reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam w ten cudny poranek:-)
Z drżącym sercem weszłam najpierw na lekarski a tam takie wieści:-):-). Super, super, super.
No to możemy spokojnie świętować Kwiatuszkowe urodziny:tak::-)
100 lat kochana, cierpliwości do męża, błyskawicznego porodu, spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj naj

reklama
Kwiatuszku z okazji Twojego święta życzę ci duuużo słonka, szczególnie na spaczerkach z Hanią i Tymusiem:-), jak najmniej trosk, duuuuuuuuuuuuużo zdrówka. Życzę ci również abyś była spełniona jako kobieta, mamusia i żona, aby życie przynosiło Ci same szczęśliwe dni oraz aby otaczali cię tylko życzliwi ci ludzie:-)
Wszystkiego najlepszego:-):-):-)

Załączniki

• 15169310_2.jpg
    15169310_2.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 19
Kwiatuszku- 100 lat 100 lat!!!!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Spełnienia marzeń!!! :-D:-D:-D

a tym możemy wypić toast :-D Oczywiście takim z naszych lodóweczek, max 3,2% (ja mam 2,0%) i na zgagę po tym marchewkowym będzie w sam raz;-)

Załączniki

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 19
u mnie w szpitalu zakadaja tylko jakis kaftanik i owijaja w rozek a w pierwsza dobe to nawet nei kaftanik tylko pieluszka tak sciskaja dziecko tetrowa zeby czulos ie bezpiecznie i mialo skrepowane konczyny tak ajk w brzuszku,

czyli dzidzia siedzi w pampku, opatulona pielucha tetrowa i w takim zywklym rozku?? czapuche sie do tego zaklada?? niedrapki?? wiem ze pytania gluuupie, ale ciekawa jestem jak to w szpitalu robią... zdecydowalam ze nie chce zeby mi kapali dzidziula zaraz po urodzeniu, tylko wycierali i tak sie zastanawiam co mu zalozyc na to umaziane cialeczko...

reklama
czyli dzidzia siedzi w pampku, opatulona pielucha tetrowa i w takim zywklym rozku?? czapuche sie do tego zaklada?? niedrapki?? wiem ze pytania gluuupie, ale ciekawa jestem jak to w szpitalu robią... zdecydowalam ze nie chce zeby mi kapali dzidziula zaraz po urodzeniu, tylko wycierali i tak sie zastanawiam co mu zalozyc na to umaziane cialeczko...

a to jeszcze gdzieś kąpią malusza tak zaraz po urodzeniu?
u mnie w szpitalu wytarli tylko Stasia i ubrali takiego "brudaska" w ubranka które przygotowałam (body+pajacyk+czapeczka). Nie zawijają też w kokonik - myślałam, że tej metody tez sie juz nie stosuje :sorry:
Staś urodził sie o 17.00 a kąpany był dopiero następnego dnia wieczorem.

Do góry