reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Laski, mnie się wcale nie spieszy!! Ja się tak panicznie porodu boję, że jak się znajdzie jakaś taka co ma już wprawę to może za mnie urodzić;-) Ja nawet dobrze zapłacę;-):-D
A teraz spadam do biura:-)

reklama
Paulka witaj. Martwiłyśmy się tu o ciebie

Wronia no to wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że godzina zero tuż tuż:-)

Kwiatuszek się dziś nie zameldował:dry:. O której mieli jechać do tego szpitala?

Właśnie wróciłam z Arkadii i to były moje absolutnie ostatnie zakupy przed porodem:no: Ja się już nie nadaję na takie akcje, z każdym kolejnym sklepem słabł mój entuzjazm, nogi jak z ołowiu, na dole czułam każdy mięsień. Do tego głodna jak cholera, na żadną knajpę się nie skusiłam, bo potem zgaga jak nie wiem co. W domciu na szybko jajecznica i sałatka z pomidorków i już mi lepiej.
Mamcia zaopatrzyła dziewczyny w kilka letnich ciuszków. Wypatrzyłyśmy bajerancki rower dla Oli

hejka dziewczy Ja juz urodzilam.....

Po dlugiej wlace...prawie 2tygodnie zeby mala jeszcze polezala w brzuszku urodzilam coreczke Cecylie Anne dnia 3 marca 2010 roku o 4.15 przez SN udalo mi sie....:) wazyla wtedy 2900/49cm :) jest slodka i kochama....:) terlinek mialam na 16 marca...Pozdrawiam:)

Uparta Margolcia:-)
I tak nie wiem po co chcą męczyć Dagę... mała nie jest taka mała -po co chcą ją męczyć:confused2: i Jej będzie ciężko i Margolci trudno... po prostu nie rozumiem:eek: wczoraj każą czekać -dziś już nie czekają... w sumie czemu się dziwię:confused2: służba zdrowia

hejka dziewczy Ja juz urodzilam.....

Po dlugiej wlace...prawie 2tygodnie zeby mala jeszcze polezala w brzuszku urodzilam coreczke Cecylie Anne dnia 3 marca 2010 roku o 4.15 przez SN udalo mi sie....:) wazyla wtedy 2900/49cm :) jest slodka i kochama....:) terlinek mialam na 16 marca...Pozdrawiam:)

Gratuluję bardzo i tym bardziej iż malutka się urodziła w dniu moich urodzin, dzielna RYBKA z niej będzie:)

Dziewczyny,a ja z innej beczki troche.
Skoro nie karmie malenkiej persia,a po CC juz nie mam uplawow,to ile czasu minie az wroci mi miesiaczka?

To bardzo indywidulana sprawa,zalezy od tego jak szybko organizm sie ureguluje po ciazy,ale mysle ze miesiaczka powinna wystapic szybciej niz u mamy karmiacej piersia,ale z tym moze byc rozniej

reklama
Do góry