Katik
...jestem mamą...
niedobrze z tym Twoim gardelkiem, zdrowka!A ja mam znowu afty na gardle i uszy mi zatkało przez co K. musiał mnie w nocy budzić jak mała płakała ehhh
witaj, i zagladaj oraz pisz czestoWitam jestem nowa na forum , ale myślę że będę mogła powymieniać się z Wami doświadczeniami, radościami i zmartwieniami.
Pozdrawiam
czesc i czolem!witajcie dziewczyny, dolaczam sie do Was jako kwietniowa mama...Histoia Judysi tak mna wstrzasnela ze po prostu zabraklo slow...
Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny, trzymam za Was kciuki z całej sily i modle sie o zdrowko dla malutkiej...
hehehehSerdecznie witam 'nowy narybek' Napiszcie coś o sobie i waszych pociechach i zapraszamy na plotki :-)
Skąd ja to znam :-)
Przeziębiłam się i chodzę i marudzę... z nosa mi się leje, a jeszcze muszę dygać z Quba do laryngologa... buuuuuuuuuuuuuuuu.
Chciałam wczoraj kupic dzieciakom prezenty i NIC W TYCH SKLEPACH NIE MA A CO JEST TO KOSZTUJE MAJĄTEK!!!!!!!! Znalazłam straz pożarna dla Kubuli, dokupie mu książeczkę i jakąś edukacyjną zabawkę, a dla Bartka chyba klocki kupię i będzie miał na zaśkę, bo obecnie to najfajniesza zabawka jest firanka, a nie kupie mu przecież kawałka szmaty ;-)
Zdrowka Anieziatka!
Kwiatus - kup malemu komorke dla niego. Polka ma swoja, i ja uwielbia! Gra, spiewa, swieci, i jest gicior!buhahahahahaa
niezle to podsumowalas Aniez
manipulacja gałgankowa to się nazywa zabawy samorzutne dzieci od 3/4 miesiaca do 2 lat
ja mojemu musialabym kupic komórkę ale nie namówi mnie za mały jest niech moją na razie pożycza he he
witam nowe kwietniówki, lepiej późno niz pózniej
Dzien dobry!
U nas nadal zimno, ja nie chce! Wczoraj zrobilam pranie, bo rury popuscily, ale znow wyciagnac nie moglam, bo odwirowac sie nie da, tylko woda stoi w srodku! Tamta rura popuscila, a ta zamarznieta nadal...... Kurde no!