reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hej wszystkim
Widzę, że dzisiaj jestem pierwsza. Igor ma dzisiaj lepsze samopoczucie, więc już o 6:30 wstał a ja z Nim. Nockę miałam nieszczególną, coś mnie gardło pobolewa. Chyba młody sprzedał mi bakcyla. Znikam się bawić...;-)

Wesoła super zdjątka.

Witam i ja niedzielnie…
Kurcze ale mamy teraz ładne forum…tylko przyzwyczaić się jeszcze nie mogę :-p ale spoko to kwestia czasu… a co do emotek to się zgadzam.
Wczoraj bylismy u kumpeli (nareszcie!!) i się fajnie posiedziało bliśmy w domku dopiero po 23 i nie mogłam wczoraj nadrabiać bo forum aktualizowali... za to widziałam jak nasze dziewczyny zdobywały złoty i brązowy medal :-)
Dzisiaj też wieczorem wyjaz tym razem do mojej babci a wcześniej na msze za wujka...

WESOŁA No bomba!! Kurcze ja nie mogę dojść do tego żeby męża poprosic… zawsze coś wyskoczy i zapominam a potem jestem już za bardzo zmęczona

marysia868 za kierownicą to wiem bo coś tam gdzieś uciska… jako pasażer to możesz sobie ustawić odpowiednio fotel no i częściej trzeba robić przerwy…ale bez pasów?? Nie ma tego przywileju dla kobiet w ciązy już musisz mieć zapięte pasy!! Są specjalne adaptery do pasów dla kobiet w ciąży.

Ostatnia edycja:
Chcialam Wam opisac moj sen, mam nadzieje, ze mnie nie wysmiejecie ;-);-);-)

Snilo mi sie, ze pielegnowalam noworodka (mojego), zdjelam pieluche, podmylam pupcie chusteczkami, co chwila przekladalam dziecko gdzie indziej - raz na stol, raz na przewijak (nawet pamietalam zeby podlozyc pieluszke flanelowa ;-)), no i w koncu wzielam krem i zaczelam smarowac, paaaatrze, przygladam sie..... a tam siusiak :szok: Byl tam caly czas, ale jakos zupelnie nie zwracalam na niego uwagi! My czekamy na coreczke, czy to znak, ze ja sie boje, ze jednak urodza sie jajka? ;-);-);-) Pozniej zawolalam M zeby mu pokazac :sorry: i w tym czasie dziecko zaczelo siusiac (ten siusiak byl nieproporcjonalnie duzy jak na takiego malucha :-p), widzialam tylko kilka kropel ale jak spojrzelismy z M na glowke, to jej juz nie bylo widac bo zebralo sie tam mnooooostwo siuskow i dziecko sie w nich prawie utopilo :szok: szybko go podnioslam i odwrocilam do gory nogami, bo nie oddychal, ale po chwili znowu zaczal oddychac... I jak tu sie wyspac jak sie takie glupoty snia? :eek::-D Tak w ogole to ten sen rozbudzil we mnie wielka chec zeby mala juz z nami byla - ale tez wzmogl strach pod tytulem 'jak to bedzie za pol roku, rok, 10 lat...'
tat

Witam!!

Moje sny sa rowniez przedziwne. Kurcze ponoc w brzusiu mieszka dziewczynka, a w moich snach rodze chlopczyka:-)

Ale juz dwukrotnie snil mi sie podobny sen, a mianowicie. Jestem na porodowce rodze dzidzie i co... Popadam w panike, gdyz uswiadamiam sobie, ze nie mam nic dla bobasa. wiec umawiam sie z poloznymi, ze wychodze ze szpitala na chwilke, one mnie puszczaja, ja pedze po sklepach, kupuje cala wyprawke i znowu przychodze do szpitala na oddzial i siedze z maluszkiem:-) Kurde koszmar jakis no...

Pozdrawiam w pogodny niedzielny poranek:-)

Cześc laseczki:-)

Mnie tez nowe forum sie podoba, ale muszę sie przyzwyczaic, zreszta tak samo było poprzednim razem:tak:.

Ja wczoraj spędziłam zakupowy dzień. Mąż mnie zawiózł do galerii a sam pojechał odstawic córcie do teściowej. Chodziłam sobie po butikach, potem przyjechał po mnie i pojechaliśmy na suszi...mniam. Efektem mojej wyprawy są trzy tuniki dla córci, bluzeczka i bluza dla siebie i lepszy humor:-D. Kupiłam też fajna przytulankę dla syncia i buciki "słoniki". Później pojechaliśmy zwiedzic odział położniczy w szpitalu w którym zamierzam rodzic i muszę przyznac,że jestem pozytywnie zaskoczona. Miło, czysto, kameralnie. Jest to nowy odzdział oddany dopiero z początkiem lutego, więc nawet tłoków nie ma:-D. Wieczorkiem wzięliśmy się w końcu za cykanie fotek ciuszkom po córci, bo muszę je na allegro wystawic;-). Później oczywiście padłam, bo wszystkie części ciała mnie bolały. Jednak takie wyprawy już są dla Nas męczące:eek:.

Dzisiaj za to jedziemy do mojej babci na obiadek ( bo ma we wtorek imieniny), później do mojego taty na cmentarz, a następnie może mały spacerek:-D, kto wie:tak:.

Wesoła extra sesja:tak:

Milej niedzieli kwietnioweczki;-)

Takie sny to pewnie z obawy, by nie urodzić Malucha odmiennej płci niż się spodziewamy.
Wczoraj pakując zakupy do szafy też sobie pomyślałam, że tyle różowych ciuszków i jakby urodził się chłopiec to byłby ubaw.
Tym bardziej, że moja znajoma z biura obok spodziewała się chłopca a w sierpniu 2009 urodziła dziewczynkę i badało ją 2 lekarzy i 4D miała robione..

nie cierpie zmian:wściekła/y: nie lubie tej nowej strony:angry: moze za pare dni mi sie zdanie zmieni...

dziewczyny swedza was brzuchy? ja nie wiem moj chyba rosnie...swedzi mnie nie wiem czemu...

dzieńdoberek!

Witam się leniwie, jeszcze w piżamie. Mąż na zajęciach a ja leniu****ę:-)
Pogoda dziś piękna, słoneczko grzeje i wiosnę czuć w powietrzu, może dziś wybierzemy się na spacer po plaży:-)
Obiadku mi się nie chce robić więc może przy okazji spacerku rybkę w Mielnie zjemy.
Miłego dzionka mamuśki :-)

dziewczyny swedza was brzuchy? ja nie wiem moj chyba rosnie...swedzi mnie nie wiem czemu...

Brzusio pewnie rośnie Justa wcieraj balsamy przeciw rozstępom:-)

reklama
Justa spokojnie to tylko rozciąganie sie skóry ...brzuch ci rośnie :-) wcieraj balsam nawilżający.

Kittek oj czuć wiosnę czuć :-) po wczorajszym nieciekawym pogodowo poranku zrobiło się pięknie i słonecznie i prawie bez wiatru. Dziś zerwal sie silniejszy watr ale nadal piękne słońce... a o tym ze wiosna już blisko niech świadczy fakt że poszłam z mężem i synkiem na nasz ogród i pokazywałam palcem gdzie drzewko przyciąć i jak bardzo. Potem sobie stalam z sekatorem i cięłam gałązki na mniejsze kawałki do spalenia :-) he he he wypielęgnowaliśmy tak jabłonkę że jest o połowę mniejsza :-D wiśnie zrobiłam jesienią... teraz czekają w kolejce do obcinania orzech, 2 grusze i 2 jabłonie jeszcze :-) No i chcemy dosadzić drzewek wiśniowych co by za pare lat robić winko tylko ze swoich owoców :-D

Do góry