reklama
M
Mka10
Gość
Joł jakoś się dziś nie wyspałam w domu bajzel a mi się nic nie chce lenia mam i tyle . Dzieciaki przynajmniej kimają dobre i to he he
jakbym siebie czytała:-)
sospettosa
Fanka BB :)
zaszalałam
napisałam do ezo tv
oczywiście to ściema, ale smsy zwrotne i tak podbudowały
napisałam do ezo tv
oczywiście to ściema, ale smsy zwrotne i tak podbudowały
Witajcie
Wróciliśmy do domku po wakacjach. Byliśmy w Otmuchowie, nad jeziorem, blisko granicy z Czechami.
Pobyt przebiegł fantastycznie. Obok naszego domku było mode małżeństwo z 7 miesięczną córeczką. Pogoda super, tylko raz padało. Tylko te cholerne komary....
Fotorelacja zamieszczona.
Wróciliśmy do domku po wakacjach. Byliśmy w Otmuchowie, nad jeziorem, blisko granicy z Czechami.
Pobyt przebiegł fantastycznie. Obok naszego domku było mode małżeństwo z 7 miesięczną córeczką. Pogoda super, tylko raz padało. Tylko te cholerne komary....
Byliśmy w Otmuchowie, nad jeziorem, blisko granicy z Czechami.
Od moich rodziców to 30km
wróciliśmy z mazur - w nocy z wczoraj na dziś nad Giżyckiem przeszła straszna burza - Julcia tak bardzo się przestraszyła, że nie mogłam jej uspokoić już chyba ze zmęczenia zasnęła u mnie na rękach - i jak tu takiemu maleństwu wytłumaczyć, że nic jej nie grozi.
w następnym tygodniu chyba na kilka dni jedziemy z małą do Warszawy w planach łazienki, zoo
w następnym tygodniu chyba na kilka dni jedziemy z małą do Warszawy w planach łazienki, zoo
to znasz te tereny :-) Prawda, że tam jest ładnie
Witajcie
to znasz te tereny :-) Prawda, że tam jest ładnie
hehehe, od moich 10 km...i potwierdzam, że fajnie...ech te pierwsze miłości nad jeziorem...
Witam się,
Mamusia, Wronki - najlepszego !!!
a my się właśnie byczymy 10 km od Otmuchowa :-) Pierogów mamusinych pojadłam no i staram się Was nadrobić, ale nie jest łatwo, oj nie jest....
miłego wieczorka, Kochane...
reklama
PAULINSIEN
Peace& Love
Dolączam sie moj skarb ma 4 miesiace i 4 dni