reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
... no pustki na maxa.

Ja sie nie pogodzilam. Choc bylo blisko, nawet we wspolnym lozku rano wyladowalismy... ale potem znow sie pozarlismy. Najgorsze, ze zadne nie chce ustapic, a co Ł zrobi podejscie do pogodzenia, to ja z nowymi argumentami wyskakuje, i wszystko od nowa sie komplikuje.
Boszzzzz, zeby Polus miala paszport spakowalabym sie do Polski na troche, pewnie po 2 dniach juz bysmy beczeli sobie do telefonu z tesknoty...

Katik no coś Ty:( przez łeb daj gamoniowi niech Was tuli i kocha!!!!
Ja tak mówię ale u nas też burze na maxa
my jesteśmy nerwusy oboje i charakterki że hoho
więc nie bitwy a wojny się toczą:)

a ja to sie nawet nie mam z kim poklocic... moj maz taki ugodowy jest ze az mnie to denerwuje...
mala wczoraj poszalala to dzis ma znowu dzien spiocha... a ja sie wyrwalam do kolezanki na ploty i obgadalaysmy wszystkich z pracy... i tak dzien minal:tak:

Posiadanie jednego dziecka to luksus :-D:-D:-D Kuba u babci a my wypoczywamy przy Bartku :-D A tak poważnie- jak Kubuli nie ma to dopiero do mnie trafia, jak bardzo mi go brakuje... Normalnie nic się w tym domu nie dzieje... Syndrom pustego gniazda, czy jak :szok:

13x13 Aldo, ach Aldo... uwielbiałam ich buty do czasu, aż jedne reklamowałam 3 razy :wściekła/y: a uważam, że nie powinno się to było zdarzyć, ale wzornictwo mają fajne :tak:

Mężowie byli na tapecie... no ideałów brak, łopatologia bywa skuteczna, aczkolwiek nie zawsze.

Acha i nie zapomnijcie jutro prezydenta wybrać:tak:
Tylko tak z glowa dziewczyny, a nie ze wspolczucia :eek:

nie mam na nic siły - maluje pokój Julki - maluje jej w pokoju MISIE - maluję ręcznie, sama - więc jestem padnięta. Jak skończe czyli jutro wrzuce jakieś fotki
Podziwiam. Ja poszlam na latwizne z naklejkami, bo jakbym miala cos namalowac, to dziecko by sfiksowalo od patrzenia na niezidentyfikowane stwory. Antytalent ze mnie na maxa.

Moja Polcia ma dzis kiepski dzien. Spac nie moze, wybudza sie po 15 minutach i koniec. Moze czuje, ze bez humoru jestem, i zwadzona z Ł?

Pozatym dzis sobota - czyli jak w zegarku znow - dzien kupy. Raczej nie pobila Antoniowego armagedonu, ale tez bylo niezle - pampers przeciekl, body mokre, spodenki mokre, kocyk mokry...

Mam nadzieje, ze choc w nocy pospi porzadnie bidulka moja.
Aha, dzis liczylam karmienia. W sumie jadla chyba tak jak zwykle, czyli 2- 2.5 godziny przerwy. Z wieczornym karmieniem wychodzi: 9.

Przyszły tydzień mam mega ciężki, aż nie chce mi się myśleć - P cały tydzień pracuje 7-20 i całe wieczorne zamieszanie na mojej głowie. Oj żeby tylko do tego wszystkiego Olcia mi się nie rozchorowała, bo ogarnięcie dwójki przez 4 godziny a przez 12 to jednak różnica.

Skąd ja to znam :-D Na samą myśl o sierpniu, kiedy w żłobku mają wolne, drżę... Dobrze, że 2 tygodnie urlopu zaplanowane właśnie na sierpień :-D

Witam:)
co do noszenia w chuście to też na razie tylko w kieszonce i tak jest najfajniej, bo na kołyskę jest już Pawełek za duży i się buntuje... A w kieszonce śpi zawsze:). Chusty są super :D

reklama
Do góry