reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dziewczyny ja tak sobie myśluję co z tym moim małym że on od dwóch dni taki niespokojny i tera ja pytam- czy to może być efekt uboczny podawania glutenu bo podaje od 3 dni a od dwóch mam akcje animacje....

dziewczyny ja tak sobie myśluję co z tym moim małym że on od dwóch dni taki niespokojny i tera ja pytam- czy to może być efekt uboczny podawania glutenu bo podaje od 3 dni a od dwóch mam akcje animacje....

tak
nadpobudliwość rozwolnienie wysypka
skutki uboczne

PS i zwiększone gazy jeszcze

Ostatnia edycja:
tak
nadpobudliwość rozwolnienie wysypka
skutki uboczne

PS i zwiększone gazy jeszcze

to on z tej gamy skutków ubocznych ma tylko / aż ADHD?
mam zaprzestać podawania tego nieszczesnego glutenu, bo sama nie wiem
dobrze ze mamy wizyte w nastepnym tygodniu bo zielona jestem....może do tej pory bede podawała co drugi dzień
kto by pomyslal głupie 3 gramy kaszki a tyle zamętu, phi:)

to on z tej gamy skutków ubocznych ma tylko / aż ADHD?
mam zaprzestać podawania tego nieszczesnego glutenu, bo sama nie wiem
dobrze ze mamy wizyte w nastepnym tygodniu bo zielona jestem....może do tej pory bede podawała co drugi dzień
kto by pomyslal głupie 3 gramy kaszki a tyle zamętu, phi:)

Ale to nie musi być gluten.
Może zmiana, pogody, ciśnienia, gorsze dni
tylko ze trzeba być ostrożnym

Ja bym się wepchała do lekarza bo jednak podawanie glutenu dziecku uczulonemu niszczy błonę śluzową jelita
Jeśli zauważa się objawy to trzeba to zbadać

Nie wiem co ja bym zrobiła...
chyba bym odstawiła ale to w ostateczności i tylko wtedy gdybym się nie dodzwoniła do lekarza
Szkoda ze na necie mało jest informacji dla mnie zrozumiałych o podawaniu glutenu

Moja siostra jest w Syrii...
zapłaciła za wizytę u lekarza i leki... 6,50zł...
Powinna tam się cała przebadać i zaliczyć dentystę jeszcze nim do PL wróci...

Daga Sto Lat
[zdjęcie skasowane - przepraszam]

Pani Mgr inż gratki :-D

mam nadzieję, że nasze dziołchy wrócą... pusto tak jakoś bez was...

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem

Helenka już śpi mam nadzieję że jak ten ząb już wyszedł to nocka będzie spokojna:tak:

Sosspetosa podziwiam że mając tyle na głowie jeszcze udało ci się napisać pracę magisterską.Teraz trzymam kciuki za obronę:tak:

Kamisia to wcale nie musi być gluten ale możesz na razie przerwać jego podawanie do czasu wizyty u waszego pediatry.Mam nadzieję że dzisejsz nocka będzie spokojniejsza.

Ulanka ja bym stawiała na ząbki bo u nas dokładnie takie same cyrki były w nocy.

Ella nie strajkuj proszę cię:no: Zawsze możesz do dziewczyn napisać@ wiem że to nie to samo ale cóż ...
Napisz proszę co z tym homeopatą?

Kici nadzieja umiera ostatnia

Idę się wymoczyć bo czuję że choróbsko mnie atakuje na całego:no:
Spokojnej nocy życzę.

reklama
Do góry