reklama
magda1978
Fanka BB :)
Paulka witaj. Martwiłyśmy się tu o ciebie
Wronia no to wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że godzina zero tuż tuż:-)
Kwiatuszek się dziś nie zameldował. O której mieli jechać do tego szpitala?
Właśnie wróciłam z Arkadii i to były moje absolutnie ostatnie zakupy przed porodem Ja się już nie nadaję na takie akcje, z każdym kolejnym sklepem słabł mój entuzjazm, nogi jak z ołowiu, na dole czułam każdy mięsień. Do tego głodna jak cholera, na żadną knajpę się nie skusiłam, bo potem zgaga jak nie wiem co. W domciu na szybko jajecznica i sałatka z pomidorków i już mi lepiej.
Mamcia zaopatrzyła dziewczyny w kilka letnich ciuszków. Wypatrzyłyśmy bajerancki rower dla Oli
Wronia no to wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że godzina zero tuż tuż:-)
Kwiatuszek się dziś nie zameldował. O której mieli jechać do tego szpitala?
Właśnie wróciłam z Arkadii i to były moje absolutnie ostatnie zakupy przed porodem Ja się już nie nadaję na takie akcje, z każdym kolejnym sklepem słabł mój entuzjazm, nogi jak z ołowiu, na dole czułam każdy mięsień. Do tego głodna jak cholera, na żadną knajpę się nie skusiłam, bo potem zgaga jak nie wiem co. W domciu na szybko jajecznica i sałatka z pomidorków i już mi lepiej.
Mamcia zaopatrzyła dziewczyny w kilka letnich ciuszków. Wypatrzyłyśmy bajerancki rower dla Oli
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Info od Dagi na wątku smsowym
Equssska
Początkująca w BB
hejka dziewczy Ja juz urodzilam.....
Po dlugiej wlace...prawie 2tygodnie zeby mala jeszcze polezala w brzuszku urodzilam coreczke Cecylie Anne dnia 3 marca 2010 roku o 4.15 przez SN udalo mi sie.... wazyla wtedy 2900/49cm jest slodka i kochama.... terlinek mialam na 16 marca...Pozdrawiam
Po dlugiej wlace...prawie 2tygodnie zeby mala jeszcze polezala w brzuszku urodzilam coreczke Cecylie Anne dnia 3 marca 2010 roku o 4.15 przez SN udalo mi sie.... wazyla wtedy 2900/49cm jest slodka i kochama.... terlinek mialam na 16 marca...Pozdrawiam
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
gratuluje!!!jak sie miewacie??
troszke Cie nei bylo tutaj
Uparta Margolcia:-)
I tak nie wiem po co chcą męczyć Dagę... mała nie jest taka mała -po co chcą ją męczyć i Jej będzie ciężko i Margolci trudno... po prostu nie rozumiem wczoraj każą czekać -dziś już nie czekają... w sumie czemu się dziwię służba zdrowia
I tak nie wiem po co chcą męczyć Dagę... mała nie jest taka mała -po co chcą ją męczyć i Jej będzie ciężko i Margolci trudno... po prostu nie rozumiem wczoraj każą czekać -dziś już nie czekają... w sumie czemu się dziwię służba zdrowia
hejka dziewczy Ja juz urodzilam.....
Gratuluję bardzo i tym bardziej iż malutka się urodziła w dniu moich urodzin, dzielna RYBKA z niej będzie
iza813
mama Szymka i Samuela
Dziewczyny,a ja z innej beczki troche.
Skoro nie karmie malenkiej persia,a po CC juz nie mam uplawow,to ile czasu minie az wroci mi miesiaczka?
To bardzo indywidulana sprawa,zalezy od tego jak szybko organizm sie ureguluje po ciazy,ale mysle ze miesiaczka powinna wystapic szybciej niz u mamy karmiacej piersia,ale z tym moze byc rozniej
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
skonczy skończykurcze piersi mnie bola caly czas od tego karmienia, skonczy sie to kiedys? czy to zawsze boli?
potem już nie boli
Ba
ja długo karmiłam i nie mialam z rok
nie wiem jak jest jak sie nie karmi wiec nie pomoge