kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
tak ale z mlekiem sojowym )))))))))))))czy bawarka z mlekiem sojowym to dalej bawarka???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak ale z mlekiem sojowym )))))))))))))czy bawarka z mlekiem sojowym to dalej bawarka???
tak ale z mlekiem sojowym )))))))))))))
Tylko tak z glowa dziewczyny, a nie ze wspolczuciaAcha i nie zapomnijcie jutro prezydenta wybrać
Podziwiam. Ja poszlam na latwizne z naklejkami, bo jakbym miala cos namalowac, to dziecko by sfiksowalo od patrzenia na niezidentyfikowane stwory. Antytalent ze mnie na maxa.nie mam na nic siły - maluje pokój Julki - maluje jej w pokoju MISIE - maluję ręcznie, sama - więc jestem padnięta. Jak skończe czyli jutro wrzuce jakieś fotki
Przyszły tydzień mam mega ciężki, aż nie chce mi się myśleć - P cały tydzień pracuje 7-20 i całe wieczorne zamieszanie na mojej głowie. Oj żeby tylko do tego wszystkiego Olcia mi się nie rozchorowała, bo ogarnięcie dwójki przez 4 godziny a przez 12 to jednak różnica.
Podziwiam. Ja poszlam na latwizne z naklejkami, bo jakbym miala cos namalowac, to dziecko by sfiksowalo od patrzenia na niezidentyfikowane stwory.