reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hehehe, od moich 10 km...i potwierdzam, że fajnie...ech te pierwsze miłości nad jeziorem...

Witam się,

Mamusia, Wronki - najlepszego !!!

a my się właśnie byczymy 10 km od Otmuchowa :-) Pierogów mamusinych pojadłam no i staram się Was nadrobić, ale nie jest łatwo, oj nie jest....

miłego wieczorka, Kochane...

Jaki ten świat mały :)
Planujemy tam jeszcze jeden wypad we wrześniu, ale tym razem na weekend.

reklama
Witam mamusie
Co za koszmarna noc!!! Takiej burzy to ja nie pamiętam conajmniej od 15 lat!! Jakie błyskawice, a huk przy tym jakby ktoś coś wysadzał. brrr, strachu się najadłam. I toniemy na podwórku. Kałuże po kostki

mamusi 100Latek!

salamandra u nas też było strasznie, ale roki temu w lipcu było gorzej... wtedy wykręciło mi brzozę, która spadła metr od auta i urwało mi maszt z internetem razem z kominem... tak więc teraz to była dla mnie pestka... tylko bramę mi przekręciło...

zaszalałam :D
napisałam do ezo tv :D
oczywiście to ściema, ale smsy zwrotne i tak podbudowały :D

heh... biedna... oni nie mogę pisać złych rzeczy... mają zakaz... mój małż pracuje w tym biznesie - znaczy się on zajmuje się chatami, a jego koleżanka z biurka obok koordynuje ezoterykę... jedna wielka ściema - fakt niektóre nawet rozkładają tarota... no ale nie wszystkie i nie zawsze...

A właśnie dziewczyny, wiedziałyście o dodatkowym 2 tyg urlopie macierzyńskim? Mój kończy się 18 sierpnia, a w pracy nie powiedzieli mi o tym dodatkowym. Lecę załatwiać w tym tyg.

Witamy wieczorową porą.

Ostatnio czasu starcza tylko na poczytanie, wykończą mnie te wakacje, spacerki dwa razy dziennie coby starszakowi trochę energii spuścić, w międzyczasie chałupkę ogarnąć trzeba. Byle do września

Dziś zaliczyliśmy ZOO, obiadek w restauracji (teściowie fundowali)

Dołączamy się do życzeń dla wszystkich dostojnych jubilatów:tak:

reklama
dobranoc kochane idę przespać ostatnią godzinę jako 22 latka jutro obudzę się już o rok starsza ehhh przygnębiająca perspektywa

ja sie budze za kazdym razem o dzien starsza i to dopiero jest przerazajace - jak sie budzisz tak raz w roku to jeszcze obleci :-D

Mamusia, 100 lat!!

A Ty jak przestaniesz sprzatac, to Maz posadzi Cie o to samo :eek::-D

hehe o tym nie pomyslałam :-)

Ja sie zgadzam :-D I ja TEZ prosze o przywrocenie mnie do zamknietego, o ile nie macie nic przeciwko :tak:

Mamusia 100 lat w szczęściu i miłości

Katik, przygnębiający to jest wieczór przed i po tych urodzinach, a potem to już się jest panią w średnim wieku - za rok i tydzień powitam Cię w tym szacownym gronie

hehe no to jest pocieszenie :-D

Mamusia 100 lat, ktore z kazdym dniem odmładzaja :*****

Wronki kochane, cwierkajcie sobie jeszcze miliony chwil, miliardy wschodow slonka i biliony gwiezdnych nocy :-D

Do góry