reklama
hejka dziewczy Ja juz urodzilam.....
Po dlugiej wlace...prawie 2tygodnie zeby mala jeszcze polezala w brzuszku urodzilam coreczke Cecylie Anne dnia 3 marca 2010 roku o 4.15 przez SN udalo mi sie.... wazyla wtedy 2900/49cm jest slodka i kochama.... terlinek mialam na 16 marca...Pozdrawiam
equssska a nie 3/04 ?? chyba Ci się miesiące pomyliły... przecież Ty kwietniówka jesteś!
Ostatnia edycja:
Uparta Margolcia:-)
I tak nie wiem po co chcą męczyć Dagę... mała nie jest taka mała -po co chcą ją męczyć i Jej będzie ciężko i Margolci trudno... po prostu nie rozumiem wczoraj każą czekać -dziś już nie czekają... w sumie czemu się dziwię służba zdrowia
no dokładnie... męczą ją nie wiem czemu...
Kochane czy jest tu moze jakas mama ktora jest dobra z matmy? nie jest to jakis wysoki poziom (licealny) a ja jestem kompletnie zielona jesli chodzi o matematyke....
prosze pomozecie? mam kilka zadan do zrobienia
Paulka, ja zdawałam nawet maturę z matmy i to na 5 bo kocham matematykę, ale to było prawie 6 lat temu i prawie nic nie pamiętam
equssska a nie 3/04 ?? chyba Ci się miesiące pomyliły... przecież Ty kwietniówka jesteś!
No i z suwaczka tez wynika ze chodzi o kwiecien ;-)
beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam popołudniowo…
Elvie, niestety mnie też się nie spieszy… a widzę, że Ty jeszcze zawodowo aktywna jesteś
poza tym dzisiaj miałam podobne objawy co Ty wczoraj wieczorem… i się przestraszyłam, bo przecież jeszcze nie gotowa… to chyba te żelazo na pusty żołądek tak na mnie podziałało, ale teraz cały czas mdłości i ciężko na brzuszku… poza tym wizyta z Jolą zaliczona i teraz się relaksuję, choć córcia nie chce spać… właśnie staram się odzwyczaić od smoczka, choć z marnym skutkiem
Ba, jak ten czas szybko zleciał… buziaczki dla Vanesski na pierwszy miesiąc :*
Paulka, no żeby nie było jak z Maonką, co szalała na zakupach, a potem wylądowała na porodówce ;P zaciskaj, zaciskaj
Zależy z jakiej dziedziny te działania…
Mam nadzieję, że dzisiaj wieczorkiem będą już dobre wieści od Wronki&Dagi… no i Kwiatuszek widzę, też ma ambitny plan
Wielkie gratulacje dla mamusi Equssski icóreczki Cecylki
Kończę na razie, bo mi słabo, a Jola jakaś marudna… wyjdę z nią na spacerek dopóki pogodnie
Elvie, niestety mnie też się nie spieszy… a widzę, że Ty jeszcze zawodowo aktywna jesteś
poza tym dzisiaj miałam podobne objawy co Ty wczoraj wieczorem… i się przestraszyłam, bo przecież jeszcze nie gotowa… to chyba te żelazo na pusty żołądek tak na mnie podziałało, ale teraz cały czas mdłości i ciężko na brzuszku… poza tym wizyta z Jolą zaliczona i teraz się relaksuję, choć córcia nie chce spać… właśnie staram się odzwyczaić od smoczka, choć z marnym skutkiem
Ba, jak ten czas szybko zleciał… buziaczki dla Vanesski na pierwszy miesiąc :*
Paulka, no żeby nie było jak z Maonką, co szalała na zakupach, a potem wylądowała na porodówce ;P zaciskaj, zaciskaj
Zależy z jakiej dziedziny te działania…
Mam nadzieję, że dzisiaj wieczorkiem będą już dobre wieści od Wronki&Dagi… no i Kwiatuszek widzę, też ma ambitny plan
Wielkie gratulacje dla mamusi Equssski icóreczki Cecylki
Kończę na razie, bo mi słabo, a Jola jakaś marudna… wyjdę z nią na spacerek dopóki pogodnie
beti1982
III'2008 i IV'2010
Ba, co do pierwszej miesiączki, to jak było wspomniane... sprawa indywidualna...
ważne, żeby zacząć się zabezpieczać nawet jeśli jeszcze jej nie ma, bo przecież owulacja poprzedza miesiączkę
Miesiączka po ciąży - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.
ważne, żeby zacząć się zabezpieczać nawet jeśli jeszcze jej nie ma, bo przecież owulacja poprzedza miesiączkę
Miesiączka po ciąży - Mamopedia.pl - Największa encyklopedia dla mam.
beti1982
III'2008 i IV'2010
Paulka, niestety nie pomogę, bo to nie moja ulubiona działka... mam nadzieję, że dziewczyny Ci pomogą
jak masz trochę czasu, to może na forum matematycznym
MATEMATYKA, Forum matematyczne • Matematyka.pl
jak masz trochę czasu, to może na forum matematycznym
MATEMATYKA, Forum matematyczne • Matematyka.pl
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
o jaaaaa Wronka rodzi!!!!
suuuuper
oby szybko poszło
normalnie akcja nabiera tempa!!!
jenda po drugiej się wyłamuje