reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się w ten ohydny dzień

Przejrzałam pobieżnie kilka stron i co mi utkwiło w głowie, to historia Karoli. Dziewczyno trzymaj się!! Jesteś bardzo dzielna. Ja na Twoim miejscu,to chyba bym usiadła w koncie i płakała razem z Dzieckiem :|.

reklama
Cześć dziewczyny..co za dzień0 leje, wieje i ciemno jak diabli
na spacer nie ma szans a w lodowce echo....no nic przezyjemy do wieczora:)
Karola - dielne z Was dziewczyny-zdrowia i siły życze
Kici to Ci Kubulek iespodzianke zrobił, mój drugą noc też śpi calkiem nieźle- pobudka o 2.3, przed 6 i po 8 już wstał...teraz go uśpiłam bo marudził strasznie.

uciekam do prasowania i jakąś kawe sobie strzele

była u lekarza - moje bóle nad prawą piersią to jak nie pojawią się inne objawy to bóle na tle nerwowym spowodowane brakiem potasu i żelaza. Więc dostałam żelazo i potas. Jak pojawią się w miejscu bólu wysypka podobna do tej przy ospie to mam półpasiec - Pani dr powiedziała, że jeżeli to półpasiec to w ciągu czterech dni od pojawienia się bólu powinny się pojawić - dzisiaj mija 4 dzień i nic więc to chyba niedobory potasu i żelaza.
Ból jest mniejszy

Nata- mnie dziś w nocy złapał taki niemiłosiierny ból i teraz znowu boli. Tak silny że w nocy nie mogłąm wyjąc malucha z łózeczka. Z tym że mnie boli między piersiami a żebrami tak że nie mogę oddechu głębszego złapać i plecy na tej samej wysokości.Pierwsze co pomyślałam to półpasiec i od razu poszłam do łazienki zobaczyć czy mam wysypkę...Nie mam, więc obstawiam że to na tle nerwowym albo braki witamin...

Kinguunia- dobrze, że już na swoim. Szkoda tylko, że mieliście kiepski wieczór...
Gosiek- Młody często wbija się w szczebelki i się wścieka :-D
E.salamandra- no nieźle... nocne zycie towarzyskie... potem mąż będzie robił za kierwocę, to sobie odbijesz.
Karola- jesteś bardzo dzielna!!! Życzę Ci, żeby Zuzia jak najszybciej wyrosła z dolegliwości. A od rączek bankowo się odzwyczai, jak zacznie się rozwijać ruchowo... Teraz po prostu potrzebuje bliskości. A Zuzia to CAŁA TY! :-D
Agnieszka- trzymam kciukas, żeby Janek poszedł do przedszkola! A Mareczek moim zdaniem jest przytulak, dlatego w nocy się wybudza na cyca :tak: Tylko to faktycznie jest wykańczające...
Elvie- gratulacje siostry stażyski :-D
Love- zdrówka dla malutkiej!
Monia- no właśnie coś mi Ciebie brakowało ostatnio :tak:
Filonka- ja chcę sosik z Maślaczków!!! Tylko leniwa jestem i na grzyby nie jeżdżę :sorry2:
Nata- mam nadzieję, że ból szybko minie!

U nas do przodu. katarek jest, ale już nie tak duży! No i Bartek od razu weselszy :happy: A dzisiaj mój ptaszek kończy 5 miesięcy. Marchewa pójdzie w ruch :laugh2: Jeeeenyyy ciśnienie do luftu, a w radio same smuty puszczają... chyba żeby mnie dobić!!!

ja się witam i uciekam

Dziś w nocy była masakra -nie wiem co się stało -karmię Alę cycem raz -rano po 6 a od wczoraj wieczorem miałam cyce jak kamienie:szok: od 22 już chciałam ja budzić ale myślę -może wstanie. Akurat o 4 nie wytrzymałam i hop ją -uffffff jaka ulga:-D

Nocnych pobudek można oduczyć -ja skorzystałam z rad książkowych i się udało -10 godzin bez jedzenia w nocy to minimum:tak:

Powodzenia mamuski

Hej:-)
Nasza terrorystka dzisiaj serenady wyśpiewywała od 4:30, więc średnio się wyspałam. Nie płacze tylko zawodzi i gada, ale oczywiście mnie to ze snu wybija i ze spania doopa.
Od 8:00 do 10:00 zajął się Nią tatuś z dziadkiem, a ja nadrabiałam spanie:-)
Teraz jesteśmy już po śniadanku, mała leży na macie i dewastuje nową zabawkę, która świeci, gra i się rusza. Stoi to nad nią a ona nie wie, gdzie oczy podziać, bo wszystko taaaaaaaaakie fajne:-)
Pogoda u nas do bani - pada i szaro.

Karola - Zuzinka prześliczna dziewczynka:-) Trzymajcie się dzielnie!! I duuuuuużo zdrówka!!

aniez - gratuluję marchewy;-)

Nata, Kamisia - zdrówka życzę!!

I też do prasowania uciekam..

13x13 o jakiej książce piszesz? Proszę o wskazówki, jak zaczarować by mała w nocy 10h spała bez jedzenia?

z statniej chwili: ")))))
mowie do K :-COS MI SIE CHCE DOBREGO ZJESC. TAKIEGO COS PYSZNEGO, MOZE JKIS DESER
- HMM SA LODY W ZAMRAZALI.
-NO WIESZ MAM JAKIES DZIWNE ZACHCIANKI NO I WCZORAJ MNIE MDLILO I ZLE SIE CZULAM
- NIE WYMYSLAJ NIE WYMYSLAJ
-NO CO/
- A ZRRESZTA NAJWYZEJ BEDZIE kACPER MIAL SIOSTRZYCZKE ELIZKE :)))

nie chcial kontynuowac rozmowy i uciekl z salonu :)
hehehe no to czekamy an dobre wiesci
u nas dzis masakra
atakuja nas z 3 stron
pietro nizej sasiedzi robia remont bo kupili mieszkanie a ze to wielka plyta to sie wszystko neisie tak zxe masakra wierca wierca i wierca
do tego wymeinaiaja nam windy w wiezowcu i jak wyjde na korytarz to siwy dym nic nei widac
no i tez wierty
a jakby bylo malo sasiad obok wymienai okna....
poddaje sie
jdzieci piszcza dosc maja
Tymek ze strachu mnie podrapal po twarzy
jak malzon wroci to jedziemy do tesciow i wrocimy wieczorem jak bedzie spokoj

reklama
Witamy sie i my.
kittek myslalam ze mala dzis lepiej pospi ale lipa.Usnela przed 11 sta potem obudzila sie o 12 o 2 z wielkim placzem potem o 4 i o 6 tez z rykiem na ustach.Pol godziny mi tak plakala nie moglam jej uspokoic.
Nie wiem co to moze byc.Czemu ona tak placze???A jak ja dostawialam do piersi to bylo jeszcze gorzej.
Tez bym zasiegnela rady z jakiejs ksiazki.Boze jak mie sie marzy taka przespana noc chociaz jedna:tak:
13x13 zdradz tajemnice.

kwiatuszek u nas tez jakies wierty na ulicy.Nie wiem co oni tam ciagle robia.Ale pozamykalam okna i jest w porzadku.

A dzis mialam sen.
Snila mi sie Dagsila zobaczylam ja w telewizji jak radzi w jakims programie jak wychowywac dzieci.Zawolalam cala familie i mowie patrzcie patrzcie ja ja znam.
I niestety nie wiem co bylo dalej bo mnie mala obudzila.

Do góry