to podsumowalas Aniez
manipulacja gałgankowa to się nazywa :) zabawy samorzutne dzieci od 3/4 miesiaca do 2 lat ;)
ja mojemu musialabym kupic komórkę :) ale nie namówi mnie za mały jest niech moją na razie pożycza he he

witam nowe kwietniówki, lepiej późno niz pózniej :)

Do góry