reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam.
Nie było mnie parę dni...
mam nadzieję, że wszystkie jeszcze w dwupaku bo nie widziałam nowego wątku... to dobrze i że nic groźnego się nie wydarzyło.
mam nadzieję, że uda mi się choć trochę nadrobić co tu się działo no ale ponad 20 stron no nie wiem i inne wątki...
i jakie zmiany w wyglądzie
kurde normalnie nie mogę się połapać. od kiedy tak tu sie pozmieniało?

Hej dziewczyny.
Ja tylko na chwilę się przywitać i życzyć milej nocki i uciekam. Widze ze bb sie zmienia-trzeba sie przyzwyczaic. U nas wszytsko ok, caly dzien aktywnie minal-rano klientka, pozniej odwiedziny na cmentarzach-pogoda sie zrobila trzeba byla ja wykorzystac, pyszne lody na deser i przyszedl czas na spanko wiec zmykamy.
Spokojnej i przespanej nocki zycze.

witam
dawno nic nie pisałam dzisiaj rano wstałam w dobrym humorku i dobrze sie czułam koło poludnia złapał mnie ból . Wystraszyłam sie ze nadszedł czas ufffff naszczęscie pochodiłam troche i mi przeszło . Ale z tego wszystkiego spakowałam se torbe wyprałam ciuszki przyszykowałam zeczy które beda mi potrzebne . Maluszek kopie wierci sie i chyba wogule nie spi w brzusiu :-)

Maonka na poludniu Wloch jest cieplo...jakies 1000km od nas :-p,ale sie smiejemy ze tam bardziej Afryka niz Italia,wiec wszystko w normie...i nie do 20'C tylko 30'C :sorry: U nas v Veronie tylko 10-13'C jak na razie,ale i wiatr jest dzis dosc chlodny i wogole pochmurno :confused2: A wakacje tez chce miec,bo trzeba czasem sie wyrwac z domu.
Dagsila :dry: odezwalabys sie jak do Ciebie pisze eh?Ale ciesze sie,ze jest ok...uwazajcie na siebie z Margolcia ;-)
Justa,Katik ja dopiero od dwoch dni mam "nowe bole".Pamietajmy o tym,ze jestesmy w ciazy :-)

ale ja odpisałam na gg..... :/

a ja zanim poloze sie lulu po nieprzespanej nocy, to chciałam Wam powiedziec, ze kotek ramzik konczy dzisiaj 3 lata :-D

i z tej okazji usł na parapecie zmeczony trudami trzech lat kociego zycia:-)

Moje liczniki wskazują dziś magiczną kombinację :)
Jestem równo w 35 tygodniu ciąży i zostało mi 35 dni do porodu :)

100 lat Ramzik !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
melduje się i ja. bóle brzucha mi przeszły od tamtej pory, jedynie co to mały bardzo boleśnie potrafi się wypinać, głownie jak troche pochodze. a ogólnie to od piatku leże w łużku i odpoczywam. dziś jakoś spanie nieszło , wiec od 7.00 już nie śpimy. tylko śniad i przeniesienie się z sypialni na sofe przed kompa.
w ten weekend miałam zjazd w szkole- oczywiście nie byłam.... ale kolezanka mi przekazała ze w tej naszej szkole szaleja i trzeba siedziec od 8 do 20.00 na wykł i ćwiczeniach oczywiście obowiazkowo...bo jak nie to sie nie zaliczy zajęć.:( szookkkk i jak ja mam tam wysiedzić .....
poczytam Was troche na innych wątkach...... życze miłego dnia i zdrówka dla Was i Brzuszków

reklama
marysia868 za kierownicą to wiem bo coś tam gdzieś uciska… jako pasażer to możesz sobie ustawić odpowiednio fotel no i częściej trzeba robić przerwy…ale bez pasów?? Nie ma tego przywileju dla kobiet w ciązy już musisz mieć zapięte pasy!! Są specjalne adaptery do pasów dla kobiet w ciąży.

Jak nie ma, jak widzialam w kodeksie drogowym? :baffled: Przepis nadal aktualny, ale osobiscie uwazam, ze lepiej sie zapinac... Jesli jedzie sie jako pasazer, to mozna pas odciagac pod brzuchem reka - kwestia przyzwyczajenia :tak: Mozna tez zapiac pas ZANIM sie wsiadzie do samochodu - zapinamy pas, siadamy w fotelu, przeciagamy nad glowa te czesc pasa, ktora ma byc na piersiach, a poprzeczna (dolna) czesc pasa zostawiamy sobie pod pupa.
Tak jezdza rajdowcy, wiec jest to bardzo bezpieczne :-D:-D:-D

a myslalam ze to tylko mnie biodra bola, cos okropnego ten bol w nocy! mi wszystko dretwieje... tez coraz gorzej sie czuje, chcialabym juz rodzic...

Oj bol bioder... skad ja to znam... biore sobie wielka poduche miedzy kolana i to pomaga, ale niestety poducha w nocy zostaje przeze mnie wykopana z lozka
;-)

Do góry