iza813
mama Szymka i Samuela
mamusia wszystkiego co najlepsze !!!
aniez,wronkawiele pieknych pelnych milosci zycze
aniez,wronkawiele pieknych pelnych milosci zycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ni maA gdzie foto?
Aniezowe Malzenstwo- niech nam sto lat zyje:-) Po tej rocznicy na corcie czekamy
no wlasnie bylam , i widzialam zes aktywna w sobote o tej porze... juz Cie za szalona wzielam hahahahaKuba rano bez humoru, Bartek z humorem i qupsztalem , mąż o 6:00 zalogował się na moim FB i truskawki sadził Dom wariatów... Zaraz kiecka przychodzi się mierzyć, a teraz mąż robi mocno opóźnione śniadanie... żołądek mam przyklejony do tylnej ścianki!
Katik, przygnębiający to jest wieczór przed i po tych urodzinach, a potem to już się jest panią w średnim wieku - za rok i tydzień powitam Cię w tym szacownym gronienie jest tak zle Kochana
ja za tydzien mam ostatnie dwadziescia.... to jest dopiero przygnebiajace :-(