reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ehhh...ja chyba też nie lubie zmian :eek::sorry: jakoś jeszcze sie tu nie odnalazłam... może jak to usprawnią i dopasują to będzie lepiej;-) Forum nie brzydkie, ale jakoś tak miałam tasmto obcykane a teraz trzeba się przyzwyczaić ;-)

A tak w ogóle to dzień dobry :-)

Znów mam lenia...taka piękna niedziela a mi się nic nie chce:eek: i jeszcze coś w brzuszku kluje znów...
Mam pytanko- czy was też jakoś tak pęcherz dość często boli???:confused: Bo mi sie wydaje, że to od ruchów Dzidzi bo strasznie po nim skacze i czasem jak zakłuje to aż syknę :no: Nie sądzę, żeby to miało coś wspólnego z infekcją dróg moczowych bo nic nie boli jak korzystam z toalety, ani też żadnego parcia chorobowego nie czuję... ale teraz często mam dyskomfort z tym pęcherzem i już mnie to zastanawia... wyniki moczu mam zawsze bardzo dobre!:sorry:

No to coż- miłego dzionka :-)

reklama
Hej Kobitki...

Coraz gorzej znosze noce... Boli mnie juz potwornie lewy bok, dretwieje brzuch, boli biodro, teraz jeszcze udo - mam cale sine od zastrzykow w szpitalu... Chyba niedlugo przyjdzie mi spac na siedzaco:no:
Takkkk,nowe forum niby ladniejsze ale potrzeba kilku dni na przyzwyczajenie sie i wdrozenie. Jak na razie bladze troche.

Milej niedzielki. U nas dzis leniwie...jak caly tydzien u mnie :-D:-D

Witam
Ba ty to masz wakacje cały rok na okrągło w gorącej itali. :) Wczoraj w radiu podawali, że u Was już gorąco , prawie 20stop, ludzie się opalają i nawet niektórzy się kąpali w morzu. Nie wiem tylko w jakiej części to było.

o matko jak tu inaczej....

u nas wszytko dobrze, odpoczywmy. brzuch sie stawia non stop, ale nospa poki co pomaga :)

oj jeszcze sie nie polapalam w tej nowej formie wiec musze troche ponadrabiac :-)

nie cierpie zmian:wściekła/y: nie lubie tej nowej strony:angry: moze za pare dni mi sie zdanie zmieni...

dziewczyny swedza was brzuchy? ja nie wiem moj chyba rosnie...swedzi mnie nie wiem czemu...
Mnie też brzuszek swędział i rozmawiałam o tym z gin. Powiedziała, że to normalne, ale nie kazała go drapać tylko smarować oliwką - mi to pomaga i póki co (nie zapeszając) nie mam rozstępów wcale.

Hej Kobitki...

Coraz gorzej znosze noce... Boli mnie juz potwornie lewy bok, dretwieje brzuch, boli biodro, teraz jeszcze udo - mam cale sine od zastrzykow w szpitalu... Chyba niedlugo przyjdzie mi spac na siedzaco:no:
a myslalam ze to tylko mnie biodra bola, cos okropnego ten bol w nocy! mi wszystko dretwieje... tez coraz gorzej sie czuje, chcialabym juz rodzic...

witam niedzielnie:)

ale sie bb pozmienialo, normalnie sie zgubilam...

dzis mam ostatni dzien neta, a pozniej czarna dziura mnie wsysnie na jakis czas, na pewno do 11.03 bo mam egzamin i siedze na starym m z ksiazkami tylko bo inaczej nic nie zrobie, a pozniej nie wiem jak mi bedzie dzialal orangeowy net wiec moze mnie troche nie byc, mam nadzieje ze kolo polowy marca jak wroce to jeszcze bedziemy wszystkie w dwupaku i dopiero sie posypie dzidziulami:)

ella odpisuje tu bo juz mi sie nie chce wchodzic na lekarski, z jednej strony fajnie znac date porodu, a z drugiej strony to, ze dzieciateczko samo sobie wybiera termin tez jest super, a malenka urodzi sie w Jerzowe imieniny:)

reklama
ella odpisuje tu bo juz mi sie nie chce wchodzic na lekarski, z jednej strony fajnie znac date porodu, a z drugiej strony to, ze dzieciateczko samo sobie wybiera termin tez jest super, a malenka urodzi sie w Jerzowe imieniny:)

Fajnie :) Choć wolałabym żeby sobie sama datę wybrała ;) może doczekałaby do kwietnia ;P a tak jeśli będzie to 23.03 to i tak fajnie, bo to dzień moich urodzin tylko miesiąc wcześniej :]

Do góry