reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam:-)

Dzisiaj byłam w pracy... wszyscy zadowoleni... zostałam sama z moją trzódką na 1,5 h i aż mam chrypkę... tyle razy trzeba wszystko powtarzać;-)
za to Justynka została z babcią... jak się obudziła przed 13 (przywiozłam śpiąca przed 12) to po godzinie płaczu pomieszanego z uśmiechem do Joli przez łzy zasnęła znowu na godzinę... jak wróciłam to za bardzo jeść nie chciała:baffled:
ja nie wiem jak teściówka mnie jeszcze potrafi pocieszyć, że wsio będzie dobrze:sorry:

Gosiek, co do tego nadmanganianu to jak najbardziej znajdziesz w aptece... tylko wsypuj do wody małe ilości... powinna się lekko zabarwić na różowo:tak:
Dzięki Agnieszki dobremu wywiadowi mamy zdjęcie Karoli:-) 3mamy za was kciuki i buziaki dla Zuzi :*
Mamusia,
tak 3maj:-) fotki wstawione?
Katik, no to teraz będziesz pełnoetatową mamą, zoną i kochanką... no, może w innej kolejności;-):laugh2:
Kamisia, nie stresuj się tak... no zobacz co robisz ze spaniem dziecięcia;-)
Filonka, no takie noce nie trwają wiecznie... a Ty podajesz mm na noc?
no ja za to netu w pracy nie mam ale 5 godzin w towarzystwie 5,6-latków... zamienimy się:-p
Maonka, ale mi smaka zrobiłaś... ale gaduła z Alicji:szok:
Ewcia, 3maj się dzielnie kochana... a Jerzyk wychodzi na weekend do domu?
Aniez, chłop Ci rośnie na potęgę i chwalę posępnego czerepu:-D:-p

reklama
witam :)
zielona najlepszego dla ukochanego !

beti na specjalne życzenie fotkę umieściłam na odpowiednim wątku :) osoby o słabych nerwach niech nie zaglądają

głos na Karolę oddany Agnieszka powinna zostać detektywem

Katik a ja ci pocichu zazdroszczę że możesz sobie pozwolić na to żeby być z dzieckiem.

ja jak zwykle o tej porze jestem w pracy ale całe szczęście o 13 zaczynam weekend :))

witam z rana sprzed biurka w pracy...

po ponad 8 m-cach przerwy w robocie zapomniałam, że powinnam swoje obowiązki wykonywać powoli... no i w 4 tyg zrobiłam robotę za 1,5-2 miesiące... no i kurde się nudzę teraz bo nie mam kompletnie nic do zrobienia.

Kuba lubił jeść rączkami, paciał wszystko dookoła :-D no, ale był starszy- jakieś 8-9 miesięcy.

13- ależ Kuba najpierw siadał i sobie siedział (sam) potem raczkował... a w siadającego 3-miesięczniaka to trochę trudno mi uwierzyć (Kuba miał jakieś 7-8 miesięcy). Za to 'poszedł' sam późno, bo miał 14 miesięcy :-) I masz rację- nie ma się co martwić, że dziecko czegoś nie robi, bo zrobi jak będzie na tyle mocne, że da radę!

Lekarka zmierzyła nam dziś Kubę- 107 cm (waga 17,7 kg)... no szok! Na ubrania nie zarobię, jak on będzie rósł w tym tempie.
Łooo ja cie...faktycznie kawał chłopa ci rośnie... J. jak go ważyłam to miał 16,5 kg a ostanio mierzyłam to miał 100 cm...
Aga- dawaj foty tego stroju!
będa będą :tak: :-D
Katik- przykro mi, że będziesz bez pracy, ale Pola najważniejsza!

Witam i zmykam na inne watki :-p

Witam się i ja :)
Dawno nic tu nie pisałam, bo ostatnie dni mam zalatane. Ciągle gdzieś, ciągle coś. Do tego zostałam sama, bo Grzegorz dwa dni temu wyemigrował i szuka pracy w innym mieście. Pewnie już tu nie wróci, a ja dzielnie muszę tu czekać i kłócić się z moimi rodzicami odnośnie wychowania mojego dziecka. Teraz jest 2 na 1. Jak był G to się troche hamowali, teraz juz nie mają oporów.
Moj Gałganek mi nie pomaga, bo chyba za tata tęsknni, wczoraj był dośc nieznośny, nie spał prawie wcale i kazał sobie tyłek nosic, a na mnie te jego 9,5 kg to sporo :|.
Praktycznie nie mam czasu żeby na spokojnie usiąść przed komputeremm także teraz będzie mnie tutaj mniej :(

O matko...jutro do przedszkola mają przynieść jakieś przebranie zgodne z tematyką Halloween...ehhh szkoda że tak późno powiedzieli to bym coś wypożyczyła a tak... nie było ani jak ani kiedy... w ruch poszła wyobraźnia mamy która w dodatku musiała się zegrać z oczekiwaniami dziecka :eek: w końcu stanęło na kocie "czarnym" a że u nas czarnych rzeczy w dziecięcej garderobie brak to ma granatowe ale takie ciemne :-p jedynym czarnym elementem jest maska którą dzisiaj produkowałam :-p nie jest to jakiś szczyt marzeń ale na wiecej po prostu czasu nie starczylo :-( a szkoda... zrobie zdjęcia to wam wstawie :-D... ogon też jest i uszy też :-D
Ale wiecie co... dawno nie byłam tak upieprzona od czarnej farbki :p :-D alem miała ubaw ...

Meble ustawione jutro w świetle dziennym zrobie zdjęcie. Nooo teraz to ja mam salon :-D

Ewka sił ci życzę...

Agnieszka co się przejmujesz, że kot nie będzie czarny. To będzie piękny kot rosyjski :-)

sospettosa Powiedz dziadkom, że oni są od rozpieszczania, a rodzice od wychowywania. Mieli już swoją szansę. Powodzenia dla Grzegorza.

witam.
oczy mam na zapałkach
spaaaaaaaaaććććććććććć
dziecię wstawało chyba ze 4 razy, i niby to mleko mm na dobry sen ma działać? oj chyba tylko na tatusia który nawet nie drgnął gdy my się tłukłyśmy po nocy.

Sospetosa trzymam kciukasy, nie daj sie starym.

reklama
I ja się witam,
Długo nie zaglądałam bo nie miałam kiedy ale ślicznie dziękujemy za życzenia. Jesteśmy w trakcie przeprowadzki i jak codziennie zaglądaliśmy tak teraz nie mamy czasu ani siły. Dzieć jak się budził tak budzi czyli przy lepszej nocce od 5 do 7 razy przy gorszej powyżej 10. Ledwo daje radę serio tyle klamotów do poukładania, noce zarwane i do tego pobudki przed 6 rano.......

Do góry