Ilona1985
Fanka BB :)
witam...
ale zmiany...
zejdzie mi troche by sie przywyczaic...
ale zmiany...
zejdzie mi troche by sie przywyczaic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maonka na poludniu Wloch jest cieplo...jakies 1000km od nas ,ale sie smiejemy ze tam bardziej Afryka niz Italia,wiec wszystko w normie...i nie do 20'C tylko 30'C U nas v Veronie tylko 10-13'C jak na razie,ale i wiatr jest dzis dosc chlodny i wogole pochmurno A wakacje tez chce miec,bo trzeba czasem sie wyrwac z domu.
Dagsila odezwalabys sie jak do Ciebie pisze eh?Ale ciesze sie,ze jest ok...uwazajcie na siebie z Margolcia ;-)
Justa,Katik ja dopiero od dwoch dni mam "nowe bole".Pamietajmy o tym,ze jestesmy w ciazy :-)
marysia868 za kierownicą to wiem bo coś tam gdzieś uciska… jako pasażer to możesz sobie ustawić odpowiednio fotel no i częściej trzeba robić przerwy…ale bez pasów?? Nie ma tego przywileju dla kobiet w ciązy już musisz mieć zapięte pasy!! Są specjalne adaptery do pasów dla kobiet w ciąży.
a myslalam ze to tylko mnie biodra bola, cos okropnego ten bol w nocy! mi wszystko dretwieje... tez coraz gorzej sie czuje, chcialabym juz rodzic...