reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Sospetossa PW ode mnie już masz :-)

A mnie dzieci na koniec dnia swoim płaczem wyprowadziły z równowagi i dla odmiany też się poryczałam... nawet nie bedę pisać...było minęło...nic już i tak nie zmienie

Witam się
Badanie siuśków wykluczyło zapalenie więc dalej nie wiadomo co Alicji jest:baffled: Dziś lekarz znowu Ją przejrzał i jest ok ze wszystkim
Kwiatek może i trzydniówka ale dziś to 4 dzień:-p

Zajrzałam Jej do buźki ma strasznie napuchnięte dziąsełka:-( całe twarde i ciepłe...

Hmmm nocniki -sama się nie mogę doczekać bo Ala ma prawdziwy tron:-D ze spłuczką i miejscem na papier:baffled: masakra:-D czego to nei wymyślą -znając zycie będzie popitalać ze szklanką wody byle by kibel zagrał:cool2:

pokaz :-)

poza tym ja juz po pierwszych podyplomowych zajeciach
bylo calkiem fajnie
chlop dal rade
poszedl z dziecmi na spacer
potem zapodal mlodemu chrupki kukurdziane
jablko z marchewka i herbatke
jak wrocilam to mlody wykapany wcinal kaszke ale jak zobaczyl mnie czyli cyca to no way butelka poszla weg a mlody zawiesil sie na mnie :)
poza tym córka mnie zaskoczyla bo caly czas mi mowila ze za mna tesknila i ze jej bylo smutno ze poszlam i chciala zebym opowiedziala jej bajke na dobranoc
nieprawdopodobne
zawsze to tatus jest ten do sciskania, bajek i tesknienia
wlasnie sobie uswiadomilam ze od 3 lat bylam uwieziona w obowiazku rodzicielskim i areszcie domowym i H po prostu nie miala kiedy za mna tesknic...
jutro ide na 9 na uczelnie do 14
dowiedzialam sie kilku ciekawych rzeczy dotyczacych dzieci w wieku przedszkolnym ale to Wam napisze jak wyszperam z notatek jakos w niedziele albo w pon

brawo dla uczennicy Kfiatus:-)

Dojechali pol godz temu! Barany!!!!!!!!!!!
Przy otwieraniu paczki nawet Polka sie obudzila zobaczyc co dla niej przyjechalo -a tam 5 kaszek :-D:-D:-D
Zjedlismy po golabku, reszta na dni nastepne. A slinka dalej leci , buuuuuuu

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Staś, Kubuś - zdrówka dla Was :-)

Daga, nie wiem, kiedy tu dotrzesz, ale dobrze Cię znów czytać!
Sospettosa, głupia baba, szkoda, że na taką musieliście trafić...
Aga, Agnieszka życzę dziś przynajmniej spokojnej nocy
Elvie, to Ci Lenka zafundowała niezłą zabawę :-( oby dziś było lepiej

hehe jestem :-)

Beti, jak to powiedział jeden madry ludz - kona z rzedem dla tego komu dziec nie spadnie, upadnie, wypadnie - na szczescie dzieci na 4 lapy w wiekszosci przyadkow leca i dobrez ze Justynce nic sie nie nstalo

Justa - brawoa za obrazek:-D:-D:tak::-D:-D

Katik, zostalo cos z paczki pysznosci:-)??

a u nas nic ciekawego sie nie dzieje. jutro wizyta w starostwie w zwiazku z budowa domu ( i pewnie jak zawsze bedziemy krazyc od pokoju do pokoju bo cos tu btrakuje, tam nie ma,etc...).ogolnie ostatnio wszytko w zwiazku z kredytem albo budowa. Olcia zdrowa, silna najkochansza na swiecie. ja sie troche rozleniwilam i dzisiaj nawet bitki z tej torebki knorra popelnilam, gdzie takie zarcie u mnie to raczej nie przechodzilo;-) K. grzeczny. ramzik tez. tesciowa nad morze wywialo wiec spokoj w chalupie:-)

milego wieczoru :-)

pokaz :-)

brawo dla uczennicy Kfiatus:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehe jestem :-)

Beti, jak to powiedział jeden madry ludz - kona z rzedem dla tego komu dziec nie spadnie, upadnie, wypadnie - na szczescie dzieci na 4 lapy w wiekszosci przyadkow leca i dobrez ze Justynce nic sie nie nstalo

Justa - brawoa za obrazek:-D:-D:tak::-D:-D

Katik, zostalo cos z paczki pysznosci:-)??
niewiele... najwieksze zapasy kaszkowe ma Polka...
No i zapasy nalewek na jakis czas, szkoda ze ja sie na nie sporadycznie moge zapalac.

a u nas nic ciekawego sie nie dzieje. jutro wizyta w starostwie w zwiazku z budowa domu ( i pewnie jak zawsze bedziemy krazyc od pokoju do pokoju bo cos tu btrakuje, tam nie ma,etc...).ogolnie ostatnio wszytko w zwiazku z kredytem albo budowa. Olcia zdrowa, silna najkochansza na swiecie. ja sie troche rozleniwilam i dzisiaj nawet bitki z tej torebki knorra popelnilam, gdzie takie zarcie u mnie to raczej nie przechodzilo;-) K. grzeczny. ramzik tez. tesciowa nad morze wywialo wiec spokoj w chalupie:-)
yeahhhhhhhhhhhhh! no to teraz spokoj ducha :-)
milego wieczoru :-)

U nas coraz zimniej. W tym tygodniu zapowiadaja snieg. Chyba ich pogrzalo!!!!!!!

reklama
No właśnie... dziewczyny może jakiś odrębny wątek na 'konkursy' i tam będzie łatwiej info znaleźć, a tu będziemy sobie 'paplać' ;-)
popieram

bo tak jakos ostatnio slychac tylko:
poprosze o glosy....

a meritum forum ucieka na drugi plan...mamuski nam sie pogubily, nie pisza i jakos tak fajny nastroj forum ulecial nie wiadomo gdzie.

Do góry