reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc Baby :-)

K. przytargał laps do szpitala wiec moge cos napisac. mialam juz probe oxy i reaguje, brzuch sie stawia i tetno ytroch eMargolce szaleje wiec czekamy do wieczorenej wizyty i zobaczymy co dalej. do tego wszytkiego jakies dziadostwo w moczu sie tworzy, ale podobno nic nie groznego.
nie mam jak nadrobic wszytkiego, bo nie wysiedze przy kompie, ale mam nadzieje ze u Was wszytko w miare ok.

nadal bede dawwa znac przez zmsy lub mezus popisze z Wami :-)

mam nadzieje ze jutro bede to cc bo jak nie to foch na NFZ i jadymy do domu :-D

Żeby odskoczyć myślami od strasznej sali porodowej zaczęłam ogladać suknie ślubne na allegro bo ślub we wrześniu mam i sobie uzmysłowiłam że niewiadomo jakiego rozmiaru szukać, przed ciążą było 38/40 ale 20 kg przybyło i czarno widzę się na swoim slubie... pewnie kupie cos w ostatniej chwili do przeróbki... macie jakiś plan na powrót do formy po porodzie? Myślicie o tym czy tylko ja taka załamana z tego powodu jestem?

czesc Baby :-)

K. przytargał laps do szpitala wiec moge cos napisac. mialam juz probe oxy i reaguje, brzuch sie stawia i tetno ytroch eMargolce szaleje wiec czekamy do wieczorenej wizyty i zobaczymy co dalej. do tego wszytkiego jakies dziadostwo w moczu sie tworzy, ale podobno nic nie groznego.
nie mam jak nadrobic wszytkiego, bo nie wysiedze przy kompie, ale mam nadzieje ze u Was wszytko w miare ok.

nadal bede dawwa znac przez zmsy lub mezus popisze z Wami :-)

mam nadzieje ze jutro bede to cc bo jak nie to foch na NFZ i jadymy do domu :-D
trzymaj się Daga :*
dasz radę

Dagsila 3mamy kciuki będzie dobrze!!!

Paulka myślę że wytrzymasz do środy, Zosia wie co jest teraz najważniejsze i poczeka te parę dni, w końcu Sophia to mądrość nie? Więc Ci ze szkołą pomoże...:)

a no wlasnie... czyli jak sie piersia karmi to tak dlugo sie nie ma miesiaczki, ale trzeba sie zabezpieczac? mozna zajsc w ciaze? tzn. u nas na razie nic z seksu, ale jeszcze z 2 tygodnie... i ja napewno nie chce zajsc w ciaze:szok: mam brac jakies pigulki? dopiero za 2 tygodnie mam wizyte u mojej gin....

ja po paru dniach wchodze a tuuu takaaaa lista rozpakowanych i kolejne sie szykuja :).... ahhh jak milo :)... staram sie zagladac ale im blizej konca tym rzadziej mam czas na cokolwiek :(.... Trzymam kciuczki i spadam robic obiadunio :).... Buzki Slicznotki :*

i'm back:cool:
po wystprzątaniu mieszkania skusiłam się na mały spacerek ...taka piękna pogoda że szkoda siedzieć znowu w domu....przy okazji zakupiłam w aptece bepanthen i sudocrem a i w takim sklepie wszystko po 5 zł dorwałam taki śliczny błękitny zegarek z misiami do postawienia na komode Antolowi- za 6.99:-)do tego pączek z owocami leśnymi i wszyscy zadowoleni

noo....ciekawe czy nasza szefowa Wronia ma już Borysiaka przy sobie

reklama
Do góry