reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam.
Nie było mnie parę dni...
mam nadzieję, że wszystkie jeszcze w dwupaku bo nie widziałam nowego wątku... to dobrze i że nic groźnego się nie wydarzyło.
mam nadzieję, że uda mi się choć trochę nadrobić co tu się działo no ale ponad 20 stron no nie wiem i inne wątki...
i jakie zmiany w wyglądzie
kurde normalnie nie mogę się połapać. od kiedy tak tu sie pozmieniało?

Hej dziewczyny.
Ja tylko na chwilę się przywitać i życzyć milej nocki i uciekam. Widze ze bb sie zmienia-trzeba sie przyzwyczaic. U nas wszytsko ok, caly dzien aktywnie minal-rano klientka, pozniej odwiedziny na cmentarzach-pogoda sie zrobila trzeba byla ja wykorzystac, pyszne lody na deser i przyszedl czas na spanko wiec zmykamy.
Spokojnej i przespanej nocki zycze.

witam
dawno nic nie pisałam dzisiaj rano wstałam w dobrym humorku i dobrze sie czułam koło poludnia złapał mnie ból . Wystraszyłam sie ze nadszedł czas ufffff naszczęscie pochodiłam troche i mi przeszło . Ale z tego wszystkiego spakowałam se torbe wyprałam ciuszki przyszykowałam zeczy które beda mi potrzebne . Maluszek kopie wierci sie i chyba wogule nie spi w brzusiu :-)

Maonka na poludniu Wloch jest cieplo...jakies 1000km od nas :-p,ale sie smiejemy ze tam bardziej Afryka niz Italia,wiec wszystko w normie...i nie do 20'C tylko 30'C :sorry: U nas v Veronie tylko 10-13'C jak na razie,ale i wiatr jest dzis dosc chlodny i wogole pochmurno :confused2: A wakacje tez chce miec,bo trzeba czasem sie wyrwac z domu.
Dagsila :dry: odezwalabys sie jak do Ciebie pisze eh?Ale ciesze sie,ze jest ok...uwazajcie na siebie z Margolcia ;-)
Justa,Katik ja dopiero od dwoch dni mam "nowe bole".Pamietajmy o tym,ze jestesmy w ciazy :-)

ale ja odpisałam na gg..... :/

a ja zanim poloze sie lulu po nieprzespanej nocy, to chciałam Wam powiedziec, ze kotek ramzik konczy dzisiaj 3 lata :-D

i z tej okazji usł na parapecie zmeczony trudami trzech lat kociego zycia:-)

Moje liczniki wskazują dziś magiczną kombinację :)
Jestem równo w 35 tygodniu ciąży i zostało mi 35 dni do porodu :)

100 lat Ramzik !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
melduje się i ja. bóle brzucha mi przeszły od tamtej pory, jedynie co to mały bardzo boleśnie potrafi się wypinać, głownie jak troche pochodze. a ogólnie to od piatku leże w łużku i odpoczywam. dziś jakoś spanie nieszło , wiec od 7.00 już nie śpimy. tylko śniad i przeniesienie się z sypialni na sofe przed kompa.
w ten weekend miałam zjazd w szkole- oczywiście nie byłam.... ale kolezanka mi przekazała ze w tej naszej szkole szaleja i trzeba siedziec od 8 do 20.00 na wykł i ćwiczeniach oczywiście obowiazkowo...bo jak nie to sie nie zaliczy zajęć.:( szookkkk i jak ja mam tam wysiedzić .....
poczytam Was troche na innych wątkach...... życze miłego dnia i zdrówka dla Was i Brzuszków

reklama
marysia868 za kierownicą to wiem bo coś tam gdzieś uciska… jako pasażer to możesz sobie ustawić odpowiednio fotel no i częściej trzeba robić przerwy…ale bez pasów?? Nie ma tego przywileju dla kobiet w ciązy już musisz mieć zapięte pasy!! Są specjalne adaptery do pasów dla kobiet w ciąży.

Jak nie ma, jak widzialam w kodeksie drogowym? :baffled: Przepis nadal aktualny, ale osobiscie uwazam, ze lepiej sie zapinac... Jesli jedzie sie jako pasazer, to mozna pas odciagac pod brzuchem reka - kwestia przyzwyczajenia :tak: Mozna tez zapiac pas ZANIM sie wsiadzie do samochodu - zapinamy pas, siadamy w fotelu, przeciagamy nad glowa te czesc pasa, ktora ma byc na piersiach, a poprzeczna (dolna) czesc pasa zostawiamy sobie pod pupa.
Tak jezdza rajdowcy, wiec jest to bardzo bezpieczne :-D:-D:-D

a myslalam ze to tylko mnie biodra bola, cos okropnego ten bol w nocy! mi wszystko dretwieje... tez coraz gorzej sie czuje, chcialabym juz rodzic...

Oj bol bioder... skad ja to znam... biore sobie wielka poduche miedzy kolana i to pomaga, ale niestety poducha w nocy zostaje przeze mnie wykopana z lozka
;-)

Do góry