reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja sie budze za kazdym razem o dzien starsza i to dopiero jest przerazajace - jak sie budzisz tak raz w roku to jeszcze obleci :-D

hehe no to jest pocieszenie :-D

Mamusia 100 lat, ktore z kazdym dniem odmładzaja :*****

Wronki kochane, cwierkajcie sobie jeszcze miliony chwil, miliardy wschodow slonka i biliony gwiezdnych nocy :-D
hehehe dziękujemy...ale wronki nie cwierkaja tylko kraczą;-)

reklama
Qurcze zmęczona coś jestem... tylko żebym to ja wiedziała czym... Tak leniwej soboty to już dawno nie mieliśmy!!!
Szal musze znaleźć! Do kiecki znaczy się! Wiecie może w której 'sieciówce' mogą mieć coś z sensem?

heh... biedna... oni nie mogę pisać złych rzeczy... mają zakaz... mój małż pracuje w tym biznesie - znaczy się on zajmuje się chatami, a jego koleżanka z biurka obok koordynuje ezoterykę... jedna wielka ściema - fakt niektóre nawet rozkładają tarota... no ale nie wszystkie i nie zawsze...

hehe, myślisz, że nie wiem ?? :-D

teraz tylko czekam na spamowe smsy o tresci:
"mam ci do przekazania cos bardzo ważnego, skontaktuj sie ze mną bo stanie sie cos złego"

napisałam bo byłam ciekawa co odpowiedzą
\mowilam, że mam dziś dzień nicnierobienia :-D

no iiii....dołączam się do życzeń :)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ...lepszego rzecz jasna :)

Hey hi hello:-)
Wrócilismy i jesteśmy happy- fajnie tak odpocząć do dziecięcia przez 2 dni:-) choć tęskno...:sorry: Tak lubie wszelkie wycieczki..już nie moge sie doczekac aż mała bedzie siedzieć żeby można było ja spokojnie w spacerówce wozić;-)
Za Wami tez tęskniłam bo neta brak było, więc Teraz nadrabiać czas...

Girls!
Wrocilam,kto mnie pamieta ten wie...Krolik moze bedzie podpowiedzia ;-)
Tylko sie witam i ide spac,dopoki V odpoczywa.
Buziaki!

Hmmm...królik wyglada znajomo...kto to moze byc...?:eek: no pewnie że pamietamy!!!!:-D:-D:-D witaj ponownie!:-)

Aniez- wszystiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:

Izabela- spóźnione 100lat!:-)

Salamandra- gratuluję ząbka!:tak:

Agnieszka-oj to mieliście burzową przeprawe..biedne maluszki że tak się wystraszyły:-( no i Ty też biedulko sie stresu najadłaś co niemiara:baffled:

Katik- to niezle tempo te zeby przybraly:szok: gratulacje:tak:

Mamusia- 100 lat oczywiście!:-D

Wonia- duuuuuuużo krakania we dwoje!!! znaczy duuużo miłości z okazji rocznicy:-)

Ufff...nadrobiłam..jeszcze tylko 15podwątków i nadrobie wszystko :-D ale najpierw chyba pooglądam wasze fotki:-p;-)

heh... biedna... oni nie mogę pisać złych rzeczy... mają zakaz... mój małż pracuje w tym biznesie - znaczy się on zajmuje się chatami, a jego koleżanka z biurka obok koordynuje ezoterykę... jedna wielka ściema - fakt niektóre nawet rozkładają tarota... no ale nie wszystkie i nie zawsze...

Ja kiedyś pracowałam w takicj firmie mieli 0700 wszelakiego rodzaju od party line po właśnie wrózki i linie różnego rodzaju informacyjne dla firm . Oj śmiesznie było siedziałam tam w biurze

oj z moją zołzowatością i niewyparzoną gębą, moze byc trudno...hehehe:-)

Wronia ty zołza??? Nie żartuj ;)

My dziś po szopingu. Obkupiłyśmy się, tylko pogoda paskudna i nic się nie chce. Siedzem i jem :)
Objadam się czym popadnie, dobrze,że na mleczne rzeczy muszę uważać więc przynajmniej jakiś hamulec mam.

Zmykamy, ciacho na canalu leci, trochę się z wariatów pośmieję ;)

Dobrej nocki :)

reklama
Witam kochane Kwietniówki...

Aniez&Wronka, wiele szczęśliwych chwil na kolejne wspólne lata :)
Mamusia&Isabela, STO lat kobietki
Agnieszka, miałam niedawno podobną sytuację z Jolą... i wróciły złe wspomnienia... dobrze, że Janek dał sobie radę:tak: przy okazji - szkoda że mieszkam tak daleko, bo byś mi rodziców wypożyczyła do malowania:-p:-D
Paulinsien, witaj i napisz coś więcej o was:tak:
noca kolejne burze...wrrrrrrrrrr
nie sądziłam, że dziecku 2 ząbki mogą rosnąc w tym samym tempie. dzis nam wykielkowal drugi. Po wielu próbach udało sie nam pstryknąc foty. Dowod na zamknietym :-)
U nas tak samo... daj radę jak zrobić zdjęcie, żeby coś wyszło...:tak:
Ella, świetnie, że udało wam się spędzić troszkę czasu razem... miło mieć cię z powrotem:tak:
Wronia ty zołza??? Nie żartuj ;)

My dziś po szopingu. Obkupiłyśmy się, tylko pogoda paskudna i nic się nie chce. Siedzem i jem :)
Objadam się czym popadnie, dobrze,że na mleczne rzeczy muszę uważać więc przynajmniej jakiś hamulec mam.

Zmykamy, ciacho na canalu leci, trochę się z wariatów pośmieję ;)
No i musiałam kostkę czekolady truskawkowej wszamać:rofl2:

Czytam jak fajnie spędzacie rodzinnie czas i mi trochę smutno, że ja taka słomiana żona... nie będę psuć humorków...
U nas ostatnio marudno, bo jak się wczoraj okazało Justce wychodzą dwie jedynki dolne, a do tego ma podpuchnięte górne dziąsełka... ja przez ostatnie 2 dni miałam roztrój żołądka, a młoda miała dzisiaj biegunkę... no, ale panienki zasnęły, ja wyszorowałam kuchnię i teraz jestem na necie, który szaleje:baffled:

Do góry