e.salamandra
Mama pełną parą
co tu za szyfry jakieś. już chciałam w swoje wyniki badań zaglądać, a to kochana matma :-) Podziwam, że jeszcze tak się możecie nad tym skupić
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc Baby :-)
mialam juz probe oxy i reaguje, brzuch sie stawia
Żeby odskoczyć myślami od strasznej sali porodowej zaczęłam ogladać suknie ślubne na allegro bo ślub we wrześniu mam i sobie uzmysłowiłam że niewiadomo jakiego rozmiaru szukać, przed ciążą było 38/40 ale 20 kg przybyło i czarno widzę się na swoim slubie... pewnie kupie cos w ostatniej chwili do przeróbki... macie jakiś plan na powrót do formy po porodzie? Myślicie o tym czy tylko ja taka załamana z tego powodu jestem?
trzymaj się Daga :*czesc Baby :-)
K. przytargał laps do szpitala wiec moge cos napisac. mialam juz probe oxy i reaguje, brzuch sie stawia i tetno ytroch eMargolce szaleje wiec czekamy do wieczorenej wizyty i zobaczymy co dalej. do tego wszytkiego jakies dziadostwo w moczu sie tworzy, ale podobno nic nie groznego.
nie mam jak nadrobic wszytkiego, bo nie wysiedze przy kompie, ale mam nadzieje ze u Was wszytko w miare ok.
nadal bede dawwa znac przez zmsy lub mezus popisze z Wami :-)
mam nadzieje ze jutro bede to cc bo jak nie to foch na NFZ i jadymy do domu