reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Żeby odskoczyć myślami od strasznej sali porodowej zaczęłam ogladać suknie ślubne na allegro bo ślub we wrześniu mam i sobie uzmysłowiłam że niewiadomo jakiego rozmiaru szukać, przed ciążą było 38/40 ale 20 kg przybyło i czarno widzę się na swoim slubie... pewnie kupie cos w ostatniej chwili do przeróbki... macie jakiś plan na powrót do formy po porodzie? Myślicie o tym czy tylko ja taka załamana z tego powodu jestem?

reklama

zadanie 1: -1/3
zadanie 2: 5/9
zadanie 3: 3 do potęgi 1/2
zadanie 4: trzeba wziąć mądry kalkulator z log i wpisać :-D
zadanie 5 nie pamiętam jak to się liczyło :-(
zadanie 6: 2b3-12b2
zadanie 7: x2=8 czyli liczba rozwiązań jest równa 2 (bo 8 da liczba zarówno na plusie jak i na minusie podniesiona do kwadratu np.: dla x2=9 rozwiązaniem jest x1=3 i x2=-3)
zadanie 8: wydaje mi się że będą dwa rozwiązania, ale utknęłam w swoich obliczeniach i mam zaćmienie.
Na razie tyle zrobiłam mam nadzieję, że choć trochę pomogłam

Witajcie kochane
ogromnie gratuluje tym co już mają swoje maleństwa przy sobie:-)
my czujemy się dobrze w miarę wczoraj byłam na zdjęciu szwu i teraz czekamy skurcze jakieś mnie łapią ale szału nie ma.
Ginka kazała czekać a jak bede miała skurcze co 20 minut to znaczy ze trzeba jechać do szpitala. Zuzia waży 2800 i z nią podobno wszystko dobrze,brzuszek jej troszkę urósł od ostatniej wizyty nie tak jak powinien ale najważniejsze że urósł i jestem spokojniejsza więc teraz czekamy z niecierpliwością torbę wozimy ze sobą na wszelki wypadek pojechania nagłego do szpitala.
Kochane trzymam za was wszystkie mocno kciuki

Żeby odskoczyć myślami od strasznej sali porodowej zaczęłam ogladać suknie ślubne na allegro bo ślub we wrześniu mam i sobie uzmysłowiłam że niewiadomo jakiego rozmiaru szukać, przed ciążą było 38/40 ale 20 kg przybyło i czarno widzę się na swoim slubie... pewnie kupie cos w ostatniej chwili do przeróbki... macie jakiś plan na powrót do formy po porodzie? Myślicie o tym czy tylko ja taka załamana z tego powodu jestem?
ja mialam swój ślub kościelny i wesele 5 miesiecy po porodzie i pomógł mi orbotrek magnetyczny :)

OOOO
kółko matematyczne:-D
uwielbiam matmę -tylko mój umysł już chyba zapomniał co do czego:confused2::sorry:

Co do wagi... nie wiem sama -póki co się tym nie martwię -zobaczę ile mi zostanie po tych 6 tygodniach w trakcie których i tak nie mogę nic robić:confused2: nie chcę skrzywdzić sama siebie... po 6 tygodniach pomyślę co dalej.
Już kiedyś zrzuciłam ponad 10kg -myślę że teraz tyle nie będę miała do zgubienia. Wtedy nie było źle -bieganie, basen;-)

Ja tam bardziej boję się o dzień codzienny:sorry: jak wszystko poukładać... sama ze sobą sobie poradzę:tak:

Kici - szacun normalnie:-Dja też zdawałam mature z matmy jakieś 8 lat temu ale jak zobaczyłam pierwsze zadanie to sobie odpuściłam zaglądać dalej.:confused2::confused2::confused2:....zaćmienie umysłu albo ucisk macicy na mózg jak to któraś już pięknie stwierdziła...

reklama
Paulka
zad.14
A^B (-1,0>
A\B (-5,-1>
B\A zb.pusty
Co do tego, czy są to przedziały domknięte czy nie głowy nie daję. Co do reszty jako świeżo upieczony magister poddaję się :zawstydzona/y:

Do góry