reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc Baby :-)

K. przytargał laps do szpitala wiec moge cos napisac. mialam juz probe oxy i reaguje, brzuch sie stawia i tetno ytroch eMargolce szaleje wiec czekamy do wieczorenej wizyty i zobaczymy co dalej. do tego wszytkiego jakies dziadostwo w moczu sie tworzy, ale podobno nic nie groznego.
nie mam jak nadrobic wszytkiego, bo nie wysiedze przy kompie, ale mam nadzieje ze u Was wszytko w miare ok.

nadal bede dawwa znac przez zmsy lub mezus popisze z Wami :-)

mam nadzieje ze jutro bede to cc bo jak nie to foch na NFZ i jadymy do domu :-D

Żeby odskoczyć myślami od strasznej sali porodowej zaczęłam ogladać suknie ślubne na allegro bo ślub we wrześniu mam i sobie uzmysłowiłam że niewiadomo jakiego rozmiaru szukać, przed ciążą było 38/40 ale 20 kg przybyło i czarno widzę się na swoim slubie... pewnie kupie cos w ostatniej chwili do przeróbki... macie jakiś plan na powrót do formy po porodzie? Myślicie o tym czy tylko ja taka załamana z tego powodu jestem?

czesc Baby :-)

K. przytargał laps do szpitala wiec moge cos napisac. mialam juz probe oxy i reaguje, brzuch sie stawia i tetno ytroch eMargolce szaleje wiec czekamy do wieczorenej wizyty i zobaczymy co dalej. do tego wszytkiego jakies dziadostwo w moczu sie tworzy, ale podobno nic nie groznego.
nie mam jak nadrobic wszytkiego, bo nie wysiedze przy kompie, ale mam nadzieje ze u Was wszytko w miare ok.

nadal bede dawwa znac przez zmsy lub mezus popisze z Wami :-)

mam nadzieje ze jutro bede to cc bo jak nie to foch na NFZ i jadymy do domu :-D
trzymaj się Daga :*
dasz radę

Dagsila 3mamy kciuki będzie dobrze!!!

Paulka myślę że wytrzymasz do środy, Zosia wie co jest teraz najważniejsze i poczeka te parę dni, w końcu Sophia to mądrość nie? Więc Ci ze szkołą pomoże...:)

a no wlasnie... czyli jak sie piersia karmi to tak dlugo sie nie ma miesiaczki, ale trzeba sie zabezpieczac? mozna zajsc w ciaze? tzn. u nas na razie nic z seksu, ale jeszcze z 2 tygodnie... i ja napewno nie chce zajsc w ciaze:szok: mam brac jakies pigulki? dopiero za 2 tygodnie mam wizyte u mojej gin....

ja po paru dniach wchodze a tuuu takaaaa lista rozpakowanych i kolejne sie szykuja :).... ahhh jak milo :)... staram sie zagladac ale im blizej konca tym rzadziej mam czas na cokolwiek :(.... Trzymam kciuczki i spadam robic obiadunio :).... Buzki Slicznotki :*

i'm back:cool:
po wystprzątaniu mieszkania skusiłam się na mały spacerek ...taka piękna pogoda że szkoda siedzieć znowu w domu....przy okazji zakupiłam w aptece bepanthen i sudocrem a i w takim sklepie wszystko po 5 zł dorwałam taki śliczny błękitny zegarek z misiami do postawienia na komode Antolowi- za 6.99:-)do tego pączek z owocami leśnymi i wszyscy zadowoleni

noo....ciekawe czy nasza szefowa Wronia ma już Borysiaka przy sobie

reklama
Do góry