reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

!!!! Achtung achtung atansiął atansjoł !!!!!

:-d:-d:-d:-d:-d:-d

dziś wydrukowałam magisterkę :d. Jeszcze tylko obrona i z głowy :-d
oby tylko było coś więcej niż dostateczny z pracy :-(. Tyle niedociągnięć tam jest, że aż wstyd. No ale jak to powszechnie wiadomo, jak się tyle srok za ogon ciągnie to wychodzi jak wychodzi.

No! To tyle ogłoszeń na dziś :)

brawo dla tej pani!!!!!!!!!!!

Zdolny dziołch z ciebie :-d

reklama
Wczoraj po ziemniaku dałam plantex, ale od tej pory kupy niet... Pomocy, bo trzeciej nocy takiej nie chcę. No i mi starszej szkoda...

Może być po ziemniaku... spróbuj dac przed południem i zobacz jaki będzie dzień albo odstaw na 2/3 dni. Plantex powinien pomóc ewentualnie esputicon przed snem bo moze cos tam gniecie w brzuszku... a może to ząbki?

Dziś wydrukowałam magisterkę :D. Jeszcze tylko obrona i z głowy :-D

Obrona to pikuś Pani magister

NIc wam nie napisze :p

Napiszesz bo każda ciotka jest ciekawa co u Julci:)

Ella!!Jeszcze nam strajków tu brakuje ... :-:)-(

Daga, dziękować za uznanie. Tylko jakoś nie specjalnie na nie zasłużyłam :tak:

13 magister inzynier tak w woli ścisłości :-D

Gratki dla przyszłej pani magister, obrona to już formalność:-)
Za nami ciężkie przedpołudnie, rano wszystko biegiem, bo z Zosią na zabieg, a jeszcze Ola obudziła się z bólem ucha, więc trzeba było dziadków ściągnąć, bo musiała zostać w domu. Po zabiegu biegiem po Olę i z nią do lekarza

13 miło cię widzieć. Myślałam, że i ty zwiniesz zabawki.
Mam nadzieję, że reszta przemyśli swoje decyzje

hejka,

Daga - wszystkiego naj, naj !!! najlepszego!! spelnienia marzen i pozostan taka jaka jestes!

Sospettosa - no to trzymamy kciuki, choc obrona to juz tylko formalnosc..

Ulanka - kurcze, to odstaw moze ziemniaka choc nie wiem czy to od tego, moze ma teraz te dwa dni znowu przyrost i potrzebuje wiecej jedzenia albo co, dzieci przeciez rosna na tzw. raty... podaj espumisanek w kropelkach

reklama
Sospetossa - trzymam kciuki za obrone. Tak szczerze, i mocno.

Iza- powodzenia na nowym starcie, gdziekolwiek by nie byl.

Daga - Ty wiesz, ze ja Ci najlepszego zycze :)

Do góry