reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

i tak ostatnio się zastanawialam czy te nasze dzieci dzieci będą podobne choć trochę do tych tworzonych wirtualnie przez ten program MakeMeBabies - What will your baby look like? Make babies with partner, friends and HOT celebs!
nie chce mi się wertować forum i porównywać np. Polci (bo pamietam że Katikowa pokazywała swoje dziecie stworzone) he he ciekawe jak to wygląda. :-)

wróciłam właśnie od lekarza:-( krew pomimo zastrzyków zbyt gęsta i krzepnie jak cholera.......:-( i dlatego ''nie ma na co czekać''...powiedział,że jutro o 8 rano mam się stawić w szpitalu...a przecież ja mam włosy nieufarbowane i jeszcze jedno pranko do zrobienia...także dał się namówić widząc moje odrosty,hihihihi i w szpitalu mam być w czwartek o 8...cesarka w piątek albo w poniedziałek.wszystko zależy od tego czy opanują tą moją krzepliwość.........
powinnam się cieszyć,a ja się przestraszyłam...nie wiedziałam,że takie problemy będą z tą krwią moją,ehhhhhhhh.....
no i nie ukrywam,że sam zabieg też mnie przeraża...........
w czwartek napiszę do którejś z was smska,jak już będę wiedziała kiedy idkę zobaczę...

no to już niedługo następna kruszynka będzie na świecie. Waniliowa kciuki zaciśnięte by wszystko było ok. Rób się na bóstwo i organizuj raz dwa co zostal do zrobienia. już niedługo idka będzie na świecie :-)

niezla kolejeczka nam się tworzy.... ja wstępnie mogę się zapisać na kolejny tydzień, bo chyba powoli wkraczam w fazę "wyciągnijcie to dziecko ze mnie" i mam dosyć. Boję się strasznie porodu i tego co mnie czeka potem więć chyba jeszcze wolę pochodzic z brzuchem, no ale zobaczymy.
ja to sobie wymysliłam żeby urodzić we wtorek by w piątek wyjść do domu tak więc 13.04 jest mój no ostatecznie 20.04 ale to już późno bo po terminie, a że 13- nastka w naszym życiu odgrywa dosyć częstą rolę to może i Ola zechce 13 przyjść na świat:-D

reklama
ja jutro jade po fotelik samchodowy. Waniliowa trzymam kciuki, ja dla odmiany wciąż za zadka krew i bakterie w moczu. Poza tym jakieś nastroje mnie łapią też tak macie? niby wszystko ok a raz mi sie płakać chce a potem jest ok.

W łóżku sie śmieje do M że jak taki wieloryb szukam pozycji do spania

Ellunia - glowa do gory! Wazne ze masz piekna i zdrowa Krolewne, a czy na piersi czy butelce to juz mniej wazne!!!!!!!

Zielona - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Waniliowa - no no no , Idka coraz blizej wyjscia :tak:

Witajcie kwietniówki :-)
Wpadam tu na prośbę Aniam poinformować, że
dzisiaj na świat przyszła Oleńka!!!!
Mamusia i Maleńka czują się dobrze, Ola waży 3100 g i ma 52 cm :-)
Resztę Ania sama wam opowie :-)

Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Rodzicom, a tym którzy jeszcze czekają na swoje skarby życzę wszystkiego dobrego !

Powodzenia !

No no zaczęły się nam sypać kwietniowe bobaski fajnie:tak::-D:-D

Ja spakowana, zestaw dla mnie i dla Melissy na wyjście ze szpitala uszykowany, kołyska tez.
Więc jutro o 7:30 stawiam się na oddziale, ma tam czekać na mnie moja ginka, trzymajcie proszę kciuki żeby to wszystko jakoś sprawnie poszło i żebym tam nie kwitła do 20go albo jeszcze dłużej:dry: Dam znać smsem co tam ze mną wymyślą.

Paaa kobietki!

reklama
zielona,aniam gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elma kciuki zaciśnięte...ja do szpitala idę w czwartek na 8.00 i do tego czasu pewnie nie zasnę!!!

ale się boję dziewczyny!!!zazdroszczę naturalnych porodów!!!
niech już się skończy ten stan.i oby szczęśliwie!!!

Do góry