reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

trzymaj sie Ewcia
dzielna jestes

Hania również najpierw siedziała potem raczkowała a nie pełzała wcale no to według teorii Trzynachy duzo tu nieNORMALNYCH dzieci hi hihi

100 lat dla kolejnych półroczniaczków i dla Elvie oczywiscie :)

To pewnie teoria z książki co wrzuca wszystkie dzieci do jednego worka , sporo takich publikacji :)

U nas nos do kitu Olka się budziła i jeszcze taki hałas robiła że obudziła Szymka mimo iż spią w innych pokojach . Zwariowac mozna

reklama
tak to na bank nasza karola- zdjęcia ze ślubu pamiętam.
a my po krótkim zakupowym spacerku, a że pogoda nie nastraja do łażenia maly spi w wózku przy oknie, a ja mam chwile czasu na zrobienie obiadu i bb.
Ostatnio w ciagu dnia jest masakra ze spaniem- jesli wogóle to spanie ma miejsce...w nocy jak Cie moge - dwie pobudki więc bywało gorzej.
Za to ja cierpie na bezsennosc- denerwuje sie juz pójsciem do pracy i stąd to....
już czuje że będe za wami tesknila , bo jak pójde do pracy to wogóle nie bede miala kiedy zagladac, no chyba ze w pracy jak dyrekcji nie bedzie polookam, ale że w tej dziadoskiej firmie net chodzi jak pies z kulawą nogą to marnę szansę.

KOCHANE DZIĘKUJEMY ZA GŁOSY :-) MY JESTEŚMY NA STRONIE 13 TRZYMAM NIUNIE NA RĄCZKACH:-) A STRONA TO Reserved - Strona główna tam po prawej stronie jest konkurs i my tam jesteśmy:-)

DZIEWCZYNKI POWIEM WAM ZE JAK BYŁAM SILNA TO TERAZ JUŻ CHYBA BRAKUJE MI SIŁ, PSYCHICZNIE JESTEM TAK ZDOŁOWANA ŻE JUŻ BRAK MI SIŁ:-(. MAM NADZIEJĘ ŻE TEN ROK SZYBKO SIE SKOŃCZY BO SAME NIESZCZĘŚCIA MI SIĘ TRAFIAJĄ , JEDNE SIĘ NIE KOŃCZĄ A DRUGIE ZACZYNAJĄ .

Ostatnia edycja:
hej.
boziu jak zimno na dworze. dziś spaceru niet!
Ola chwilę zaczerpnęła świerzego powietrza jak szliśmy na szczepienie.

Karola fajnie że się odzywasz. Ale Zuzia piękna dziewczynka. Życzę by te bezdechy szybko minęły i trzymaj sie kochana.

Katik no i co zgodzili się na podwyżkę?

Aga a co z tymi meblami nie teges że nie dało się poustawiać?

Kamisia meliskie sobie zaparz. ;-)

zmykam obiadek robić

Oglądacie TVN? Podobnie jak rano w TVN teraz też mówią o nowej metodzie karmienia BLW- BLW czyli Baby Led Weaning
Może to jest metoda żeby te nasze niejadki zaczeły szamac? ale powiem że średnio to widze żeby słoiczkowe jedzonko Antol jadł rączkami...a nie zaryzykuje zakrztuszenia żeby mu dać badziej stałe pokarmy tak jak jest w tej metodzie
aaa właśnie zauważyłam że w programie w TVN jest moja znajoma Kasia Kopacz...idę lookać na tv

hej.
boziu jak zimno na dworze. dziś spaceru niet!
Ola chwilę zaczerpnęła świerzego powietrza jak szliśmy na szczepienie.

Karola fajnie że się odzywasz. Ale Zuzia piękna dziewczynka. Życzę by te bezdechy szybko minęły i trzymaj sie kochana.

Katik no i co zgodzili się na podwyżkę?

Aga a co z tymi meblami nie teges że nie dało się poustawiać?

Kamisia meliskie sobie zaparz. ;-)

zmykam obiadek robić

Z meblami wszytko ok ale to ustawienie które sobie wymyśliliśmy przy ich zamawianiu nie pasuje... po prostu nie widać tych mabli, są takie... oderwane od całości... dzisiaj przestawiamiy i zobaczymy co z tego wyjdzie :-p

Witam
U nas dziś piękna pogoda, choć trochę wieje. Byliśmy dziś w sadzie, kupiliśmy jabłka. Można samemu uzbierać, płaci się 1zł/kg. Uzbieraliśmy 80 kg. Trochę dla rodziny, reszta dla nas. Właściwie to mąż uzbierał, my tylko towarzyszyłyśmy i robiłyśmy zdjęcia. Chociaż jedno małe jabłuszko udało się Alicji urwać z drzewka.
Cieszę się, że Alicja będzie miała całą zimę pyszne jabłuszka.
I znowu czeka mnie przeprawa ze słoikami. Za tydzień przyjeżdża przyjaciółka, więc zrobię szarlotkę na kruchym cieście. Aż mi ślinka cieknie na samą myśl.

Moje dziecko mówi mama już od miesiąca. Ale tata nie chce powiedzieć. Mówi jeszcze baba. Poza tym próbuje gwizdać. Parę razy zagwizdałam i tak jej się to spodobało, że cały czas ćwiczy. Komicznie to wygląda.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry