iza813
mama Szymka i Samuela
Dzien dobry mamusie:-)
Jak Wam sie podoba nasze nowe odmienione BB? Bo mi bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry mamusie:-)
tatChcialam Wam opisac moj sen, mam nadzieje, ze mnie nie wysmiejecie ;-);-);-)
Snilo mi sie, ze pielegnowalam noworodka (mojego), zdjelam pieluche, podmylam pupcie chusteczkami, co chwila przekladalam dziecko gdzie indziej - raz na stol, raz na przewijak (nawet pamietalam zeby podlozyc pieluszke flanelowa ;-)), no i w koncu wzielam krem i zaczelam smarowac, paaaatrze, przygladam sie..... a tam siusiak Byl tam caly czas, ale jakos zupelnie nie zwracalam na niego uwagi! My czekamy na coreczke, czy to znak, ze ja sie boje, ze jednak urodza sie jajka? ;-);-);-) Pozniej zawolalam M zeby mu pokazac i w tym czasie dziecko zaczelo siusiac (ten siusiak byl nieproporcjonalnie duzy jak na takiego malucha ), widzialam tylko kilka kropel ale jak spojrzelismy z M na glowke, to jej juz nie bylo widac bo zebralo sie tam mnooooostwo siuskow i dziecko sie w nich prawie utopilo szybko go podnioslam i odwrocilam do gory nogami, bo nie oddychal, ale po chwili znowu zaczal oddychac... I jak tu sie wyspac jak sie takie glupoty snia? Tak w ogole to ten sen rozbudzil we mnie wielka chec zeby mala juz z nami byla - ale tez wzmogl strach pod tytulem 'jak to bedzie za pol roku, rok, 10 lat...'
dziewczyny swedza was brzuchy? ja nie wiem moj chyba rosnie...swedzi mnie nie wiem czemu...