reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam poniedziałkowo:-)
Nie nadrobię, bo mi dziecię noc nie do opisania zafundowało.
Z tego co zarejestrowałam to nawet na 1h nie zmrużyłam oczu, bo mała nauczyła się piszczeć - nie płakać tylko takie wysokie, zawodzące dźwięki wydawać. Obudziła się na cyca o 2:30 czyli po 1,5h mojego snu i 7h swojego kimania. Zjadła i nie spała do 4:00. Póżniej na pół godziny zasnęła i nie spała do 7:00. Zniosłam ją na dół do wózka, bo na rękach źle, w naszym łóżku źle, w jej łóżeczku źle, cyc beeee, butla beeee, pampers suchy, no nie wiadomo co robić, a ona mówić nie potrafi, więc kopie nogami i piszczy i zaciąga i bije nas:D a my się dwoimy i troimy i wszystko na nic. Ręce i cycki opadają:-( Ostatecznie zasnęłam nie wiem kiedy bujając wózek, teść wstał o 8:30 i obiecał, że popilnuje zasypiającej właśnie młodej a ja mam iść na górę odespać noc. No i pospałam 1h, bo sobie rady nie dawali. Pospała im tylko 15minut i znów marudna. Wstałam, nakarmiłam, pobujałam i ze zmęczenia usnęła właśnie, więc i ja idę spać, a na 14:00 do biura:/
Oooo właśnie takie coś przeżywam...tylko że Marek nie piszczy a straaaaaaaasznie płacze
Aga-podziwiam Cie kobieto!!!
Jesteś wiela- nie dośc że Mareczek daje Ci popalić całe noce to Ty masz jeszcze siłe żeby piec takie cuda?? OMG ja po takich nocach nie mam siły nawet wody zagotować na kawe....Szacun Aga

aaa i najważniejsze- 100 lat Kubulku nasz kochany

Eeee tam... tyle w tym mojej roboty co mąke z drożdżami połączyć i wyrobić :-p ale jaka radocha :-D
A Janek o bułeczki maślane marudzi mi od wczoraj... trzeba będzie po południu dziecku upiec :-D

reklama
Qbuś dziękuje za wszystkie życzenia :-) z tej okazj zaraz wrzucę jego fotoska na zamknięty...

Beti czytając Twoje posty można dużo nadrobić...

elvie no to nie zazdroszczę Ci nocki... :eek: ja też dzisiaj niewyspana, ale z własnej winy, a nie przez Kubusia...

Aga a Ty faktycznie musisz mieć zdrowie aby sobie dawać z tym wszystkim radę. podziwiam.

Elvia, to mialysmy podobne nocki, tyle ze Seb zaczal swoja akcje po ok godz swojego spania, a zasnal tak naprawde po 6 i spal do 9:szok: w tzw miedzyczasie piski i placze jak zwykle. i tak jak zawsze placze przez sen, jak go obudze, to rozejrzy sie - ale po co ty mnie mamo budzisz??!! i dalej w kime, a jak tylko zasnie,to powtorka z rozrywki:-( ja juz nie wiem co z nim robic. W dzien spi duuuzo lepiej, ostatnio potrafi nawet 1,5 godz przespac, a nigdy wczesniej mu sie to nie zdarzalo. Czemu w nocy tak nie moze?! a jeszcze ten wyjazd dzis, plakac mi sie chce jak pomysle jak to bedzie w Dub, gdzie nie bedzie jego lozeczka, jego maty ani wszystkich tych zabawek...:baffled:

Heloł :-D
Dzisiejszy jest pókico jednym z najbardziej upokarzających dni w moim życiu, ech :sorry2:
Byliśmy z G gadać z pracownikiem socjalnym w opiece. Babsko niemiłe jak nie wiem, traktowała nas jak jakichś złodziei :sorry2:. No kurde! Jakbym nie musiała to bym w życiu nie zdecydowała się iśc do opieki po jakieś pieniądze, które pewnie i tak będą śmiesznie małe, ale wiadomo. Każdy grosz się liczy :blink:.
Ech, szkoda gadać.
Stanęło na tym, że przyjdzie do nas zobaczyć w jakich warunkach żyjemy i oceni czy kwalifikujemy się na jakąs pomoc i w jakiej formie. Poniżające jak nie wiem. Nigdy o nic nie musiałam nigdy prosić, a tu z takim babskiem trzeba się użerać żeby jakiś grosz dostać :sorry2::unsure::hmm:
Wolałabym zamiatać ulice niż się o tą pomoc prosić.

Sospettosa, na pochybel temu babsku. Glowa do gory, pamietaj, ze prosic to nie wstyd; wstyd to krasc - jak mawial jeden z moich dawnych znajomkow.
Trzymajcie sie, bedzie dobrze.

Stasiulku i Kubulku, najlepszego !!!

Staś, Kubuś - zdrówka dla Was :-)

Daga, nie wiem, kiedy tu dotrzesz, ale dobrze Cię znów czytać!
Sospettosa, głupia baba, szkoda, że na taką musieliście trafić...
Aga, Agnieszka życzę dziś przynajmniej spokojnej nocy
Elvie, to Ci Lenka zafundowała niezłą zabawę :-( oby dziś było lepiej

Witam moje drogie Mamuśki :)

U nas dlej remont na klatce i grzebią w prądzie :/
Dziecię do zniesiaenia choć od 4tyg jej waga stoi- lipa- dziecko prawie 7miechów a je tyle co wróbel nic sobie nie zwiększa a jeszcze mniej by chciała...

Ja masakrycznie śpiąca za to jestem...
Nie mam siły odpisywać...
Trzymajcie się!

Półroczniakom najlepszego .... no i dziękujemy z Hanią za życzenia dla nas....

Maonka, H była w siódmym niebie na tym weselu...nikogo się nie bała, była zachwycona hałasem i światłami...jakaś imprezowiczka mi się trafiła :-)

Sospettosa, olej babsko...trzymam kciuki za Was!

idziemy się kąpiusiać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczornie :-)
Monia kurujcie się!!! Zdrówka dla Helenki!
Agnieszka, Elvie, Aga- no dają czadu te Wasze maluchy!

U nas wszystko OK :-)

Do góry