reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam i dołączam do grona niewyspanych:tak:
Nocka z pobudkami na zapodanie smoka a za pól godziny na jedzonko to nie dla mnie...
Bebiko zaliczone... Justynka śpi, Jola "sprząta" pokój:-D

Naszym półrocznym maluchom wielkie buziaczki: Sebciu :* oraz dla dziewczynek Barbarki, Agawkl i Elmy :* :* :*

Aniez, jakoś przeoczyłam Twój powrót do pracy:-( cieszę się, że Bartuś z babcią świetnie sobie radzą:tak:
Ella, przykro czytać posty, bo się z Julką umęczycie... Ty dając jej jedzonko, a ona zwracając:-( najważniejsze, że jest zdrowa...
Monia, no to dzisiaj ostatni dzień urlopu... wykorzystaj go dobrze:tak: ja wracam za 2 tygodnie i też-mi sie nie chce... najgorzej będzie z wstawaniem:-D
Kittek, cieszę się, że laktacja się unormowała... dasz radę:tak:
Filonka, ale sobie wyjazd zafundowałaś... a jak po powrocie? mąż zrozumiał?
Sospentossa, może następnym razem... a teraz czekam na maila:tak:
Elvie&Agnieszka, ja też tak chcę:rofl2:
bardzo mi przykro z powodu śmierci koleżanki
[*] oby druga wyszła z tego:-(

reklama
Witam wraz z Sylwcią i stawiamy torcik dla wszystkich z okazji pół roczku :-) jejku, ale mam już stare dziecko. Tak sobie siedzę i robię podsumowanie i wychodzi mi, że nie taki diabeł straszny... Najpierw straszyli mnie porodem, a to taka trochę bardziej bolesna miesiączka była (plus trzy parte, w czasie których zdążyłam pomyśleć "nooo, teraz to się zacznie" i usłyszałam "no i dziękuję, mamy malutką na świecie!",w życiu nic mnie tak nie zdziwiło :-D). Potem straszyli kolkami, ani razu dziadostwo się nie pojawiło. Następnie naczytałam się, że dzieci nie chcą jeść nowości, no fakt, mała nie je, ona POŻERA. Marchewka, kaszka- bez różnicy, połknie wszystko. Teraz boimy się ząbków, oby poszły gładko jak wszystko inne, czego życzę sobie i wszystkim obecnym.

Dzień dobry...

WIecie co , dopadł mnie chcyba jakis dół jesienny...
Bogu dzieki że jutro idziemy znów do homeopatki bo juz nie mam siły...do tej pory zupki jakoś szły a od 2 dni w ogóle nie chce łykać :/ karmienie trwa wieki a mnie już trafia...dziś jeszcze połowe zwróciła...sic! nie mam pytań- ręce mi opadły i wiszą u samej ziemi :/ Jak jutro ta lekarka czegos nam nie da to sie pokroję! :(
To tyle co u nas...jedyne co lepiej to noce- faktycznie się poprawiło i wstaję do niej raz. Poza tym do bani na całej lini bo z zasypianiem znów gorzej :/
No to sie wyżaliłam to ide do tej małej bździągwy bo jęczy dla odmiany...

Miłego i dzięki za głosy :)

filonka - długo zabalowałaś (i prawidłowo!!), a co na to Pan Małż?:D
Filonka, ale sobie wyjazd zafundowałaś... a jak po powrocie? mąż zrozumiał?
zrozumiał i powiedział ze sie stesknił, i ze sam sie boi spac :))) a co do tych spraw.....wynagrodził.:)))))

elusia -ściskammmm. a głosiki oddane.... duzooo ich...wygrana gwarantowana

sto lat dla półroczniaków.

Cześć dziewczyny

Podczytałam.
W weekend nie dałam rady nadrobić, bo goście. Mamy teraz tłumy odwiedzających i bardzo lubię jak ktoś wpada, ale już marzę o wolnym weekendzie:baffled:.
Może teraz się uda.

Kittek Twoja Maja to "wypisz, wymaluj" mój Igor. On też jak dostał "dorosłe" jedzenie to z piersi jadał coraz mniej chętnie, ja miałam coraz mniej pokarmu i w końcu się skończyło. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie było lepiej.

Beti najważniejsze, że nic się nie stało. Mój Igor też zawsze wózek z siostrą chce pchać. Ja zawsze mam straszne obawy, szczególnie jak nierówna nawierzchnia.

Sospetossa współczuję. Inni mają kasę i się nie krępują korzystać, a Wam się należy i tak Was traktują:wściekła/y:. Trzymam kciuki za Ciebie i męża, mam nadzieje, że w końcu uda Wam się znaleźć fajną i dobrze płatną pracę.

Agnieszka mam nadzieje, że wkrótce Markowi się odmieni, bo jak długo tak możesz.

Wszystkiego naj dla wszystkich solenizantów.

Więcej nie pamiętam co chciałam

U nas przeciwnie, odpukać, Alicja zaczęła lepiej spać. Je przed 20 i zostaje w łóżeczku, gdzie zwykle po jakiś 20 minutach gadania do siebie zasypia i śpi do 2/3, a potem około 6. Więc mogę powiedzieć , że w końcu jestem wyspana.
Zmykam pracować, wieczorkiem zdjęcia wrzucę.

Dżem dobry-witam się dopiero teraz bo dopiero pół h temu mój maluch zdecydował że się jednak zdrzemnie...ciekawe na ile?
U nas zimno na maxa- zarzuciłam dziś zimową kurtkę , ale nie pogardziłabym jeszcze rekawiczkami bo pchając wózio trochę zimno w łapy.Długo nie spacerowalisy bo młody się nerwował - chyba wkurza go że jest tak opatulony i ani ręką ani noga :/no cóż....ciepło musi być
Widzę że coraz więcej mamusiek pracuje- mnie to czeka od 2 listopada i juz mi się orenzada z pierwszej komuni odbija....
Beti- dobrze że Justysia ok- wyobrażam sobie jak sie wystraszyłas
Sospetosa- strasznie mi przykro że trafiliście na tego wrednego babiszona, ale 3mam kciuki zeby sie los odmienił bo na to zasługujecie. No i czekam na maila
Filonka- grunt to dobra organizacja - dobrze tak małżowi - no i widzę że przejzał na oczy i docenił że ma kochaną zoncie
Ella- bidulko- podziwiam Cie za cierpliwosc i determinacje w karmieniu małej....Oby Julcia zaczela w koncu jesc i nie deerwowała już mamusi
Najlepszego dla półroczniaków- dorosłe z Was bestyjki nie ma co:)
u nas nocki bez szału- z zasypianiem odpukac lepiej- bo zasypia juz sam w łozeczku - co prawda marudzi zanim uśnie ale nic mu się zlego nie dzieje więc nie reaguje...a w nocy- dalej 4 pobudki w tym 2 jedzeniowe a czasami wiecej...no i ostatnio spął piknie do 8 a dziś o 6 postanowił wstac ale zmeczylam go w łozku i przykimal ze mna do 8.30
a z nowosci to u nas przeprowadzka z dzieciowej wanny do duzej. Mały jest wniebowziety , grzej jest jak go wyjme- ryk taki ze chyba cały blok słyszy.No ale- nie musze sie bac ze sasiadow pozalewamy bo tak strasznie chlapie

Witajcie dziewczyny. Zaglądam tu rzadko, bo trochę brak mi czasu, ale staram się was podczytywać co jakiś czas.
Dzis piszę do was z prośbą. Zorganizowałyśmy znów akcję podobną do Twojego Pudełka. W konkursie chodzi o to, żeby zebrać jak najwięcej zalogowanych osób. Nasze konto ma login DobraWróżka. Logujemy się tutaj Rejestracja dla nowych użytkowników | PolskiMechanik.pl i w polu login znajomego wpisujemy koniecznie DobraWróżka. Każda rejestracja to jeden punkt dla nas. Staramy się, żeby było nas jak najwięcej. Do wygrania jest nawigacja gps, iphone, aparat cyfrowy lub inne. Nie są to artykuły pierwszej potrzeby, ale zawsze taka nagrodę można sprzedać i pieniążki przekazać potrzebującym. Na myśli mam oczywiście naszą Anię i potrzebujące mamy wcześniaków. Z góry dziekuję za logowanie:)
Pozdrawiam kwietniowe mamusie:)

witam Panie:-)

100 lat dla półroczniaków, zaległe dla Kubusia i aktualne dla Sebcia:-)

sospettosa trzymam mocno kciuki żeby było lepiej wreszcie i czekam na mail

judysia gratulację! fotki sliczne!

ząbkującym i nie wyspanym współczuję...

a my tzn Jerz chyba ospę załapał, jutro idziemy do lekarza, ale krosty ma na całym ciele, część drobnych a część bąbli... teraz mam dylemat czy chrzciny przekładać, bo chrzestna ma 2 miesieczną córe, a żona chrzestnego w ciąży... ehhh jakby sie coś nie spie... to by żle było:-)

miłego dzionka

uuuu ewa no to nie bardzo z ta ospa.

moje dziecie czuje ze chyba pogoda do bani, bo juz 2 drzemka przekracza 1h lub 1,5h co u niego to dziwne bo zwykle sypia po 30-40 min.

a jaaa sie nudze bo jak polozylam sie z nim to i tak nie umiem usnac, choc do wyspanych nie naleze
a on dalej spi !!!!!!!!!!! to juz 2 godz mija

Ostatnia edycja:
reklama
No dobra, zabieram się za rozsyłanie maili, ale ze swojego adresu, bo im formularz na stronie nie działa ;/. Pókico zebraliśmy z Grzegorzem 42 zarejestrowane osoby :).

Wystarczy kliknąć na linka, którego podam poniżej i się zarejestrować, wpisując mój mail sospettosa@gmail.com.

Miałabym też prośbę. Przesyłajcie mi prosze na priva wiadomość, jak się zarejestrujecie. Chcielibyśmy z Grzegorzem wiedzieć ile udało się zebrać loginów.

A oto link:

http://forum.mamazone.pl/index.php?app=core&module=global&section=register
:
No dobra, idę słać do Was maile :)

Do góry