reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam i żegnam od razu!
Jutro Mani pierwszy dzień w żłobku. Taki lajtowy, bo mam być niedaleko jakby co, ale i tak mam lekkiego stresa. Trzymajcie kciuki!

Karola podziwiam i życzę, żeby już było tylko lepiej!
Zielona - powodzenia!
Aniez, Kfiatuszek, Agnieszka - katarkowi już dziękujemy!

reklama
Karola...cieszymy się ze prezent się podobał i usmiech na twej twarzy wywołal :tak: Za Zuzinke trzymamy kciuki,zeby jednak się wszystko unormowało wczesniej niż dopiero ok roku.
z statniej chwili: ")))))
mowie do K :-COS MI SIE CHCE DOBREGO ZJESC. TAKIEGO COS PYSZNEGO, MOZE JKIS DESER
- HMM SA LODY W ZAMRAZALI.
-NO WIESZ MAM JAKIES DZIWNE ZACHCIANKI NO I WCZORAJ MNIE MDLILO I ZLE SIE CZULAM
- NIE WYMYSLAJ NIE WYMYSLAJ
-NO CO/
- A ZRRESZTA NAJWYZEJ BEDZIE kACPER MIAL SIOSTRZYCZKE ELIZKE :)))

nie chcial kontynuowac rozmowy i uciekl z salonu :)

Qrde....zabije...musialas mi przypomniec ze mam loda w zamrażalniku...cholera no ide...malaga od grycana jest moooja ;-). A mialam nie jesc na noc...wrrrr

Matko biedna ta Zuzinka mala.Karola przeszla juz swoje,ale teraz juz musi byc lepiej.

Agnieszka super z ta szkola.Synus jak taki zafascynowany angielskim to i do szkoly bedzie chcial chodzic.

kittek my mamy wanienke z korkiem i juz pare razy lozko bylo mokre tylko ze u nas to ten korek jak sie go nie przycisnie mocno to przepuszcza wode.
Jakbym miala kupowac teraz wanienke to nigdy wlasnie z korkiem bo i po co on jest potrzebny???I tak zawsze wylewam wode normalnie przechylajac wanienke.

elvie no to dowalili ci z tym pradem.U nas tez rachunki leza az mi sie nie chce myslec o nich.Prad za dwa miechy 200 euro nie wspomne o wodzie i o gazie.:szok::szok::szok:

ulanka trzymamy kciuki za Manie.

Ale robicie smaka tymi grzybami.My bylismy w tamtym roku tu na grzybach i znalezlismy NIC

Ja tez uciekam zaraz tylko jakos nie moge sie oderwac od tego komputera.Niunia usnela ciekawe na jak dlugo.W dzien byla grzeczna to moze i w nocy sie zlituje nad matka i da pospac.W co watpie.

Kochane prezent jest cudowny :-):-) dziękujemy
kochane moje nie ma mnie za co podziwiać to jest nasze wyczekiwane maleństwo, wyleżane po szewku i każda z nas dba o to żeby naszym dzieciaczkom nic nie brakowało i żeby były zdrowe i szczęśliwe a skąd mam tyle siły, przebywam z zuzią tyle czasu że wystarczy że spojrze na nią a ona już się uśmiecha i to mi chyba daje taki motor napędowy.
Najgorsze jest to ze jestem sama bo mój mąż jest za granicą bo wydaliśmy pieniądze na sklep a dopiero pierwszy miesiąc coś z niego wzięłam na życie więc mąż pojechał do mojego taty i brata do pracy i ma wrócić za 2 lub 3 miesiące bo wizyty u lekarza kosztują dużo kasy a chodzimy prywatnie bo państwowo to są takie terminy że masakra plus leki i codzienne życie po za tym chce jej zapewnić to czego potrzebuje i taką podjelismy decyzję że pojedzie ale w miarę szybko wróci więc teraz mi jeszcze ciężej.
Dziękuję wam za wszystko:-)
postaram się zaglądać jak tylko będę miała chwilkę czasu
a kartka od was kochane jest już włożona w rameczkę i wisi u zuzi w pokoiku żeby wiedziała że cioteczki o niej pamiętają :-):-).

A TO NASZE MALEŃSTWO KOCHANE JAK MAM SKASOWAĆ SUWACZEK PO NIE MOGE GO USUNĄĆ.

Zdjęcie0071.jpgZdjęcie0074.jpg
pencil.png
pencil.png

Wow dawno już pierwsza nie byłam:rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny dziś rano się obudziłam, spojrzałam na te śliczne oczka Mai wpatrzone we mnie i się popłakałam ze wzruszenia. Jak cudnie jest mieć ją przy sobie.... Bycie mamą jest bezcenne!
Pobawiłyśmy się trochę, pośpiewałyśmy i powygłupiałyśmy się przy porannej gimnastyce i teraz ja się biorę za śniadanko, a Maja właśnie ucięła sobie drzemkę. Za oknem pada, mam nadzieję,że się przejaśni bo chciałam pojechać z Mają na zakupy :)

Buziamy i życzymy miłego dnia!!!

była u lekarza - moje bóle nad prawą piersią to jak nie pojawią się inne objawy to bóle na tle nerwowym spowodowane brakiem potasu i żelaza. Więc dostałam żelazo i potas. Jak pojawią się w miejscu bólu wysypka podobna do tej przy ospie to mam półpasiec - Pani dr powiedziała, że jeżeli to półpasiec to w ciągu czterech dni od pojawienia się bólu powinny się pojawić - dzisiaj mija 4 dzień i nic więc to chyba niedobory potasu i żelaza.
Ból jest mniejszy

reklama
Do góry