reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hejka dziewczy Ja juz urodzilam.....

Po dlugiej wlace...prawie 2tygodnie zeby mala jeszcze polezala w brzuszku urodzilam coreczke Cecylie Anne dnia 3 marca 2010 roku o 4.15 przez SN udalo mi sie....:) wazyla wtedy 2900/49cm :) jest slodka i kochama....:) terlinek mialam na 16 marca...Pozdrawiam:)

equssska a nie 3/04 ?? chyba Ci się miesiące pomyliły... przecież Ty kwietniówka jesteś!

Ostatnia edycja:
Uparta Margolcia:-)
I tak nie wiem po co chcą męczyć Dagę... mała nie jest taka mała -po co chcą ją męczyć:confused2: i Jej będzie ciężko i Margolci trudno... po prostu nie rozumiem:eek: wczoraj każą czekać -dziś już nie czekają... w sumie czemu się dziwię:confused2: służba zdrowia

no dokładnie... męczą ją nie wiem czemu...

Kochane czy jest tu moze jakas mama ktora jest dobra z matmy?:tak: nie jest to jakis wysoki poziom (licealny) a ja jestem kompletnie zielona jesli chodzi o matematyke....
prosze pomozecie? mam kilka zadan do zrobienia :tak:

Paulka, ja zdawałam nawet maturę z matmy i to na 5 bo kocham matematykę, ale to było prawie 6 lat temu :-p i prawie nic nie pamiętam :-D

Witam popołudniowo…

Elvie, niestety mnie też się nie spieszy… a widzę, że Ty jeszcze zawodowo aktywna jesteś

poza tym dzisiaj miałam podobne objawy co Ty wczoraj wieczorem… i się przestraszyłam, bo przecież jeszcze nie gotowa… to chyba te żelazo na pusty żołądek tak na mnie podziałało, ale teraz cały czas mdłości i ciężko na brzuszku… poza tym wizyta z Jolą zaliczona i teraz się relaksuję, choć córcia nie chce spać… właśnie staram się odzwyczaić od smoczka, choć z marnym skutkiem

Ba, jak ten czas szybko zleciał… buziaczki dla Vanesski na pierwszy miesiąc :*
Paulka, no żeby nie było jak z Maonką, co szalała na zakupach, a potem wylądowała na porodówce ;P zaciskaj, zaciskaj
Zależy z jakiej dziedziny te działania…

Mam nadzieję, że dzisiaj wieczorkiem będą już dobre wieści od Wronki&Dagi… no i Kwiatuszek widzę, też ma ambitny plan

Wielkie gratulacje dla mamusi Equssski icóreczki Cecylki

Kończę na razie, bo mi słabo, a Jola jakaś marudna… wyjdę z nią na spacerek dopóki pogodnie

reklama
Do góry