reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dobranoc moje kochane :)

Mała znów pożegnała dzień zwróceniem kaszki- sama radość- ona nie moz ebyc czysta po kapieli 5 min :/

Sospettosa-mam nadzieje ze u Was sie odmieni bo narazie bardoz smutno mi czytac że tak sie to wszystko nie układa...3mam kciuki za zmiane

Monia- coż...do pracy rodacy ;) bedziemy z Toba myslami :)

Beti- oj chwile grozy naprawde...całe szczęście że wszystko skończyło sie dobrze!

Jubilatom oczywiście wszystkiego najlepszego i 100lat w zdrowiu :)
a ząbkujacym i ich biednym mamusiom- wytchnienia...oby szybko poszło...

jeszcze raz słodkich snuuuufffff dla wszystkich ;)

reklama
Dzień dobry!
Taka godzina i nikogo jeszcze nie ma? Jedne dosypiają, drugie pracują... A mnie wczoraj skończyła się umowa o pracę i dumam, co tu ze sobą zrobić...

Dobrego dnia

Ja się witam i zmykam się do pracy szykować. Na dworze coraz zimniej, brrr jak ja nie lubię zimna:no:

Dużo zdrówka dla chorowitków i wszystkiego naj dla Sebcia!!!
Jejku jak ten czas leci, nie obejrzymy się a do świąt będziemy się szykować.;-)

Ps. Pokarmu mam więcej. Herbatki i częste przystawianie Mai (najlepiej tuż po wybudzeniu bo wtedy nie odmawia) pomogło, mam nadzieje,że tak zostanie i pociągniemy chociaż do grudnia.

MIłego dnia!

ulanka ja jestem i podczytuję tylko nie bardzo mam czas odpisywać

sospettosa trzymaj się dzielnie i jak pisała zielona wstyd to jest kraść a nie prosić tyle czasu twoje składki szły w kosmos to przynajmniej teraz z tego skorzystaj jak się da! głowa do góry napewno niedługo wasz los się odwróci

beti nie zazdroszcze tego co przeżyłaś całe szczęście dla maleństwa nic się nie stało

Sebastianku STO LAT
Zobacz załącznik 293171

hejka
nie bylo mnie tu od rana niedz, bo potym jak mnie K wkurzyl zabrałam manatki , małego w auto -zawiozlam do rodziców by go popilnowali a sama do przyjaciólki na plotki. i wrócilam dopiero dzis,

sto lat dla SEBCIA
pogoda straszna szaro i ponuro z deszczem, a ciemno jak o świcie.
u nas nocki jak zwykle nie ciekawe.
sospettosa- 3mam kciuki za pomyślny tok spraw, niech juz wszystko sie w koncu ułozy. ale masz racje zdrówko najwazniejsze.a i oby artykul sie pojawil,daj znac co i gdzie sie mozna jego spodziewc, poczytamy :)
mamusia- to dobrze ze Natalik tak dobrze zniosla podróz
ulanka- no to daj znac co wymyslilas, no szkoda ze sie skaczyla ta umowa.
ella- biedna ta Twoja maleńka
elvie-pisze choc nie tu ale.... moj ciagnie po 180 ml czego kolwiek, i juz pomalu bedziemy zwiekszac
13- no to do usł.
wiecej nie pamietam i bardzo żałuję ...:-D
milego dnia.

Heloł,
Wstałam, ogarnęłam mieszkanie, wstawiłam pranie, nakarmiłam malucha i czekam na babsko. Mam nadzieję, że przyjdzie i będę miała ją z głowy.

Dziś albo jutro będę do Was wysyłać maile z mamazone (konkurs, gdzie o fotelik zamierzam zawalczyc), bo naprawili cos tam coś tam i już wszystko działa. Także proszę mnie do spamu nie wyrzucać :tak:

Witam wtorkowo...
Sebuś so latek!! Bądź grzeczny !
Pracującym... luzów w pracy :tak:
Niewyspanym... litości od dzieci :-p
Sospetossa widocznie to jeszcze nie to co na G. czeka... ale wiem że to w tej chwili marne pocieszenie...

A ja się dzisiaj wyspałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem czy to Viburcol tak zadziałał czy co ale dzisiaj dał się mi wyspać :-) budzi się i tak w nocy ale to na 5 sec i dalej w kimę no i raz lub 2 cyc.
Starszak odstawiony do przedszkola, ja po śniadaniu, ciasto zarobione na bułeczki, teraz poczytałam co u was i będe przebierać pościel i musze sie za ostatni dok zabrać...bo wiem że już się następne nam szykują a ja w lesie a mąż w dżungli że się tak wyrażę...
Dobra zmykam
Miłego dnia

Witam,
na początek: NAJLEPSZEGO DLA SEBCIA!!

U nas nocka cudowna:-) Mała spała ślicznie, jadła pięknie a rano porwana przez tatusia od 7:00 do 9:00 szalała na macie, więc sobie pospałam, potem nakarmiłam Lenkę i usnęła. No i nadal śpi, już 1h:-)

Ella - biedna ta Twoja Juleczka:-( Niech już się te wymioty skończą! Mojej się ulewa, ale nie dużo i dziwne, że zawsze marchewką i odbija jej się ta marchewka, więc nie będę podawać, bo zje ją o 17:00 a po 19:00 po kąpieli uleje:/

kittek - super, że pokarmu więcej. Też herbatkę laktacyjną zakupię w takim razie.

filonka - długo zabalowałaś (i prawidłowo!!), a co na to Pan Małż?:D

Sospettosa - trzymam kciuki i wysyłam pozytywne myśli!

Agnieszka - cieszę się z Twojego wyspania jak z własnego;-)

Mykam się szykować, mam dzisiaj pomnik dla taty i dziadka wybierać. Tato nie żyje od 20lat, a dziadek od 5, więc już tak nie przeżywam.
Dotarła do mnie za to bardzo przykra wiadomość - w piątek moje dwie koleżanki z technikum miały wypadek w Londynie. Iza nie żyje, a Basia po 2 operacjach walczy o życie, ale jej stan jest już stabilny. Potwornie to przeżywam;-(

reklama
100 lat dla Sebcia!!!!
a Tymusiowi dzis wystukalam cos łyzeczka an dziaselku no i sa dwie kreseczki
idą nam dwa ząbki na raz a ja sie dziwie ze mi dziecie szaleje

Do góry