reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzięki dziewczyny za tak mile rozpoczęcie poranka i za życzenia, córeczka obudziła mnie o 6:30 i w asnie robi mi obiadek w swojej kuchenc, wlasnie mi podala na talerzu i mówi:
"plosie baldzo amciu amciu jec mama" :)
zdziwiłam się bardzo bo otworzyłam maila a tam życzenia od babyboom :szok::

"Witaj kwiatuszek.pregnet,

Pamiętasz, że dzisiaj są Twoje urodziny? Życzymy Ci pięknego i szczęśliwego życia:-) Wszystkiego najlepszego od całej ekipy babyboom.plForum BabyBoom !"
jak miło :)

reklama
Dagsilka rozbraja mnie happy birthsday w Twoim wykonaniu :))))))))
bardzo orygnianalnie dziękuje :-)
jak ta Margolcia kołysanki Twoje wytrzyma :-D

KWIATUSZKU!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

:-D:-D:-D

ggh.gif

reklama
kochany kwiatuszku!!
wszystkiego naj naj naj najlepszego z okazji urodzin, 100 lat, aby Hania i Tymuś dostarczali Ci samych radości, zdrowko dopisywalo, a marzenia sie spalnialy!!

tort.gif

Do góry