beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam:-)
Dzisiaj byłam w pracy... wszyscy zadowoleni... zostałam sama z moją trzódką na 1,5 h i aż mam chrypkę... tyle razy trzeba wszystko powtarzać;-)
za to Justynka została z babcią... jak się obudziła przed 13 (przywiozłam śpiąca przed 12) to po godzinie płaczu pomieszanego z uśmiechem do Joli przez łzy zasnęła znowu na godzinę... jak wróciłam to za bardzo jeść nie chciała
ja nie wiem jak teściówka mnie jeszcze potrafi pocieszyć, że wsio będzie dobrze
Gosiek, co do tego nadmanganianu to jak najbardziej znajdziesz w aptece... tylko wsypuj do wody małe ilości... powinna się lekko zabarwić na różowo
Dzięki Agnieszki dobremu wywiadowi mamy zdjęcie Karoli:-) 3mamy za was kciuki i buziaki dla Zuzi :*
Mamusia, tak 3maj:-) fotki wstawione?
Katik, no to teraz będziesz pełnoetatową mamą, zoną i kochanką... no, może w innej kolejności;-)
Kamisia, nie stresuj się tak... no zobacz co robisz ze spaniem dziecięcia;-)
Filonka, no takie noce nie trwają wiecznie... a Ty podajesz mm na noc?
no ja za to netu w pracy nie mam ale 5 godzin w towarzystwie 5,6-latków... zamienimy się
Maonka, ale mi smaka zrobiłaś... ale gaduła z Alicji
Ewcia, 3maj się dzielnie kochana... a Jerzyk wychodzi na weekend do domu?
Aniez, chłop Ci rośnie na potęgę i chwalę posępnego czerepu
Dzisiaj byłam w pracy... wszyscy zadowoleni... zostałam sama z moją trzódką na 1,5 h i aż mam chrypkę... tyle razy trzeba wszystko powtarzać;-)
za to Justynka została z babcią... jak się obudziła przed 13 (przywiozłam śpiąca przed 12) to po godzinie płaczu pomieszanego z uśmiechem do Joli przez łzy zasnęła znowu na godzinę... jak wróciłam to za bardzo jeść nie chciała
ja nie wiem jak teściówka mnie jeszcze potrafi pocieszyć, że wsio będzie dobrze
Gosiek, co do tego nadmanganianu to jak najbardziej znajdziesz w aptece... tylko wsypuj do wody małe ilości... powinna się lekko zabarwić na różowo
Dzięki Agnieszki dobremu wywiadowi mamy zdjęcie Karoli:-) 3mamy za was kciuki i buziaki dla Zuzi :*
Mamusia, tak 3maj:-) fotki wstawione?
Katik, no to teraz będziesz pełnoetatową mamą, zoną i kochanką... no, może w innej kolejności;-)
Kamisia, nie stresuj się tak... no zobacz co robisz ze spaniem dziecięcia;-)
Filonka, no takie noce nie trwają wiecznie... a Ty podajesz mm na noc?
no ja za to netu w pracy nie mam ale 5 godzin w towarzystwie 5,6-latków... zamienimy się
Maonka, ale mi smaka zrobiłaś... ale gaduła z Alicji
Ewcia, 3maj się dzielnie kochana... a Jerzyk wychodzi na weekend do domu?
Aniez, chłop Ci rośnie na potęgę i chwalę posępnego czerepu