reklama
sospettosa
Fanka BB :)
Witam, melduję się i zawiadamiam że żyję . Nie było mnie od kilku dni z powodu przeprowadzki i w związku z tym braku neta .
Ja nie wiem, przez te 3-4 dni z kilkadziesiąt stron naskrobałyście. Kiedy ja biedna to nadrobię . Mam nadzieję, że czas mi pozwoli i zacznę lekturę od jutra
A póki co POZDRAWIAM z mojego nowego kawałka podłogi
Ja nie wiem, przez te 3-4 dni z kilkadziesiąt stron naskrobałyście. Kiedy ja biedna to nadrobię . Mam nadzieję, że czas mi pozwoli i zacznę lekturę od jutra
A póki co POZDRAWIAM z mojego nowego kawałka podłogi
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
AsiaBB moze robaki mamy hahha
Aga Pocieszylas mnie. Tez myslalam ze jesli nie ma nieprzyjemnego zapachu to jest ok. Nic to, dopytam lekarza w czwarek.
Pieke ciasto marchewkowe, znowu zezre pol blachy i znowu bede je przeklinac... Poza tym, chyba jutro wreszcie zaczne robic pokoj Konstancji, bo czas nagli...
Aga Pocieszylas mnie. Tez myslalam ze jesli nie ma nieprzyjemnego zapachu to jest ok. Nic to, dopytam lekarza w czwarek.
Pieke ciasto marchewkowe, znowu zezre pol blachy i znowu bede je przeklinac... Poza tym, chyba jutro wreszcie zaczne robic pokoj Konstancji, bo czas nagli...
A dzisiaj już zrobiliśmy szczegółową listę rzeczy których mi brakuje do szpitala i rzeczy kosmetycznych dla małej.Bo jutro jedziemy "zwiedzić" szpital, w którym chce rodzic - dla dziewczyn z Krakowa - wybrałam po długich przemyśleniach Ujastek, po pozytywnej rekomendacji mojej dobrej znajomej, która rodziła tam 2 tyg. temu.
Ja też w końcu zdecydowałam się na Ujastek. Mam stamtąd gin więc stwierdziłam że nie będe kombinować poza tym jeżeli będzie cc to czytałam wiele pozytywnych o cc w tym szpitalu. Zwiedzać mam zamiar w marcu jak już będe miała wolne.
A moja koleżanka urodziła tam 10.02 i tylko jak narazie zdązyła mi napisać że jak najbardziej poleca pomimo tego że z tego co się dowiedziałam poród trwał prawie 3 dni
iza813
mama Szymka i Samuela
Mnie cztery lata temu,potracil samochod,jak przechodzilam na pasach na zielonym swietle,Szymek mial wtedy 3 tygodnie.Cale zajscie widziala moja sasiadka ktora,nawet nie podeszla zapytac sie czy dobrze sie czuje,nic zero rekacjii ze strony ludzi.Bylo mi wtedy naprawde bardzo przykro,na szczescie nic mi sie powaznego wtedy nie stalo,obylo sie na paru siniakach:-(
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Wspolczuje Wam dziewczyny.
Wronka, mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.
No i widze, ze cywilizowana Polska od dzikiego Meksyku sie nie rozni specjalnie. Nie wiem czy to komplement dla Polski...
Wronka, mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.
No i widze, ze cywilizowana Polska od dzikiego Meksyku sie nie rozni specjalnie. Nie wiem czy to komplement dla Polski...
aniam ja zajme sie oprawa muzyczna:-)
KOCHANY KFIATUSZKU z okazji Twoich fafnastych urodzin skladamy Ci z Margolka i kotkiem Ramzikiem życzenia duuuuuuuuuuuuużo zdrowia, szczescia, pomyslnosci, bezbolesnego rozwiazania w terminie, milej położnej, spokojnego Tymusia, niewiarygodnych przecen w sklepach bąblowych, bezkolkowych nocy, wciagajacych książek, milionów wejsc na bloga, spełnienia wszytkich marzen duzych i małych, pociech z córci i męża oraz nas wszytkich bb fanek
do życzen dokładam piosenke ( uprzedam lojalnie ze talentu to ja nie mam:-)) Birthday Ecards - The Happy Birthday Bird Song - Funny-Ecards.com
KOCHANY KFIATUSZKU z okazji Twoich fafnastych urodzin skladamy Ci z Margolka i kotkiem Ramzikiem życzenia duuuuuuuuuuuuużo zdrowia, szczescia, pomyslnosci, bezbolesnego rozwiazania w terminie, milej położnej, spokojnego Tymusia, niewiarygodnych przecen w sklepach bąblowych, bezkolkowych nocy, wciagajacych książek, milionów wejsc na bloga, spełnienia wszytkich marzen duzych i małych, pociech z córci i męża oraz nas wszytkich bb fanek
do życzen dokładam piosenke ( uprzedam lojalnie ze talentu to ja nie mam:-)) Birthday Ecards - The Happy Birthday Bird Song - Funny-Ecards.com
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Witajcie
Nie było mnie 3 dni a tu tyle czytania
U mnie nadal bez zmian, jade na no-spie bo brzuch twardnieje dosyc często i na dodatek jakis pech Nas chyba przsladuje:-(. Jak wiecie mój T. z nogą w gipsie, a ja w niedziele wracajac z kościola przewrócilam sie na pasach dla pieszych:-(. W zasadzie to posliznęlam sie na chodniku i wpadalam na pasy. Oczywiscie ludzi pelno za mną a znieczulica taka ,że trochę to trwalo zanim jakis facet pomógł mi wstac. Gdybym nie była w ciąży to bym sama wstala,a że to trochę z gorki bylo (przez te zaspu sniezne) to sie podniesc nie mogłam. Moja mama, babcia i brat z moja corcią zdąrzyli przejsc na druga stronę, a jak ja dochodzilam wskoczylo czerwone swiatlo i w tym momencie polecialam na ulice. Oni nawet nie zauważyli,że upadlam. Przestraszyłam się bo brzuch twardy jak cholera i jeszcze teraz jakoś dziwnie bok mnie boli. Jutro mąż jedzie do szpitala na kontrole w sprawie nogi a ja pojde w tym czasie na KTG sprawdzic czy wszystko ok.
Strasznie się cieszę,że z Katik juz lepiej.
Szkoda tylko,że justa nie daje Nam znac co U niej. mam jednak nadzieje,że wszystko ok.
Kwiatuszku jak tylko wrocę ze szpitala to dołączam się do Twojej urodzinowej imprezki online
odezwij sie Kochana zaraz po powrocie, ja tez sie raz przewróciłam w domu ale jakos maly sie ruszał jak dawniej i mysle ze wszytsko ok, u ciebei tez pewnie tylko trozke Boryska pobujało
ja też się strasznie boje tych ślizgawic, bylam ostatnio w aptece po kosmetyki i jak wracalam to taka ślizga górka była i tak z torbą stałam i sie zastanawiałam co zrobic bo nei było czego się przytrzymac, ludzie przechodzili i nic, na szczeście znalazl sie pan którego na oko ocenilam jako menela (pozory myla) a który zaproponowal mi pomoc i sprowadzil mnie z tej górki, dzieki Bogu jeden porzadny sie znalazl
Byłam przed chwilką w cukierni i już tort dla Kwiatka zamówiony
Wy robicie przekąski , załatwiacie jakąś wóde
boskii :-):-):-):-)
wow to sie posiadówa od rana do rana zapowaidazrobilysmy skladke i sie udało:-) jedyne 50 tyś EURO
ja orgazniuje w takim razie catering, zielona przyniesie to marchewkowe co upiekla co by sama nie musiala calej blachy jesc i balujemy dziewczynki