i tak ostatnio się zastanawialam czy te nasze dzieci dzieci będą podobne choć trochę do tych tworzonych wirtualnie przez ten program MakeMeBabies - What will your baby look like? Make babies with partner, friends and HOT celebs!
nie chce mi się wertować forum i porównywać np. Polci (bo pamietam że Katikowa pokazywała swoje dziecie stworzone) he he ciekawe jak to wygląda. :-)
no to już niedługo następna kruszynka będzie na świecie. Waniliowa kciuki zaciśnięte by wszystko było ok. Rób się na bóstwo i organizuj raz dwa co zostal do zrobienia. już niedługo idka będzie na świecie :-)
niezla kolejeczka nam się tworzy.... ja wstępnie mogę się zapisać na kolejny tydzień, bo chyba powoli wkraczam w fazę "wyciągnijcie to dziecko ze mnie" i mam dosyć. Boję się strasznie porodu i tego co mnie czeka potem więć chyba jeszcze wolę pochodzic z brzuchem, no ale zobaczymy.
ja to sobie wymysliłam żeby urodzić we wtorek by w piątek wyjść do domu tak więc 13.04 jest mój no ostatecznie 20.04 ale to już późno bo po terminie, a że 13- nastka w naszym życiu odgrywa dosyć częstą rolę to może i Ola zechce 13 przyjść na świat
nie chce mi się wertować forum i porównywać np. Polci (bo pamietam że Katikowa pokazywała swoje dziecie stworzone) he he ciekawe jak to wygląda. :-)
wróciłam właśnie od lekarza:-( krew pomimo zastrzyków zbyt gęsta i krzepnie jak cholera.......:-( i dlatego ''nie ma na co czekać''...powiedział,że jutro o 8 rano mam się stawić w szpitalu...a przecież ja mam włosy nieufarbowane i jeszcze jedno pranko do zrobienia...także dał się namówić widząc moje odrosty,hihihihi i w szpitalu mam być w czwartek o 8...cesarka w piątek albo w poniedziałek.wszystko zależy od tego czy opanują tą moją krzepliwość.........
powinnam się cieszyć,a ja się przestraszyłam...nie wiedziałam,że takie problemy będą z tą krwią moją,ehhhhhhhh.....
no i nie ukrywam,że sam zabieg też mnie przeraża...........
w czwartek napiszę do którejś z was smska,jak już będę wiedziała kiedy idkę zobaczę...
no to już niedługo następna kruszynka będzie na świecie. Waniliowa kciuki zaciśnięte by wszystko było ok. Rób się na bóstwo i organizuj raz dwa co zostal do zrobienia. już niedługo idka będzie na świecie :-)
niezla kolejeczka nam się tworzy.... ja wstępnie mogę się zapisać na kolejny tydzień, bo chyba powoli wkraczam w fazę "wyciągnijcie to dziecko ze mnie" i mam dosyć. Boję się strasznie porodu i tego co mnie czeka potem więć chyba jeszcze wolę pochodzic z brzuchem, no ale zobaczymy.
ja to sobie wymysliłam żeby urodzić we wtorek by w piątek wyjść do domu tak więc 13.04 jest mój no ostatecznie 20.04 ale to już późno bo po terminie, a że 13- nastka w naszym życiu odgrywa dosyć częstą rolę to może i Ola zechce 13 przyjść na świat