reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Judysiu - ucałuj od wszystkich ciotek Zosie . Musi być dobrze .
Przestałam się dziwić jak lekarz mój zlecał USG moim dzieciakom brzuch i mózgu w pare tyg po urodzeniu . Powinno sie profilaktycznie robić takie badania .
Oby mała dobrze zniosła chemie .

reklama
judysiu i ja sie dolaczam do dziewczyn, jesli potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy to pisz do nas, i modle sie zeby to sie dobrze skonczylo, duzo dzieci wychodzi z tego i twojej zosi tez sie uda!! badz tylko dobrej mysli!! my wszystkie jestesmy z toba

Strasznie mną wstrząsnęła historia Judysi, weszłam na chwilkę na BB przed pójściem po Olę, łzy leciały mi ciurkiem, P przestraszony nie wiedział o co chodzi, nie mogłam się uspokoić i mu wytłumaczyć, posadziłam przed komp i kazałam czytać, też mu się oczy wilgotne zrobiły.
Biedne maleństwo, będziemy się modlić, żeby jak najszybciej wyzdrowiała i żeby mogli zapomnieć o wszystkim.
Trudno teraz o czymkolwiek innym myśleć i pisać, wszystko wydaje się takie błahe i nieistotne. Będziemy wypatrywać wieści, mam nadzieję, że będą same dobre

Po tak wstrząsającej informacji nie byłam w stanie zezłościć się na mojego szkraba, mimo iż dawał ku temu powody.3 godzinny płacz poraz pierwszy cierpliwie zniosłam.. Zresztą nie muszę Wam mówić, co się czuje po takich wiadomościach. Wszystkie jesteśmy matkami i sama myśl, że gdzieś inna matka przeżywa taki dramat, strasznie boli.
Judysiu zaglądaj do nas

reklama
Judysia tak mi przykro.:-:)-:)-( Straszne jest dowiedzieć się, że dziecko ma raka. Wierzę, że chemia pomoże. Życzę dużo siły i będę się modlić za Zosieńkę.
Przychylam się do pomysłu Agnieszki i jak najbardziej 1% podatku mogę przekazać, może w jakimś małym stopniu to pomoże.

Z moją Alicją wszystko w porządku. Fizjoterapeutka zbadała małą dokładnie i wykluczyła asymetrię. Rozwija się prawidłowo, napięcie mięśniowe w porządku. Niedługo będzie siedzieć. Dała nam dużo wskazówek jak małą trzymać, zmieniać pampka itp.

Do góry