hehehe dziękujemy...ale wronki nie cwierkaja tylko kraczą;-)ja sie budze za kazdym razem o dzien starsza i to dopiero jest przerazajace - jak sie budzisz tak raz w roku to jeszcze obleci
hehe no to jest pocieszenie
Mamusia 100 lat, ktore z kazdym dniem odmładzaja :*****
Wronki kochane, cwierkajcie sobie jeszcze miliony chwil, miliardy wschodow slonka i biliony gwiezdnych nocy
reklama
sospettosa
Fanka BB :)
heh... biedna... oni nie mogę pisać złych rzeczy... mają zakaz... mój małż pracuje w tym biznesie - znaczy się on zajmuje się chatami, a jego koleżanka z biurka obok koordynuje ezoterykę... jedna wielka ściema - fakt niektóre nawet rozkładają tarota... no ale nie wszystkie i nie zawsze...
hehe, myślisz, że nie wiem ??
teraz tylko czekam na spamowe smsy o tresci:
"mam ci do przekazania cos bardzo ważnego, skontaktuj sie ze mną bo stanie sie cos złego"
napisałam bo byłam ciekawa co odpowiedzą
\mowilam, że mam dziś dzień nicnierobienia
no iiii....dołączam się do życzeń
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ...lepszego rzecz jasna
Ella1
Fanka BB :)
Hey hi hello:-)
Wrócilismy i jesteśmy happy- fajnie tak odpocząć do dziecięcia przez 2 dni:-) choć tęskno... Tak lubie wszelkie wycieczki..już nie moge sie doczekac aż mała bedzie siedzieć żeby można było ja spokojnie w spacerówce wozić;-)
Za Wami tez tęskniłam bo neta brak było, więc Teraz nadrabiać czas...
Hmmm...królik wyglada znajomo...kto to moze byc...? no pewnie że pamietamy!!!! witaj ponownie!:-)
Aniez- wszystiego najlepszego z okazji rocznicy
Izabela- spóźnione 100lat!:-)
Salamandra- gratuluję ząbka!
Agnieszka-oj to mieliście burzową przeprawe..biedne maluszki że tak się wystraszyły:-( no i Ty też biedulko sie stresu najadłaś co niemiara
Katik- to niezle tempo te zeby przybraly gratulacje
Mamusia- 100 lat oczywiście!
Wonia- duuuuuuużo krakania we dwoje!!! znaczy duuużo miłości z okazji rocznicy:-)
Ufff...nadrobiłam..jeszcze tylko 15podwątków i nadrobie wszystko ale najpierw chyba pooglądam wasze fotki;-)
Wrócilismy i jesteśmy happy- fajnie tak odpocząć do dziecięcia przez 2 dni:-) choć tęskno... Tak lubie wszelkie wycieczki..już nie moge sie doczekac aż mała bedzie siedzieć żeby można było ja spokojnie w spacerówce wozić;-)
Za Wami tez tęskniłam bo neta brak było, więc Teraz nadrabiać czas...
Girls!
Wrocilam,kto mnie pamieta ten wie...Krolik moze bedzie podpowiedzia ;-)
Tylko sie witam i ide spac,dopoki V odpoczywa.
Buziaki!
Hmmm...królik wyglada znajomo...kto to moze byc...? no pewnie że pamietamy!!!! witaj ponownie!:-)
Aniez- wszystiego najlepszego z okazji rocznicy
Izabela- spóźnione 100lat!:-)
Salamandra- gratuluję ząbka!
Agnieszka-oj to mieliście burzową przeprawe..biedne maluszki że tak się wystraszyły:-( no i Ty też biedulko sie stresu najadłaś co niemiara
Katik- to niezle tempo te zeby przybraly gratulacje
Mamusia- 100 lat oczywiście!
Wonia- duuuuuuużo krakania we dwoje!!! znaczy duuużo miłości z okazji rocznicy:-)
Ufff...nadrobiłam..jeszcze tylko 15podwątków i nadrobie wszystko ale najpierw chyba pooglądam wasze fotki;-)
hehehe dziękujemy...ale wronki nie cwierkaja tylko kraczą;-)
oj no bo romantycznie miało byc
hehehe dziękujemy...ale wronki nie cwierkaja tylko kraczą;-)
to zebyście nie krakali na siebie za wiele przez następne lata he he
heh... biedna... oni nie mogę pisać złych rzeczy... mają zakaz... mój małż pracuje w tym biznesie - znaczy się on zajmuje się chatami, a jego koleżanka z biurka obok koordynuje ezoterykę... jedna wielka ściema - fakt niektóre nawet rozkładają tarota... no ale nie wszystkie i nie zawsze...
Ja kiedyś pracowałam w takicj firmie mieli 0700 wszelakiego rodzaju od party line po właśnie wrózki i linie różnego rodzaju informacyjne dla firm . Oj śmiesznie było siedziałam tam w biurze
to zebyście nie krakali na siebie za wiele przez następne lata he he
oj z moją zołzowatością i niewyparzoną gębą, moze byc trudno...hehehe:-)
oj z moją zołzowatością i niewyparzoną gębą, moze byc trudno...hehehe:-)
Wronia ty zołza??? Nie żartuj
My dziś po szopingu. Obkupiłyśmy się, tylko pogoda paskudna i nic się nie chce. Siedzem i jem
Objadam się czym popadnie, dobrze,że na mleczne rzeczy muszę uważać więc przynajmniej jakiś hamulec mam.
Zmykamy, ciacho na canalu leci, trochę się z wariatów pośmieję
Dobrej nocki
reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam kochane Kwietniówki...
Aniez&Wronka, wiele szczęśliwych chwil na kolejne wspólne lata
Mamusia&Isabela, STO lat kobietki
Agnieszka, miałam niedawno podobną sytuację z Jolą... i wróciły złe wspomnienia... dobrze, że Janek dał sobie radę przy okazji - szkoda że mieszkam tak daleko, bo byś mi rodziców wypożyczyła do malowania
Paulinsien, witaj i napisz coś więcej o was
Ella, świetnie, że udało wam się spędzić troszkę czasu razem... miło mieć cię z powrotem
Aniez&Wronka, wiele szczęśliwych chwil na kolejne wspólne lata
Mamusia&Isabela, STO lat kobietki
Agnieszka, miałam niedawno podobną sytuację z Jolą... i wróciły złe wspomnienia... dobrze, że Janek dał sobie radę przy okazji - szkoda że mieszkam tak daleko, bo byś mi rodziców wypożyczyła do malowania
Paulinsien, witaj i napisz coś więcej o was
U nas tak samo... daj radę jak zrobić zdjęcie, żeby coś wyszło...noca kolejne burze...wrrrrrrrrrr
nie sądziłam, że dziecku 2 ząbki mogą rosnąc w tym samym tempie. dzis nam wykielkowal drugi. Po wielu próbach udało sie nam pstryknąc foty. Dowod na zamknietym :-)
Ella, świetnie, że udało wam się spędzić troszkę czasu razem... miło mieć cię z powrotem
Wronia ty zołza??? Nie żartuj
My dziś po szopingu. Obkupiłyśmy się, tylko pogoda paskudna i nic się nie chce. Siedzem i jem
Objadam się czym popadnie, dobrze,że na mleczne rzeczy muszę uważać więc przynajmniej jakiś hamulec mam.
Zmykamy, ciacho na canalu leci, trochę się z wariatów pośmieję
No i musiałam kostkę czekolady truskawkowej wszamać
Czytam jak fajnie spędzacie rodzinnie czas i mi trochę smutno, że ja taka słomiana żona... nie będę psuć humorków...
U nas ostatnio marudno, bo jak się wczoraj okazało Justce wychodzą dwie jedynki dolne, a do tego ma podpuchnięte górne dziąsełka... ja przez ostatnie 2 dni miałam roztrój żołądka, a młoda miała dzisiaj biegunkę... no, ale panienki zasnęły, ja wyszorowałam kuchnię i teraz jestem na necie, który szaleje