reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

No proszę ...parę godzin czlowieka nie ma a tu nowe bobaski:)

Elma...kciuki trzymamy mocno:)

A mnie w nocy coś brzuch bolal, tak mnie cmilo jak na @, poza tym krocze dalej boli, z tym,że coraz bardziej, ale ja i tak nie wierze w żadne oznaki porodu. Jak znam zycie to znowu będę sie kulac w nieskonczonosc i sama tu zostane na placu boju. Zreszta patrzac jak Wam to szybko idzie to szok..

Dzisiaj jeszcze daga, zaraz dolączy kwiatuszek, wesoła...i sama tu zostanę z terminem do polowy kwietnia:(. No ale coż zrobic jak się synkowi nie spieszy.

ps. na" rozpakowanych" możecie zobaczyc sliczne Nowe bobaski- Konstancje i Mareczka:)

reklama
dzien dobry :-)

czlowiek idzie spac a tu takie niespodzianki na swiecie sie pojawiaja :-)

ja tylko na chwile, bo straszne mam nerwy i meliske sobie popijam:-) Margolcia dala mi dzisiaj nawet pospac, wiec powinnam miec duzo silki zeby ja z siebie wypchnac, a jak nie to nich tna..

wracam niedlugo ze swoim niesfornym bąkiem. uwazajcie na siebie i Tymuś z Boryskiem moga sie szykowac do wyjscia - jako prawdziwi dzentelmeni ustepujacy miejsca dziewczynka:-) bede trzymala kciuki za szybkie rozwiazania i bezdepresyjne dni :-)

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziamy z brzuszkowa Margolka :-D

Wreszcie się ruszyło:-):-). Co chwila to nowy bączek:-)

My za godzinkę do gina a potem na porodowe zakupy i wieczorem może mnie natchnie do spakowania torby.

Trzymamy kciuki za wszystkie dzisiejsze rozwiązania

No proszę ...parę godzin czlowieka nie ma a tu nowe bobaski:)

Elma...kciuki trzymamy mocno:)

A mnie w nocy coś brzuch bolal, tak mnie cmilo jak na @, poza tym krocze dalej boli, z tym,że coraz bardziej, ale ja i tak nie wierze w żadne oznaki porodu. Jak znam zycie to znowu będę sie kulac w nieskonczonosc i sama tu zostane na placu boju. Zreszta patrzac jak Wam to szybko idzie to szok..

Dzisiaj jeszcze daga, zaraz dolączy kwiatuszek, wesoła...i sama tu zostanę z terminem do polowy kwietnia:(. No ale coż zrobic jak się synkowi nie spieszy.

ps. na" rozpakowanych" możecie zobaczyc sliczne Nowe bobaski- Konstancje i Mareczka:)

Wronka wiesz jak to jest z tymi "pewniakami" jeszcze może nas wszystkie prześcigniesz
ja na dobrą sprawę mam dziś zadzwonić ale co usłyszę to nie wiem
może moj doktorek stwierdzić zebym sie wstawila no. w piątek albo poniedziałek w szpitalu bo widać że tu o wywołanie już chodzi, a mu sie odmienilo i już nei chce tak szybko tego zrobic
wiec jeszcze i Ty zdazysz w tym czasie urodzic :)
cóż dam Wam znać po 15:00 co mi powie...
wczoraj tyle przeszłam kilometrów że miałam maskaryczne kłucia w dole nie mogłam już wytrzymać, ale jak tylko się położyłam to wszystko przeszło... i przespałam ładnie noc
nie mam skurczów
a co do czopa to nadal się trzymam zdania ze mi odpadł
zoabacze co powie lekarz

zielona,aniam gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elma kciuki zaciśnięte...ja do szpitala idę w czwartek na 8.00 i do tego czasu pewnie nie zasnę!!!

ale się boję dziewczyny!!!zazdroszczę naturalnych porodów!!!
niech już się skończy ten stan.i oby szczęśliwie!!!

jakie to ekscytujące
ale fajnie macie Ty, Elma, Filonka i Daga że wiecie konkretnie keidy się stawić na poród i mozecie wszystko dopiąc na ostatni guzik
ja niby spakowana ale zawsze jest cos na ostatnią chwile

No no zaczęły się nam sypać kwietniowe bobaski fajnie:tak::-D:-D

Ja spakowana, zestaw dla mnie i dla Melissy na wyjście ze szpitala uszykowany, kołyska tez.
Więc jutro o 7:30 stawiam się na oddziale, ma tam czekać na mnie moja ginka, trzymajcie proszę kciuki żeby to wszystko jakoś sprawnie poszło i żebym tam nie kwitła do 20go albo jeszcze dłużej:dry: Dam znać smsem co tam ze mną wymyślą.

Paaa kobietki!

Elma trzymamy kciukasy o szybką akcję
i oby Ci to cc zrobili

Filonka
jak tam po nocce?
orzetrwałaś?

Jejku jakie newsy z rana!!! Zielona i Aniam gratulacje!!!

Dagsila 3mamy mocno dziś za ciebie kciuki aby Margolcia współpracowała z tobą przy porodzie :)

Elma oby twoja wizyta w szpitalu była krótka i Melisska wróciła z tobą szybko do domku:tak:
Kwiatuszku mam nadzieję,że lekarz będzie miał dziś dla ciebie same dobre wieści :)

Ella nie smutaj się, masz cudną córeczkę i jesteś wspaniałą mamą!

Ja zmykam kilka spraw załatwić na mieście. Mam jeszcze dziś zajęcia z maturzystami.

Miłego dnia dziewczyny!

hohoho ale się dzidziulów nazbierało, gratuluję mamusiom!!

szpitalnym w najbliższym czasie mamom powodzenia życzę, Daga wracaj szybko z Margolką, smutno tu będzie bez Was, Wanilka na pewno się wszystko poukłada, krew opanują i będziesz się cieszyć Idką, a Tobie Elma życzę szybkiej decyzji o cc, żebyś się już nie musiała martwić którędy Meliska wylezie:-)

Ella problemy z karmieniem to nie koniec swiata, dzieci jedzą sztuczne mleczko i tez się dobrze mają, jesteś super mamą!!
kwiatuszku powodzenia, mam nadzieję że już niedługo się rozdwoisz:-)

u mnie bez zmian:-) 2w1, nic się nie zapowiada, ale dobrze, bo muszę jeszcze pare rzeczy pozałatwiac:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hohoho ale się dzidziulów nazbierało, gratuluję mamusiom!!

szpitalnym w najbliższym czasie mamom powodzenia życzę, Daga wracaj szybko z Margolką, smutno tu będzie bez Was, Wanilka na pewno się wszystko poukłada, krew opanują i będziesz się cieszyć Idką, a Tobie Elma życzę szybkiej decyzji o cc, żebyś się już nie musiała martwić którędy Meliska wylezie:-)

Ella problemy z karmieniem to nie koniec swiata, dzieci jedzą sztuczne mleczko i tez się dobrze mają, jesteś super mamą!!
kwiatuszku powodzenia, mam nadzieję że już niedługo się rozdwoisz:-)

u mnie bez zmian:-) 2w1, nic się nie zapowiada, ale dobrze, bo muszę jeszcze pare rzeczy pozałatwiac:)

Kochana widzę że Ty już tuż przy mecie a jakoś parcia na poró nie masz :) podziwiam

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry