reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Iza- szkoda, że nic nie wyszło z Paryskiej przygody, ale może w PL będzie lepiej :)
Nata- mam nadzieję, że szczepienie będzie OK!
Agnieszka, Gosieńka- no całuski od e-cioteczki dla małych katarków... My jeszcze walczymy z tym paskudztwem, ale jest go coraz mniej.
Agnieszka- mój pięknie zniósł szczepionki na pneumo. Nie matrw się na zapas.
Monia- qurcze Ty to masz faktycznie problem... Mam nadzieję, że w końcu znajdziesz kogoś godnego zaufania!
Kamisia- no mały zombi!!! Mój w dzień też nie śpi (wczoraj spał 1,5 h...), ale na szczęście w nocy śpi mój Aniołeczek!!!
Daga- STO LAT!!!
Ewka- nie nadrabiaj, bo się zdołujesz :( Sto lat dla Stasieczka... Tak w ogóle gdzie są foty Skarba??? Wrzucaj- migusiem ;)

Tymczasem idę kawę robić, bo sabat czarownic mam dziś w chacie :))) (wodę już wypiłam i mi przeszło, więc nie ma to jak chwila oddechu).

reklama
Dagmarko wszystkiego naj... oby się twoje życzenia urodzinowe spełniły ;-)
Ewka nie nadrabiaj... Aniez ma rację... dół gwarantowany... a szkoda nerwów...

Dziewczyny dzięki bogu drugi ząb wyszedł:-D:-D:-D

Ewkato gdzie wy w końcu chcecie mieszkać.Mają być te BiesZczady?
Najlepszego dla Stasia oczywiście:tak:

Aniez dzięki za życzenia zdrówka i ja myślę że kubeł zimnej wody by się przydał;-)

Agnieszka nawet tak nie myśl:no: W przyszłym roku tak planujemy wakacje aby razem zrobić grilla u Kittków:tak::tak::tak:

Daga Najlepszego staruszko:-)

Kamisia kurcze współczuję tego wstawania w nocy.Ja poszłam na łatwiznę i Helenka spała z nami bo też padałam od tego ciągłego wstawania.Teraz jak już zębidła wyszły to mam nadzieję że nocki będą spokojniejsze.

Katikdla ciebie tez miłego dnia:tak:

Dobra zmykam do mojego Maniutka choruszka bo od rana mu obiecuję ze poukładam z nim klocki, wymyślił sobie zamek a budowa tej watrowni trwa 2,5 godziny:szok:

witam.
myślałam że jak wstanę to to wszystko co wczoraj przeczytałam okarze się tylko snem, no ale to chyba prawda............ jest mi smutno i płakać mi się chce że tracimy się. ja Was tak lubię.

Daga wszystkiego najlepszego z okazji tej 18-nastki, spełnienia marzeń, pociechy z męzula i Oleńki. Zyj kobito sto lat i bądź taka jaka jesteś i się nie zmieniaj.

kartka82.jpg

Ola spała do 6.30! :szok::-Djak pięknie już druga taka noc.

Ola jak poz losci spi, a ja mam tyle do zrobienia.....

Aniez, Aga, Gosia dziekuje :)

Aakata, dbra kobito, dziekuje ze mi o tej "18" przypomnialas ;-) kocham kubusia :-)

Ale produkcja o rany !!!!no dobra biorę się za nadrabianie

aniez
gratulacje na zakończenie 5 miesiąca !!!

Love dużo zdrówka dla malutkiej

kwiatuszku współczuję remontów też wiem jak to jest jak się sąsiedzi remontują - nie zazdroszczę

Forget dużo zdrówka dla mini solenizantki na te 6 miesięcy

Daga ja używam Vita D dla niemowląt w kapsułkach

katik mój też od jakiegoś tygodnia jak nie śpi to gada do siebie i też tak śpiewa ale jak czasami aż się potrafi z tego przydławić bo nie przełyka wtedy prawidłowo śliny (choć na szczęście śpiewanie zaczyna się nie wcześniej jak o 6 godz.)

u nas malutki też powoli zmienia kolor oczu - zaczyna przebijać brąz (będzie miał oczy mojego męża- ja mam niebiesko szare)

Ostatnia edycja:
w sumie nie wiem, czy na diecie czy na pielęgnacji o to zapytać, więc zapytam tu: koło 16 moje dziecię przez 3 dni jadło ziemniaka. I przez 2 ostatnie noce jest jakaś masakra, czyli godzinę po jedzeniu zaśnięciu kolejna pobudka, nic innego niż pierś nie uspokaja, więc cycamy znów, 2h przerwy i znów godzina po godzinie i tak do rana. Czy to może mieć ze sobą jakiś związek??? Dodam, że z 4 kup dziennie zrobiła się jedna, ale nie zauważyłam, żeby miała jakiś dyskomfort robiąc ją. Wczoraj po ziemniaku dałam plantex, ale od tej pory kupy niet... Pomocy, bo trzeciej nocy takiej nie chcę. No i mi starszej szkoda...

!!!! Achtung achtung atansiął atansjoł !!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziś wydrukowałam magisterkę :D. Jeszcze tylko obrona i z głowy :-D
Oby tylko było coś więcej niż dostateczny z pracy :-(. Tyle niedociągnięć tam jest, że aż wstyd. No ale jak to powszechnie wiadomo, jak się tyle srok za ogon ciągnie to wychodzi jak wychodzi.

No! To tyle ogłoszeń na dziś :)

reklama
NIc wam nie napisze :p

Ogłaszam strajlk do odwołana po tym co przeczytałam wiadomo gdzie! :]
Doþoki nie przeczytam posta od Wronki Forget Kittek Love i wszystkich które cchą sie wycofać to sie z Wami bawić nie będę! Skoro mnie nie lubicie i sobie idziecie to ja ide karmić dziecko dla odmiany :>>>>

<a tak na serio to mi smutno...nie moze tak byc ze sie wszystko sypnie na co pracowalysmy tyle miesięcy!...>

Ostatnia edycja:
Do góry