sospettosa
Fanka BB :)
SaSk, witaj
Cieszę się że w końcu trafiłaś
Cieszę się że w końcu trafiłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam;-)witajcie dziewczyny, dolaczam sie do Was jako kwietniowa mama...
Witam jestem nowa na forum , ale myślę że będę mogła powymieniać się z Wami doświadczeniami, radościami i zmartwieniami.
Pozdrawiam
witajcie dziewczyny, dolaczam sie do Was jako kwietniowa mama...Histoia Judysi tak mna wstrzasnela ze po prostu zabraklo slow...
Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny, trzymam za Was kciuki z całej sily i modle sie o zdrowko dla malutkiej...
Ja tez nie byłam dziś w stanie zezłościć się na Szymka a dał mi dziś w kość . trzysta razy go upominam żeby nie skakał po schodach bo zleci i oczywiście spadł ma guza na głowie . Nauczka mam nadzieję że mega skuteczna
Ola za to pełza wkońcu bo ile można leżeć i wyć żeby coś podali bądz przyszli , już sie wypuszcza w pokoju .
Poszalałam przed chwilką na allegro ale w słusznym celu . Kupiłam misie z TVNu
buhahahahahaaa dla Bartka chyba klocki kupię i będzie miał na zaśkę, bo obecnie to najfajniesza zabawka jest firanka, a nie kupie mu przecież kawałka szmaty ;-)