reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

nam się udało trafić w chiński kalendarz:-) ale za to z obrączki kumple wywróżyli dla mojego K. syna i ten w to tak uparcie wierzył że przegrał 0.7 l wódki:-D

reklama
Aniezowe Malzenstwo- niech nam sto lat zyje:-) Po tej rocznicy na corcie czekamy :-D

dobranoc kochane idę przespać ostatnią godzinę jako 22 latka jutro obudzę się już o rok starsza ehhh przygnębiająca perspektywa
haha, dobre
nie jest tak zle Kochana
ja za tydzien mam ostatnie dwadziescia.... to jest dopiero przygnebiajace :-(

nie nooo szok
Adaś znowu obudził mi się z przeraźliwym wrzaskiem
znow mu się coś śniło, bo znowu był przestraszony
teraz jak tylko uslysze jakieś jego odgłosy jak spi, to się stresuje, że bedzie powtorka z rozrywki ;/

mamusia87 najlepszego :) i nawet widze, że jesteśmy pierwsze :)
A ja już jestem o rok starsza... A ta noc była ciężka, dziecko grzeczne ale mama sie wyspac nie mogła :)

witam porannie

mamusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)

wronia udanej rocznicy i 100 lat razem w szczęściu i miłości!

sospettosa bidulek ten Twój Adaś i mama przy okazji, mam nadzieje ze juz bedzie dobrze!!

ale dziś pięknie, 0 słońca, 0 deszczu, chłodno i przyjemnie:-)

miłego dzionka!!

Witam mamusie
Co za koszmarna noc!!! Takiej burzy to ja nie pamiętam conajmniej od 15 lat!! Jakie błyskawice, a huk przy tym jakby ktoś coś wysadzał. brrr, strachu się najadłam. I toniemy na podwórku. Kałuże po kostki

mamusi 100Latek!

Mamusia przygnębiona będziesz w moim wieku:) a dziś baw się i baluj!!! wszystkiego naj

Ja sie witam i spadam -jakaś zakręcona jestem.
Pogoda dziwna S wyjechał za to przyjedzie moja siostra.
Wczorajszy zapał do sprzątania minął więc gary czekają na mycie
Ech

Miłego weekendu dziewczynki;)

reklama
Mamusia, 100 lat!!

Mowiłam...
Wszedł do domu -posprzątane ugotowane
i się zaczęło "zdradzasz mnie"
Od jutra nic nie robię...

:szok::-D:-D:-D

No i komodka dojechala :tak: punktualnie o 18stej, jak bylo umowione hehe.

A gdzie foto? :-D

o maj gad... i badz tu gospodarną :-)

A Ty jak przestaniesz sprzatac, to Maz posadzi Cie o to samo :eek::-D

Girls,zgadzacie sie na dodanie mnie do zamknietej?!? Jezeli nie,to nie ma problemu.
Czekam na info.
ex b.

Ja sie zgadzam :-D I ja TEZ prosze o przywrocenie mnie do zamknietego, o ile nie macie nic przeciwko :tak:

Do góry