reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aga, ale mnie zabilaś tym pytaniem... szperam w internecie i nie sądziłam, że noszenie w pionie może być złe - a tak układam Adasia do odbicia i często tak się przytulamy. a na kieszonke to jak??
myślałam, ze wiem juz wszystko o macierzynstwie a tu taki klops

reklama
Z tą kieszonką też nie bardzo kumam:zawstydzona/y:

Weekendowa cisza
Cały dzień dziś siedzimy w domu, bo Olcię coś gardziołko wczoraj bolało i wolę ją przez weekend w domu przetrzymać, bo za 2 tygodnie jedzie nad morze i musi być zdrowa. Sama też jakoś nie miałam dziś weny na spacery, Zosia się tylko wietrzyła na balkonie.

Temat sprzątania był (nie wiem czy na tym wątku, ale w sumie co za różnica:-p) Ja też bym psychicznie nie wytrzymała takiego przetrzymania chłopa jak Zielona, chociaż zgadzam się, że to najlepszy sposób uświadomienia ile pracy codziennie mamy. Mój P od pracy się nie miga, ale specjalnie wyrywny też nie jest, jak się go zaprowadzi za rękę, pokaże palcem co jest do zrobienia to owszem bez szemrania zrobi, ale sam z siebie to rzadko, a jak pewnie większość kobiet wychodzę z założenia, że skoro mnie kocha to czasem mógłby się domyślić.

Jutro mam teściów na obiedzie, bo się za dziewczynami stęsknili.

Przyszły tydzień mam mega ciężki, aż nie chce mi się myśleć - P cały tydzień pracuje 7-20 i całe wieczorne zamieszanie na mojej głowie. Oj żeby tylko do tego wszystkiego Olcia mi się nie rozchorowała, bo ogarnięcie dwójki przez 4 godziny a przez 12 to jednak różnica.

Miłego wieczoru i niedzieli

Acha i nie zapomnijcie jutro prezydenta wybrać:tak:

hi mamuśki....

zauwazam tu dzis kompletny brak akcji....
wszystkie na weekend wyjechaly, czy z chłopami sie pogodziły ??

ja dziś pól dnia miałam depresje, a od południa ma psiapsiółkę u siebie, zostaje na noc, wiec sie musimy wygadac....

zmykam na nast watki...

milego wieczorka...

nie mam na nic siły - maluje pokój Julki - maluje jej w pokoju MISIE - maluję ręcznie, sama - więc jestem padnięta. Jak skończe czyli jutro wrzuce jakieś fotki

zauwazam tu dzis kompletny brak akcji....
wszystkie na weekend wyjechaly, czy z chłopami sie pogodziły ??

Nio coś tu cicho:eek:

Ja cały dzień z zakupami walczyłam
Alicja była grzeczna i dała mamie zaszaleć

Wiec najpierw sukienusia (jednak) dla małej (i niestety tamte faktycznie za grube:-() więc w tej z halką będzie wyglądała jak wiiieeeeelka biała beza:-D
A później mamusia:-D :-D
najpierw pół wawy zjeździliśmy za rozmiarem 34 bo w Arkadii nie było (Pani początkowo miała ALE żeby mi sprawdzić gdzie są:wściekła/y: i okazało się że w 2 z 7 sklepów:confused2: w tym jeden mega daleko:confused2:) a później mamuśka wpadła do Aldo po buty i dała za te cudeńka więcej niż za całe zakupy razem wzięte:sorry:
To panienki się wystroiły, tatuś chyba jeszcze w szoku hehehehe że tyle można w parę godzin wydać no ale wiadomo kto ma by gwiazdą dnia:-D Alicja a razem z Nią mama:-D :-D :-D

Nio coś tu cicho:eek:

Ja cały dzień z zakupami walczyłam
Alicja była grzeczna i dała mamie zaszaleć

Wiec najpierw sukienusia (jednak) dla małej (i niestety tamte faktycznie za grube:-() więc w tej z halką będzie wyglądała jak wiiieeeeelka biała beza:-D
A później mamusia:-D :-D
najpierw pół wawy zjeździliśmy za rozmiarem 34 bo w Arkadii nie było (Pani początkowo miała ALE żeby mi sprawdzić gdzie są:wściekła/y: i okazało się że w 2 z 7 sklepów:confused2: w tym jeden mega daleko:confused2:) a później mamuśka wpadła do Aldo po buty i dała za te cudeńka więcej niż za całe zakupy razem wzięte:sorry:
To panienki się wystroiły, tatuś chyba jeszcze w szoku hehehehe że tyle można w parę godzin wydać no ale wiadomo kto ma by gwiazdą dnia:-D Alicja a razem z Nią mama:-D :-D :-D
pokaz foty

reklama
Do góry