reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aniezowe Malzenstwo- niech nam sto lat zyje:-) Po tej rocznicy na corcie czekamy :-D

Dobre:laugh2::laugh2::laugh2: Tylko mąż na akcję baby źle reaguje... cały czas się boi kolejnego chłopaka :confused2:

Wronia- kolejnych wspaniałych latek z mężusiem :-D
Mamusia- sto lat :-D Jaka starość? Jakie przygnębienie? :rofl2:

Kuba rano bez humoru, Bartek z humorem i qupsztalem :rofl2:, mąż o 6:00 zalogował się na moim FB i truskawki sadził :laugh2::laugh2::laugh2: Dom wariatów... Zaraz kiecka przychodzi się mierzyć, a teraz mąż robi mocno opóźnione śniadanie... żołądek mam przyklejony do tylnej ścianki!

Kuba rano bez humoru, Bartek z humorem i qupsztalem :rofl2:, mąż o 6:00 zalogował się na moim FB i truskawki sadził :laugh2::laugh2::laugh2: Dom wariatów... Zaraz kiecka przychodzi się mierzyć, a teraz mąż robi mocno opóźnione śniadanie... żołądek mam przyklejony do tylnej ścianki!
no wlasnie bylam , i widzialam zes aktywna w sobote o tej porze... juz Cie za szalona wzielam hahahaha

Wronki - milosci ponad miare, i spelnienia marzen!!!!

Hello weekendowo!

Ja dziś akcja szybkie sprzątanie i jadę do koleżanki. Później mieliśmy jechać do Mielna,ale pogoda do dooopy.

Kamisia w Sopocie ceny masakryczne i jak nie znajdziemy niczego poniżej 100 za osobę to chyba do Sobieszewa nad morz pojedziemy i stamtąd wypady będziemy robić albo do ciebie ;) Żartuję oczywiście,ale na kawkę możemy się gdzieś spiknąć.

Mamusia nie smutaj się, młodziutka jesteś. 23 lata, kiedy to było... Wszystkiego naj kochana!

Wronka, Aniez słodkiego, miłego życia we dwoje :)))

Ostatnia edycja:
Mamusia 10000 lat życzymy !!!
Wronka i aniaz miłości, miłości, miłości...:-)

A ja przepraszam za tak długą nieobecność ale kompletnie brakuje mi czasu odkąd pracuje. Do tego jeszcze musimy szukać mieszkania bo z moimi rodzicami mój M się nie dogaduje więc co chwile kłóce się z rodziacami albo M i mam już tego dosyć, trzeba w końcu zamieszkać samemu. Narazie tylko wynajem ale mój M już za kredytem się rozgląda wiec ogólnie pełno spraw na głowie. Poza tym ja ciągle biegam od jednego lekarza do drugiego. Ehhh ale ja nie lubię stać w miejscu więc jak się coś dzieje to jest ok:-)
Uciekam trochę posprzątać bo M jeszcze do popołudnia na delegacji, Małą babci sprzedałam więc mam chwile dla siebie, szybkie sprzątanko i solarium dla relaksu:-D

Miłego dnia!

Mamusia 100 lat w szczęściu i miłości

nie jest tak zle Kochana
ja za tydzien mam ostatnie dwadziescia.... to jest dopiero przygnebiajace :-(
Katik, przygnębiający to jest wieczór przed i po tych urodzinach, a potem to już się jest panią w średnim wieku - za rok i tydzień powitam Cię w tym szacownym gronie

normalnie ciemno dziś jak nie powiem gdzie :|. W dzień światła trzeba świecić ;/.
Noc minęła spokojnie
Dziś mam dzień nicnierobienia :)
Ogarniam FB :D
Net mi sie muli nie miłowiernie i zaraz chyba będę włosy z głowy wyrywać, bo nie moge na tego nieszczęsnego fejsa fotek wkleić

Hej dziewczynki;-)

Dziekujemy, dziękujemy:-)

Poki co byłam ze starszym dzieciem kupic jej kiecke na wesele. Mnie sie podobała różowa, ale niestety w tym wieku ma juz się swój gust i przegralam batalie jest biala, no cóż chciala niech ma;-)

Po południu T zaprasza na suszi do restauracji....mniam, bedziemy świętowac w czwórkę, my suszi, Weronika jakies miesko z kurczaczka, a Borysek cycek;-)

Oki...spadam do miłego...

reklama
Wronki najlepszego z okazji rocznicy :tak:
Mamusia sto lat...

A ja wróciłam od fryzjera :-D kumpela podcięła i farbnęła mi włosy (foto później bo mam jeszcze kupe roboty)
Kupiliśmy z małżem farby do salonu będą dziadki malowac jak my będziemy na wczasach :-D

Dobra spadam bo już po 12 a ja jeszcze nic nie zrobilam...

Do góry